Διακοπές το Σεπτέμβριο με διακριτική πολυτέλεια στο "Rabagas Suites" στη Σίφνο

Το ανεπιτήδευτα όμορφο κυκλαδονήσι είναι προορισμός και τον πρώτο φθινοπωρινό μήνα και οι φροντισμένες σουίτες στην Απολλωνία προορισμός ηρεμίας και χαλάρωσης.

Rabagas Suites

Λίγα βήματα από το κεντρικό σοκάκι της Απολλωνίας στη Σίφνο, δεσπόζει ένας πανέμορφος μικρός κυκλαδίτικος οικισμός, άψογα εναρμονισμένος με το φυσικό περιβάλλον, με αυτόνομες σουίτες, που αποτελούν αυτόνομο καταφύγιο για όσους αναζητούν την απόλυτη ιδιωτικότητα. Η περιοχή είναι ιστορικής σημασίας αφού υπήρξε παιδική γειτονιά του διάσημου ποιητή και δημοσιογράφου Κλεάνθη Τριανταφύλλου, γνωστού κατά τη δεκαετία του 1850 ως "Ραμπάκα”. Πρόκειται για ένα παρατσούκλι που προήλθε από το προοδευτικό πολιτικό και σατιρικό περιοδικό "Rabagas”, την οποία ίδρυσε το 1878, εμπνευσμένος από την ομώνυμη γαλλική κωμωδία που είχε εκδώσει ο Victorien Sardou το 1872. Αυτή η ιστορία προφανώς ήταν και η έμπνευση για τη "βάφτιση” του φιλόξενου "Rabagas Suites”, που προσφέρεται για απόδραση από την καθημερινότητα ακόμα και μετά το επίσημο πέρασμα του καλοκαιριού. 

Ο εξαιρετικά φινιρισμένος, υψηλών προδιαγραφών, σχεδιασμός της κάθε σουίτας προσφέρει όλα τα απαραίτητα για μια απόδραση στο νησί του Τσελεμεντέ. Κάθε λεπτομέρεια είναι ενδελεχώς μελετημένη ώστε η εμπειρία να διαθέτει την ουσία της πολυτέλειας με πουπουλένια μαξιλάρια και ειδικά κατασκευασμένα, αποκλειστικά για το "Rabagas”, στρώματα full latex, μοναδικά χειροποίητα έπιπλα και επιλεγμένα έργα τέχνης που κοσμούν τους χώρους. Τέλος, έχουν προνοήσει και για εσάς που δεν αποχωρίζεστε την τεχνολογία αξιοποιώντας τις δυνατότητες μιας δορυφορικής σύνδεσης με μέγιστες ταχύτητες Wi-Fi.

SUNSHINE

Η πιο ευρύχωρη, πλήρως εξοπλισμένη σουίτα "Sunshine Suite”, κατασκευασμένη με την παραδοσιακή τεχνική του στραβού σοβά, είναι μια από τις νεότερες προσθήκες του οικισμού και προσφέρει διαμονή για έως και 5 άτομα σε δύο διαφορετικά κτίρια. Ο εξωτερικός χώρος διαθέτει υδρομασάζ σχεδιασμένο για τέσσερα άτομα, μια εμπειρία απόλυτης χαλάρωσης. 

MOONSHINE

Η σουίτα "Moonshine", που κατασκευάστηκε με την παραδοσιακή τεχνική Crooked Plaster και προορίζεται για δύο άτομα, είναι μια ακόμα νεότερη προσθήκη στον "Rabagas", που επίσης διαθέτει έναν μοναδικό εξωτερικό χώρο και ευρύχωρο υδρομασάζ, ιδανικό για μια ρομαντική απόδραση πέρα από τα συνηθισμένα. Συνδυάζοντας τις σύγχρονες ανέσεις με τις παραδοσιακές ελληνικές πρακτικές, προσφέρει ένα μοναδικό πακέτο ανέσεων ενώ η κομψή μεν, έξυπνη δε διαρρύθμισή της, επιτρέπει τη φιλοξενία ενός επιπλέον επισκέπτη στον καναπέ.

EUPHORIA

Η σουίτα "Euphoria” βρίσκεται στον πρώτο όροφο μιας αναπαλαιωμένης παραδοσιακής κυκλαδίτικης κατοικίας προ του 1910. Ο εξωτερικός χώρος προσφέρει ένα όμορφο μπαλκόνι με εξαιρετική θέα ενώ το προσεγμένο εσωτερικό της "Euphoria”, παρόλο που προορίζεται για δύο άτομα φιλοξενεί άνετα έως και δύο ακόμη επισκέπτες σε έναν καναπέ-κρεβάτι.

ΜΠΟΥΤΙΚ

Τέλος, η κομψή "Μπουτίκ”, η μικρότερη σουίτα, είναι χτισμένη πριν από το 1910 και περιλαμβάνει μια υπέροχη ιδιωτική αυλή, κουζίνα και μπάνιο. Το στούντιο είναι απομονωμένο από τους άλλους οικισμούς και εκπληκτικά ήσυχο, παρά το γεγονός ότι απέχει μόλις 7 βήματα από τον κεντρικό πεζόδρομο της Appolonia. Τι άλλο αναζητάτε για μια μετα-θερινή απόδραση; 

Απολλωνία, Σίφνος, rabagas-suites.gr, info@rabagas-suites.gr, IG: @rabagas.suites

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Norrköping: Η βιομηχανική ιστορία σε αρμονία με τη φύση

Λίγο παραπάνω από μια ώρα με το τρένο απ’ τη Στοκχόλμη, το "Μάντσεστερ της Σουηδίας" ανοίγει παράθυρο στο βιομηχανικό παρελθόν της χώρας, με τα παλιά εργοστάσια χαρτοποιίας και κλωστοϋφαντουργίας πάνω στον ποταμό Motala να πρωταγωνιστούν σε μια συναρπαστική ιστορία πολιτιστικής αναγέννησης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΑΝΑΗ ΜΟΛΟΧΑ
29/08/2024

7 ορεινοί προορισμοί στην Ελλάδα για τα πιο τέλεια φθινοπωρινά weekends

Πέρασες ένα καλοκαίρι ζεστό και περιπετειώδες; Έχεις ανάγκη από καθαρό αέρα και χαλάρωση; Δες τους ορεινούς προορισμούς στην Ελλάδα που μπορείς να επισκεφθείς αυτό το φθινόπωρο, δημιουργώντας τις πιο όμορφες αναμνήσεις στην φύση με την παρέα σου.

To Πικ Νικ Urban Festival 2024 κάνει τη Θεσσαλονίκη τον απόλυτο ταξιδιωτικό προορισμό

Το φεστιβάλ προσφέρει για άλλη μια χρονιά μοναδικές στιγμές στο κοινό της πόλης.

4 ευρωπαϊκές πόλεις για φτηνά ταξίδια τον Οκτώβριο

Ερευνήσαμε, συγκρίναμε και καταλήξαμε σε τέσσερις πόλεις της Ευρώπης όπου μπορείτε να ταξιδέψετε με 50 ή το πολύ 60 € για μία ολιγοήμερη φθινοπωρινή απόδραση.

Pareo festival 2024: Αυτή είναι η ευκαιρία σου για διακοπές μετά μουσικής λίγο πριν τελειώσει το καλοκαίρι

Ένα τετραήμερο γεμάτο μουσική, τέχνη και ενέργεια, που φιλοδοξεί να καθιερωθεί σε ετήσιο προορισμό.

Φθινόπωρο στη Βαμβακού: Δραστηριότητες, ευεξία και περιπέτειες για όλη την οικογένεια

Ανακαλύψτε τη μαγεία του φθινοπώρου στη Βαμβακού με μοναδικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Ένας βιωματικός οδηγός για μια ευκαιρία ταξιδιού που μάλλον δεν ήξερες

Δεν χρειάζονται ούτε έξι μήνες ούτε να είσαι φοιτητής για να ζήσεις μία αξέχαστη εμπειρία σε κάποια χώρα της Ευρώπης. Διάβασε παρακάτω τον βιωματικό οδηγό μας και μάθε για τις ανταλλαγές νέων μέσω Erasmus+.