Αυτό το καλοκαίρι κρατήστε χρόνο για Shopping Euphoria στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

Ζήστε μια ξεχωριστή εμπειρία στο Airport Agora με την ελληνικότητα στο επίκεντρο, για last-minute δώρα ή για να πάρετε μία ανάμνηση Ελλάδας μαζί σας αλλά και για ένα γευστικό διάλειμμα πριν από την πτήση.

Shopping Euphoria / Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών

Το ξέρατε ότι αυτό το καλοκαίρι το πιο ξεχωριστό shopping μπορεί να λάβει χώρα στο Airport Agora του αεροδρομίου της Αθήνας; Μην αγχωθείτε λοιπόν αν δεν προλάβετε να πάρετε καινούργιο μαγιό, γυαλιά ηλίου ή εκείνο το ξεχωριστό δώρο για τους φίλους από τους εξωτερικό ή για εκείνους που θα επισκεφτείτε στο νησί των διακοπών σας. Το Airport Agora έχει συγκεντρώσει για σας ξεχωριστές ιδέες που το αναδεικνύουν σε ιδανικό shopping προορισμό γι' αυτό το καλοκαίρι.

Το Airport Agora συγκεντρώνει μεγάλη γκάμα από κορυφαία ελληνικά και διεθνή brands σε είδη ένδυσης και αξεσουάρ μόδας, προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς, παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα και αναμνηστικά δώρα, ενώ ανάμεσα στις βόλτες και τις αγορές, μπορείτε να απολαύσετε εκλεκτές γεύσεις στα εστιατόρια και καφέ για να ξεκινήσετε ή να ολοκληρώσετε το ταξίδι σας με τον πιο euphoric τρόπο.

Το Airport Agora εμπλουτίζεται διαρκώς εστιάζοντας στην Ελλάδα και καθετί ελληνικό, με έμφαση στην ανάδειξη της ελληνικής ταυτότητας. Αυτή την έμφαση στην ελληνικότητα ήρθε να τονίσει και η ευφάνταστη καμπάνια που βγήκε από πέρυσι στον αέρα, η οποία "απογειώνει" επικοινωνιακά την ελληνική, πλην γνώριμη διεθνώς λέξη, euphoria, που συμπληρώνεται και χτίζεται ακόμα πιο δυνατά με τα ρήματα live, feel, taste. Έτσι, μέσα από αυτή τη δημιουργική και φρέσκια προσέγγιση, με ελληνικό πάντοτε χρώμα, το ταξίδι σας αρχίζει και τελειώνει με ευφορία, με ξεχωριστές εμπειρίες αγορών, αλλά και γεύσεις σε ένα από τα πολλά εστιατόρια και καφέ που βρίσκονται στο Airport Agora. Αν το ταξίδι σας ξεκινάει από την ανανεωμένη Σένγκεν περιοχή θα ανακαλύψετε τα καινούρια concept που ήρθαν να εμπλουτίσουν το ελληνικό στοιχείο. 

Shopping Euphoria / Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών

Στο κατάστημα Ancient Greek Sandals θα βρείτε παραδοσιακά σανδάλια, όλα χειροποίητα, στην Ελλάδα, από έμπειρους τεχνίτες με παραδοσιακές τεχνικές, χρησιμοποιώντας δέρμα απαλλαγμένο από χημικές ουσίες, αλλά και μικρά δερμάτινα είδη, καρτ ποστάλ, ακόμη και κεραμικά βάζα, ιδανικά για δώρα. 

Shopping Euphoria / Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών

Για να ανανεώσετε το look της παραλίας, αλλά και για να χαρίσετε κάτι απολύτως καλοκαιρινό και ποιοτικό στους αγαπημένους σας, το κατάστημα Sun of a Beach εξειδικεύεται σε premium πετσέτες και αξεσουάρ για την παραλία, με μοναδικά σχέδια και υψηλής ποιότητας υλικά. 

Shopping Euphoria / Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών

Περνώντας στα μαγιό, τα μοντέρνα πολυτελή σχέδια του οίκου Vilebrequin, εστιασμένα σε ανακυκλώσιμα υλικά, φέρνουν στο σήμερα το πνεύμα χαράς και ελευθερίας που κυριαρχούσε στο Σεν Τροπέ τη δεκαετία του '70.  

Shopping Euphoria / Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών

Στο κατάστημα οπτικών της Panaidis Eyewear Boutique θα βρείτε μια ιδιαίτερη επιλογή σε premium γυαλιά ηλίου κορυφαίων brands, όπως Ray Ban, Dior, Fendi, Celine, Cartier, Off-White και πολλά ακόμη.

Shopping Euphoria / Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών

Για τις οικογένειες με παιδιά, στο κατάστημα Cozykids, κάθε γωνιά κρύβει θησαυρούς - από premium είδη πρώτης ανάγκης μέχρι επιλεγμένα βρεφικά και παιδικά είδη και ρούχα, παιχνίδια και εξοπλισμό ταξιδιού.

Shopping Euphoria / Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών

Το ERGON Originals, πάλι, προτείνει μία επιλεγμένη συλλογή χειροποίητων προϊόντων lifestyle και τροφίμων από την Ελλάδα αναδεικνύοντας με σύγχρονο ύφος τον πλούτο και την ποικιλία της τοπικής πολιτιστικής και παραδοσιακής κληρονομιάς, από βότανα και κρητικά παξιμάδια μέχρι κεριά με αγνό μελισσοκέρι. 

Shopping Euphoria / Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών

Για νοστιμότατα σνακ με φρέσκα προϊόντα και καλό βιολογικό καφέ δεν χάνουμε το πέρασμα από το πάντα ξεχωριστό Pret A Manger με μεγάλη ποικιλία σε σάντουιτς, σαλάτες, επιλογές ζεστού φαγητού, σνακ και αρτοσκευάσματα που ετοιμάζονται καθημερινά στις κουζίνες του, καθώς και ζεστά και κρύα ροφήματα. 

Shopping Euphoria / Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών

Τέλος, για energy bites, κατά την άφιξή σας περάστε από το κατάστημα Veneti-Go!, την Grab n’ Go πρόταση με την υπογραφή του ΒΕΝΕΤΗ, γεμάτο νόστιμες εκπλήξεις! 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Εν εξελίξει η τελική φάση αποκάλυψης και ανάδειξης του Γυμνασίου της Αρχαίας Ολυμπίας

Το Υπουργείο Πολιτισμού προχωρά στην ολοκλήρωση της αποκάλυψης και προστασίας του ιστορικού Γυμνασίου στην Αρχαία Ολυμπία.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
01/08/2024

Γαλάζια Σημαία για την ακτή στα "Acrotel Athena Pallas" και "Acrotel Lily Ann Boutique"

Η διάκριση αυτή αποτελεί αναγνώριση της αφοσίωσης στην περιβαλλοντική υπευθυνότητα και την αειφόρο ανάπτυξη.

Τι γεύση έχουν τα δύο χρόνια "W Costa Navarino";

Επισκεφτήκαμε το Chefs on Fire και τα εστιατόρια του W hotel της Costa Navarino που γιορτάζει τα δύο χρόνια λειτουργίας παρέα με σεφ, μουσικούς και djs και καταρρίπτει τον μύθο των... terrible twos!

"Κελάρια", Κάρπαθος: Γευστική εμπειρία με θέα το γαλάζιο του Αιγαίου

Τα "Kelaria Kyra Panagia" αποτελούν το ιδανικό μέρος για να απολαύσει κανείς από τα ιδιαίτερα κοκτέιλς, μέχρι τις ιδιαίτερες γεύσεις της τοπικής γαστρονομίας.

Πού συναντιούνται αρχαιότητες, γαστρονομία και τουρισμός: το στοίχημα της Κορίνθου

Μερικές σκέψεις γύρω από τον γαστρο-οινικό και πολιτιστικό τουρισμό με αφορμή τους"Θησαυρούς Κορινθιακής Γης" στον Αρχαιολογικό Χώρο της Αρχαίας Κορίνθου.

"Elios Hill": Ιδανική απόδραση στην Κρήτη για οικογένειες και ρομαντικές διακοπές

Το νέο resort στη Χερσόνησο της Κρήτης άνοιξε τις πόρτες του αυτό το καλοκαίρι, προσφέροντας στους επισκέπτες μια εμπειρία αυθεντικής κρητικής φιλοξενίας σε ένα πολυτελές περιβάλλον που συνδυάζει τη σύγχρονη κομψότητα με τη φυσική ομορφιά της περιοχής.

Διακοπές για… libro d’ oro στα "Contessina" της Ζακύνθου

Αριστοκρατικό στιλ, αρχιτεκτονική κομψότητα, γήινες νότες και έντονη βλάστηση αγκαλιάζουν τη διπλή εμπειρία διαμονής που προσφέρουν τα "Contessina Hotel" και "Contessina Suites & Spa" της Ζακύνθου, ένα δίπτυχο φιλοξενίας που φέρνει ξεχωριστό αέρα φινέτσας σε μια από τις πιο δημοφιλείς περιοχές του νησιού.