Νάξος: Το νέο μαγαζί με άπαιχτο προφιτερόλ που κάνει… σούσουρο σε όλο το νησί

Το CHOUCHOURO Divine Profiterole είναι ο νέος προορισμός για κάθε λάτρη του προφιτερόλ, αλλά και γλυκαντζή γενικότερα.

chouchouro Νάξος

Η βόλτα με γλυκό στο χέρι μετά τη θάλασσα ή το φαγητό στο νησί είναι must στις διακοπές! Περπατώντας, λοιπόν, στα σοκάκια της Παλιάς Πόλης της Νάξου και ενώ απολαμβάνετε τη χαλαρή σας περατζάδα, ένα αρωματικό κύμα σοκολάτας και φρέσκιας βανίλιας θα αιχμαλωτίσει τις αισθήσεις σας και θα σας οδηγήσει σ’ένα νέο και μοναδικό γαστρονομικό spot στο νησί. Το CHOUCHOURO Divine Profiterole είναι ο νέος προορισμός για κάθε λάτρη του προφιτερόλ, αλλά και γλυκαντζή γενικότερα. Αποτελεί ένα take away, specialized μαγαζί προφιτερόλ που συνδυάζει την τέχνη της ζαχαροπλαστικής με την υψηλή ποιότητα υλικών και μάς δίνει την επιλογή να δημιουργήσουμε τους δικούς μας γευστικούς συνδυασμούς προφιτερόλ. Βρίσκεται στην καρδιά της Παλιάς Πόλης της Νάξου, σε ένα μικρό σοκάκι που μαγεύει με την ομορφιά του. 

chouchouro profiterole naxos

                   Το προφιτερόλ παρασκευάζεται τη στιγμή που το παραγγέλνεις
               προσφέροντας μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία από το μηδέν.
                                         Ανακαλύψτε το CHOUCHOURO εδώ

Το CHOUCHOURO Concept
Το προφιτερόλ, το αγαπημένο μας γαλλικό γλυκό έχει πλέον την… ναξιώτικη version του. Στο CHOUCHOURO θα βρείτε red velvet σουδάκια,και sugar-free επιλογές, αυθεντική σοκολάτα Valrhona (η καλύτερη σοκολάτα στον κόσμο), καθώς και φυσική βανίλια Μαδαγασκάρης. Όλα είναι χειροποίητα, από τα τραγανά σου με κρακελίν σε crispy μορφή μέχρι τις απαλές κρέμες, τις σοκολάτες και το soft παγωτό, που λιώνουν στο στόμα. 
 

chouchouro profiterole naxos

                                           Βρείτε το το CHOUCHOURO εδώ

 

Αυτό που πραγματικά ξεχωρίζει στο CHOUCHOURO είναι η δυνατότητα δημιουργίας του δικού μας γευστικού συνδυασμού προφιτερόλ. Ξεκινάμε με τα σουδάκια, στα οποία έχουμε τις επιλογές ανάμεσα σε: red velvet, σοκολάτα κακάο, το κλασικό λευκό ή sugar-free. Στη συνέχεια, διαλέγουμε κρέμα από πέντε διαφορετικές γεύσεις ή ένα από τα τρία χειροποίητα soft παγωτά. Ολοκληρώνουμε, με μια από τις οκτώ διαφορετικές σάλτσες σοκολάτας, που περιλαμβάνουν και επιλογές χωρίς ζάχαρη, και toppings. 

Φυσικά, υπάρχουν και μερικές έτοιμες προτάσεις που προσφέρονται: 

Profiterole Red Velvet: ένας μοναδικός γευστικός συνδυασμός με κόκκινο red velvet σουδάκι, σάλτσα λευκής σοκολάτας, κρέμα λεμονιού-τυριού, φρέσκα κόκκινα φρούτα και νιφάδες red velvet - Δεν γίνεται να μην το δοκιμάσετε!

Επιλογές με σουδάκι βανίλιας: 

Profiterole ChouChouRo: σου με βανίλια, σοκολατένια σάλτσα, σοφτ παγωτό βανίλιας και τραγανή βάφλα πραλίνας. 

Profiterole Dulcey-Passion: σου βανίλιας, καραμελωμένη Dulcey λευκή σοκολάτα με σάλτσα από passion fruit, soft παγωτό βανίλια και μαρέγκα λεμονιού. 

Profiterole Naxian Citron: σου βανίλια, citron sauce Νάξου, κρέμα φράουλας και μαρέγκα λάιμ. 

Profiterole Dulcey-Tonka: σου βανίλιας με καραμελωμένη λευκή σοκολάτα, αρωματισμένη Tonka, απαλή κρέμα τυριού αρωματισμένη με λεμόνι, κομποτέ βύσσινο και sable presse.

Επιλογές με σουδάκι σοκολάτας: 

Profiterole Caramelia: σοκολατένιο σου, Caramelia σοκολατένια sauce, κρέμα μαύρης σοκολάτας, καραμελωμένα φουντούκια και σαντιγί βανίλιας.  

Profiterole Milk Chocolate, Tanariva: σοκολατένιο σου, Tanariva σοκολατένια sauce, κρέμα βανίλιας και τραγανή βάφλα πραλίνας.

Εννοείται πως υπάρχει και sugar free επιλογή: Το Profiterole All Sugar Free, με σου βανίλιας, σοκολατένια σάλτσα χωρίς ζάχαρη, κρέμα βανίλιας και νιφάδες σοκολάτας γάλακτος. 

chouchouro profiterole naxos

                                       Βρείτε το CHOUCHOURO μενού εδώ

Ο παγκοσμίου φήμης pastry chef Δημήτρης Χρονόπουλος κάνει σούσουρο

Το CHOUCHOURO Divine Profiterole δεν αποτελεί ένα ακόμη κατάστημα γλυκών στη Νάξο. Γι’αυτό, επέλεξε να συνεργαστεί μ’έναν κορυφαίο pastry chef διεθνούς φήμης, ώστε να φέρει το απόλυτο γευστικό αποτέλεσμα στο προφιτερόλ! To CHOUCHOURO, λοιπόν, σε συνεργασία με τον pastry chef Δημήτρη Χρονόπουλο με σχεδόν 30 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της ζαχαροπλαστικής και εκπαιδεύσεις σε εστιατόρια με αστέρια Michelin στη Γαλλία, πρεσβευτή της σοκολάτας Valrhona σε Ελλάδα και Μέση Ανατολή, αλλά και τη συνεργασία του με κορυφαία εστιατόρια ανά τον κόσμο, καταφέρνουν να φέρουν αυτό το μοναδικό concept που δεν έχει ξανά υπάρξει στο νησί. 

chouchouro Νάξος

Η συνεργασία με τον διεθνούς φήμης ζαχαροπλάστη Δημήτρη Χρονόπουλο, ανεβάζει τον πήχη της γεύσης, αλλά και της ποιότητας ακόμα πιο ψηλά. Βρείτε το  CHOUCHOURO εδώ.

Το CHOUCHOURO Divine Profiterole είναι ένας προορισμός που δεν πρέπει να χάσετε στη Νάξο. Ελάτε να δοκιμάσετε το προφιτερόλ όπως δεν το έχετε ξαναδοκιμάσει, και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει κάθε μπουκιά από αυτόν τον γευστικό παράδεισο, όπου η γεύση και η ποιότητα συναντιούνται δημιουργώντας κάτι ακαταμάχητο. 

chouchouro profiterole naxos

Ανακαλύψτε το  CHOUCHOURO εδώ.

More info: 
Τηλ: 2285402717
Διεύθυνση: ΧΩΡΑ ΝΑΞΟΣ ΠΡΑΝΤΟΥΝΑ, Naxos, Notío Aigaío, Greece, 84300
Mail: chouchouroprofiterole@gmail.com


 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Μία art απόδραση στην Ύδρα

Επισκεφθήκαμε το νησί του Αργοσαρωνικού με αφορμή τα εγκαίνια της νέας έκθεσης του Ιδρύματος ΔΕΣΤΕ με έργα του Τζορτζ Κόντο και βρήκαμε την αφορμή για ένα μίνι πολιτιστικό τουρ (με τα πόδια!).

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟς ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟς
15/07/2024

5η Γιορτή Βουνού και Κτηνοτροφίας Χίου: Ενα σαββατοκύριακο γεμάτο παραδόσεις και πολιτισμό

Ανακαλύπτοντας τη μαγεία της Χίου μέσα από την πολυδιάστατη εμπειρία της γιορτής του βουνού.

Λίμνη Βουλιαγμένη: Η απόλυτη "κρυφή" εμπειρία του αθηναϊκού καλοκαιριού

Ενσαρκώνοντας τέλεια τον ορισμό του lifestyle spot, η λίμνη Βουλιαγμένη είναι ταυτόχρονα και η πιο απαραίτητη "κρυφή" εμπειρία του αθηναϊκού καλοκαιριού.

Δίπλα στον Αρχαιολογικό Χώρο οι "Θησαυροί Κορινθιακής Γης" φέρνουν και φέτος τα τοπικά προιόντα ανάμεσα μας

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Ιουλίου στις 20:00 μ.μ. με την έναρξη να πραγματοποιείται στο αίθριο του Αρχαιολογικού Μουσείου της Αρχαίας Κορίνθου.

Σκιάθος: Παπαδιαμαντική αλλά και κοσμοπολίτισσα

Το νησί με την οργιώδη βλάστηση και τα "ρόδινα ακρογιάλια" μας ξανασυστήνεται.

Το πρώτο Guerlain Spa στην Ελλάδα άνοιξε στο "One&Only Aesthesis"

Το Guerlain Spa στο "One&Only Aesthesis" δεν αποτελεί εξαίρεση και παρέχει αποκλειστικά σχεδιασμένες εξατομικευμένες εμπειρίες, σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον.

Το πρώτο Guerlain Spa στην Ελλάδα άνοιξε στο "One&Only Aesthesis"

Το Guerlain Spa στο "One&Only Aesthesis" δεν αποτελεί εξαίρεση και παρέχει αποκλειστικά σχεδιασμένες εξατομικευμένες εμπειρίες, σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον.