"Abaton Island Resort and Spa": Μια μοναδική εμπειρία διαμονής στο πιο φιλόξενο νησί της Μεσογείου

Ένας μικρός παράδεισος που συνδυάζει πολυτέλεια, φινέτσα και αυθεντικές κρητικές εμπειρίες.

Abaton Island Resort and Spa

Το "Abaton Island Resort and Spa" είναι ένα πολυτελές θέρετρο με μοναδικό σχεδιασμό και αισθητική. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν 152 ευρύχωρα δωμάτια και βίλες με σύγχρονες ανέσεις, ιδιωτικές πισίνες και μαγευτική θέα στη θάλασσα. Ο συνδυασμός της λειτουργικότητας με την αισθητική δημιουργεί έναν ατμοσφαιρικό χώρο που σας προσκαλεί να χαλαρώσετε και να απολαύσετε κάθε στιγμή της διαμονής σας.

Το ξενοδοχείο προσφέρει πληθώρα παροχών για να εξασφαλίσει μια εξαιρετική εμπειρία διαμονής για τους επισκέπτες του. Για τους λάτρεις της μόδας έχουμε δημιουργήσει 4 fashion boutiques, τις οποίες μπορούν να ανακαλύψουν οι επισκέπτες του ξενοδοχείου, προσφέροντάς τους επιλεγμένα προϊόντα από αναγνωρισμένους σχεδιαστές της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού, όπως οι Zeus & Dione, Mary Katrantzou, Ancient Greek Sandals, Cult Gaia, Oseree, Orlebar Brown.

Abaton Island Resort and Spa

Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν το εντυπωσιακό Anapnoe Spa με εξειδικευμένους θεραπευτές, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να αναζωογονήσετε το σώμα και το πνεύμα σας με θεραπείες και προϊόντα της Augustinus Bader.

Για τους λάτρεις της θάλασσας, το "Abaton Island Resort and Spa" παρέχει πρόσβαση σε μια ιδιωτική παραλία με καταγάλανα νερά και άνετες ξαπλώστρες. Το ξενοδοχείο έχει δύο μαρίνες με πρόσβαση στη θάλασσα και το εντυπωσιακό Riva Iseo, διαθέσιμο για χρήση από τους πελάτες.

Abaton Island Resort and Spa

Η εξαιρετική εξυπηρέτηση και η προσωπική προσέγγιση θα σας κάνουν να αισθανθείτε φιλοξενούμενοι από φίλους, να ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία φροντίδας και μια εμπειρία πολυτέλειας και χαλάρωσης στην καρδιάς της Κρήτης.

Elemes

Πιάτα που σε ταξιδεύουν στο χρόνο!
Η κρητική γαστρονομία του χτες, σε παρελθόντα και μέλλοντα χρόνο, με γεύσεις σπάνιες από εποχές και δρομολόγια της ανάμνησης της νήσου. Με σεβασμό και αξιοπρέπεια στην πρώτη ύλη, στην παράδοση και στον άνθρωπο, ο Ελεμές προβάλλει την αλήθεια της κρητικής παραδοσιακής κουζίνας στο πέρασμα των αιώνων. Σαν προσευχή και σαν ελπίδα κάθε μπαχάρι και ελιά, όσπρια, χόρτα, λαχανικά, εξαιρετικά κρέατα, πατροπαράδοτες τεχνικές και συνταγές δημιουργούν ένα μοναδικό σύνολο. Όλα μαζί συνάδουν στον κατάλογο του Κρητικού executive chef Γιώργου Χρονάκη σαν αρμονία τόπου και χρόνου. Το εστιατόριο προσφέρει καθημερινά πρωινό και βραδινό δείπνο.

Bony Fish

Στον γαστρονομικό βυθό του "Abaton"
Ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι στον βυθό της Κρήτης! Φαγητό μαγειρεμένο σαν ζωγραφιά, δροσερά πιάτα για το μεσημέρι και μεγάλα ψάρια για το βράδυ. Ο κατάλογος με την πρώτη ανάγνωση ανοίγει την όρεξη για νέες γευστικές εμπειρίες σε κάθε επισκέπτη. Φρέσκα ψάρια από τους κόλπους της Χερσονήσου και του Μιραμπέλλου, καθώς και σύνθετα πιάτα θαλασσινών, σε μια μοναδική τοποθεσία, λίγα μέτρα από το κύμα του Κρητικού πελάγους.

Abaton Island Resort and Spa

Buddha Bar Beach Crete

Ένας Jet set προορισμός
Μέλος της γνωστής αλυσίδας των Buddha Bar, γνωστά για την Asian fusion αισθητική τους σε κρητική εφαρμογή, με τη φιλοξενία και δημιουργικότητα της ομάδας του Abaton. Πιάτα με έντονες και spicy γεύσεις που σε ταξιδεύουν στον παράδεισο της γαστρονομικής υφηλίου. Μια αναπάντεχη κρυψώνα στους κολπίσκους του "Abaton" με απέραντη θέα στο πέλαγος και άμεση πρόσβαση στην πιο hip πισίνα του νησιού. Καθημερινά performances από renowned DJs με lounge και ethnic ήχους. Μεγάλη ποικιλία από cocktails και ποτά επιμελημένα από τον head bartender του "Abaton Island" Χριστόφορο Κοϊνά. Το "Buddha Bar Beach Crete" λειτουργεί καθημερινά από το πρωί μέχρι το βράδυ.

WOW Steak

Συνουσία σε απόσταση αναπνοής
Μια συνουσία μυστική που φανερώνεται μπροστά στα μάτια σου!
Η "brigada" του WOW Steak σε απόσταση αναπνοής από το τραπέζι χαρίζει βλέμματα και γεύσεις που σπάνια κανείς μπορεί να φανταστεί. Ένα πολυβραβευμένο εστιατόριο όπου η εξαιρετική εξυπηρέτηση δεν αφήνει περιθώρια λάθους και ο επαγγελματισμός σάς κατευθύνει στην ορθή επιλογή για τις δικές σας γευστικές επιθυμίες. Ποικιλία από prime κοπές μοσχαριού, παλαιωμένες από την ομάδα του Γιώργου Χρονάκη, ένας μοναδικός για την Κρήτη κατάλογος κρασιών και μια αξιομνημόνευτη επιλογή γλυκών από τον pastry chef Γιάννη Μωϋσάκη.

F-Zin Ινγ League

The bold restaurant
Με θέα την ένωση ουρανού και θάλασσας από τη βεράντα του εστιατορίου, κάθε επισκέπτης έχει την ελευθερία να επιλέξει αυθεντικές γεύσεις ελληνικής κουζίνας από έναν εντυπωσιακό μπουφέ που προσφέρει γκάμα ζεστών και κρύων παρασκευών. Μια γευστική ανακεφαλαίωση όλων των εμπειριών του ξενοδοχείου με τον σχεδιασμό F&B manager Γιάννη Μπότσαρη στον πιο εντυπωσιακό χώρο του ξενοδοχείου!

Για πληροφορίες και κρατήσεις: https://abaton.gr/
FB: Abaton Island Resort & Spa, IG: @abatonisland

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Διήμερο στη Νεμέα με οινική αφορμή

Αποχαιρετούμε το καλοκαίρι και καλωσορίζουμε το φθινόπωρο με τις "Μεγάλες μέρες της Νεμέας" που επιστρέφουν για εικοστή χρονιά κι αποτελούν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για απόδραση στη μεγαλύτερη οινοπαραγωγική ζώνη της Ελλάδας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/08/2024

4 άγνωστες παραλίες κοντά στην Αθήνα για να ανακαλύψετε αυτό το Σαββατοκύριακο

Ανακαλύψτε τέσσερις μοναδικές παραλίες κοντά στην Αθήνα για γρήγορες αποδράσεις.

Έρχεται το πρώτο πολυθεματικό φεστιβάλ Κορινθίας

Το φεστιβάλ περιλαμβάνει δράσεις σε εμβληματικές τοποθεσίες, πολιτιστικές εκδηλώσεις, εκθέσεις τοπικών προϊόντων και γευσιγνωσίες, εκδηλώσεις live cooking.

Τάρτου: Φιλιά απ’ τη ρομαντική φοιτητούπολη της Εσθονίας

Aπ' το παλαιότερο πανεπιστήμιο της Εσθονίας στην τέχνη του δρόμου, μετρήσαμε οκτώ λόγους που μάς δελεάζουν ν’ ανακαλύψουμε μία απ’ τις Πολιτιστικές Πρωτεύουσες της Ευρώπης 2024.

Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ "Διαδρομές στη Μάρπησσα"

Για 14η χρονιά είναι έτοιμο να μας υποδεχτεί στην Πάρο το πρωτοποριακό φεστιβάλ της Μάρπησσας.

4 κοντινά νησιά για σύντομες αποδράσεις από την Αθήνα

4 προορισμοί που θα σε κάνουν να ψάξεις για το επόμενο καράβι, καθώς το ταξίδι είναι λιγότερο από δύο ώρες.

Μπανγκόκ: Η ασιατική "Πόλη των Αγγέλων"

Μεγαλοπρεπή μνημεία πολιτισμού, θεόρατοι φουτουριστικοί ουρανοξύστες, πλωτές και υπαίθριες αγορές, θεατράλε γαστρονομικές αλητείες και street food ντελικάτσες με τοπική ούγια χτίζουν τον πληθωρικό μύθο ενός από τους πιο κουλ προορισμούς της νοτιανατολικής Ασίας.