Acrotel Hotels & Resorts: Ζήστε την αυθεντική φιλοξενία της Χαλκιδικής

Acrotel Hotels & Resorts

Διακοπές στην Acrotel σημαίνουν αυθεντική ελληνική φιλοξενία, διακριτική πολυτέλεια και μοναδικές εμπειρίες στη μαγευτική Σιθωνία, την ωραιότερη γωνιά της Χαλκιδικής. Στα resorts 5 αστέρων "Acrotel Athena Pallas" και "Acrotel Athena Residence", οι ταξιδιώτες απολαμβάνουν την πολυτελή παραθεριστική εμπειρία με κάθε άνεση. Αυτά τα παραδοσιακά resorts βρίσκονται ακριβώς πάνω στη χρυσαφένια παραλία Ελιά, προσφέροντας μαγευτική πανοραμική θέα στη θάλασσα, σε ένα φυσικό περιβάλλον απαράμιλλης ομορφιάς.

Το "Acrotel Athena Pallas Resort", με την ξεχωριστή αρχιτεκτονική του και τον μοναστηριακό του χαρακτήρα, συνδυάζει το παρελθόν με το παρόν. Οι πέτρινες και ξύλινες λεπτομέρειες, η φυσική ομορφιά και η εντυπωσιακή θέα δημιουργούν ένα μοναδικό σκηνικό. Τα πρόσφατα ανακαινισμένα δωμάτια και οι οικογενειακές σουίτες, σε συνδυασμό με την υψηλή γαστρονομία, τις θεραπείες spa και τις δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, καθιστούν το resort έναν μαγευτικό προορισμό για οικογενειακές διακοπές.

Acrotel Hotels & Resorts

Η αφοσίωση προς τους επισκέπτες των ξενοδοχείων "Acrotel Athena Pallas" και "Athena Residence" αντανακλάται στις πολυάριθμες βραβεύσεις τους για τρεις συνεχόμενες χρονιές. Αναγνωρισμένα στις κατηγορίες family friendly και pet friendly, τα ξενοδοχεία αυτά ξεχωρίζουν επίσης και για την εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία που προσφέρουν.

Η Acrotel συνδυάζει την κορυφαία φιλοξενία με μια γαστρονομική περιπέτεια στα τέσσερα θεματικά εστιατόρια, όπου οι γεύσεις ξετυλίγουν την ιστορία της ελληνικής κουζίνας από την αρχαιότητα έως σήμερα, προσφέροντας στους επισκέπτες μια γαστρονομική εμπειρία που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη τους.

Acrotel Hotels & Resorts

Στο εστιατόριο "Dionysos", η αρχαία ελληνική κουζίνα αναβιώνει μέσα από αυθεντικές και οικείες γεύσεις, προσφέροντας ένα ταξίδι στο χρόνο και στις γαστρονομικές παραδόσεις της αρχαιότητας. Το ατμοσφαιρικό "Hierion" αποπνέει την πολυτέλεια και την εκλεπτυσμένη γεύση του Βυζαντίου, με κλασικά πιάτα που τιμούν την πλούσια γαστρονομική μας κληρονομιά. Στην ταβέρνα "Lemoni", οι γεύσεις του ελληνικού καλοκαιριού παντρεύονται με μαγειρική φινέτσα και εξαιρετικές πρώτες ύλες, προσφέροντας αξέχαστες στιγμές  απόλαυσης.

Acrotel Hotels & Resorts

Για τους λάτρεις της μαγειρικής, το "Acrotel Athena Pallas" προσφέρει μια μοναδική εμπειρία με διαδραστικά μαθήματα παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας στο "Cook & Eat Corner 1939", όπου οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους πίσω από τον πάγκο της κουζίνας, σε ένα χώρο που λειτουργεί και ως εστιατόριο με ανοιχτή κουζίνα,  ανακαλύπτοντας τη χαρά της δημιουργίας. Τέλος, η εμπειρία των επισκεπτών ολοκληρώνεται στο πολυτελές spa 1.200 τ.μ., μέσω των υπηρεσιών και θεραπειών που εξασφαλίζουν απόλυτη χαλάρωση και ευεξία.

Σιθωνία, Χαλκιδική, 2316010957, acrotel.gr
FB: Acrotel Hotels & Resorts, IG: @acrotelhotels

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Μία art απόδραση στην Ύδρα

Επισκεφθήκαμε το νησί του Αργοσαρωνικού με αφορμή τα εγκαίνια της νέας έκθεσης του Ιδρύματος ΔΕΣΤΕ με έργα του Τζορτζ Κόντο και βρήκαμε την αφορμή για ένα μίνι πολιτιστικό τουρ (με τα πόδια!).

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟς ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟς
15/07/2024

5η Γιορτή Βουνού και Κτηνοτροφίας Χίου: Ενα σαββατοκύριακο γεμάτο παραδόσεις και πολιτισμό

Ανακαλύπτοντας τη μαγεία της Χίου μέσα από την πολυδιάστατη εμπειρία της γιορτής του βουνού.

Λίμνη Βουλιαγμένη: Η απόλυτη "κρυφή" εμπειρία του αθηναϊκού καλοκαιριού

Ενσαρκώνοντας τέλεια τον ορισμό του lifestyle spot, η λίμνη Βουλιαγμένη είναι ταυτόχρονα και η πιο απαραίτητη "κρυφή" εμπειρία του αθηναϊκού καλοκαιριού.

Δίπλα στον Αρχαιολογικό Χώρο οι "Θησαυροί Κορινθιακής Γης" φέρνουν και φέτος τα τοπικά προιόντα ανάμεσα μας

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Ιουλίου στις 20:00 μ.μ. με την έναρξη να πραγματοποιείται στο αίθριο του Αρχαιολογικού Μουσείου της Αρχαίας Κορίνθου.

Σκιάθος: Παπαδιαμαντική αλλά και κοσμοπολίτισσα

Το νησί με την οργιώδη βλάστηση και τα "ρόδινα ακρογιάλια" μας ξανασυστήνεται.

Το πρώτο Guerlain Spa στην Ελλάδα άνοιξε στο "One&Only Aesthesis"

Το Guerlain Spa στο "One&Only Aesthesis" δεν αποτελεί εξαίρεση και παρέχει αποκλειστικά σχεδιασμένες εξατομικευμένες εμπειρίες, σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον.

Το πρώτο Guerlain Spa στην Ελλάδα άνοιξε στο "One&Only Aesthesis"

Το Guerlain Spa στο "One&Only Aesthesis" δεν αποτελεί εξαίρεση και παρέχει αποκλειστικά σχεδιασμένες εξατομικευμένες εμπειρίες, σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον.