Το "Athina Luxury Suites" στη Σαντορίνη είναι ό,τι πρέπει για Σεπτεμβριάτικες αποδράσεις με πολυτέλεια

Εικοσιπέντε πολυτελείς σουίτες και το ατμοσφαιρικό εστιατόριο "Esperisma" αποτελούν την ιδανική αφορμή για παράταση διακοπών.

'Athina Luxury Suites'

Μια μικρή πολυτέλεια που αξίζει να χαρίσετε στον εαυτό σας, η διαμονή σε μια από τις ξεχωριστές σουίτες του "Athina Luxury Suites" με την Καλντέρα όλη δική σας από τη βεράντα σας, είναι ό,τι καλύτερο για να παρατείνετε την αίσθηση του καλοκαιριού και να επιστρέψετε γεμάτοι εμπειρίες και χαλαρή διάθεση.

Φωλιασμένες σε μια ήσυχη, γραφική γειτονιά, κέντρο-απόκεντρο, με εύκολη πρόσβαση στην κοσμοπολίτικη ζωή των Φηρών, οι "Athina Luxury Suites" θα σας χαρίσουν απλόχερα ιδιωτικότητα και ηρεμία. Πλήρως ανακαινισμένο το 2020 και το 2022, το boutique αυτό ξενοδοχείο συνδυάζει τη μινιμαλιστική αισθητική και επίπλωση υψηλής ποιότητας, σε μια νέα εκδοχή της παραδοσιακής ελληνικής αρχιτεκτονικής, με τις υπηρεσίες και ανέσεις υψηλής κλάσης.

Κάθε σουίτα έχει το δικό της μοναδικό στιλ, μοιράζονται όμως όλες την ίδια προσοχή στην αισθητική, τη λειτουργικότητα και, βέβαια, την εξαιρετική θέα στο ηφαίστειο, το Αιγαίο Πέλαγος και τα εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα της Σαντορίνης. Θολωτά υπόσκαφα συναντούν τις σύγχρονες design πινελιές με άλλοτε πιο μοντέρνες και άλλοτε πιο ρομαντικές νότες, ενώ δεν λείπουν και οι σουίτες με το δικό τους εξωτερικό τζακούζι.

Η εκλεπτυσμένη πολυτέλεια και οι ξεχωριστές tailor-made εμπειρίες, όπως ένα πριβέ ατμοσφαιρικό δείπνο με κεριά στο μπαλκόνι σας, κάνει και τη διαμονή στις 25 σουίτες το ιδανικό αγχολυτικό για το Σεπτέμβριο.

Σε μια προνομιακή θέση, το εστιατόριο "Esperisma" συνδυάζει την εκπληκτική θέα με τις ιδιαίτερες γαστρονομικές προτάσεις με μοντέρνο μεσογειακό και ελληνικό χρώμα και φρέσκα τοπικά υλικά και τον executive chef Θωμά Τενεκετζή. Πιάτα όπως η σπανακόπιτα με γκερεμέζι και βινεγκρέτ Vinsanto, η τσιπούρα με άγρια χόρτα και σος λεμονιού, το παστίτσιο με ζυμαρικά paccheri, ραγού μοσχαριού, κρέμα πεκορίνο και σάλτσα μπεσαμέλ αλλά και οι μοντέρνες εκδοχές της πορτοκαλόπιτας και του μωσαϊκού ανασύρουν γευστικές μνήμες με σύγχρονη ματιά και απογειώνουν τον ουρανίσκο.
Ακόμη το σκέφτεστε;

Φηρά, Σαντορίνη, 2286024910
athinasuites.com
Facebook, Twitter, Instagram, Youtube

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Μία art απόδραση στην Ύδρα

Επισκεφθήκαμε το νησί του Αργοσαρωνικού με αφορμή τα εγκαίνια της νέας έκθεσης του Ιδρύματος ΔΕΣΤΕ με έργα του Τζορτζ Κόντο και βρήκαμε την αφορμή για ένα μίνι πολιτιστικό τουρ (με τα πόδια!).

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟς ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟς
15/07/2024

5η Γιορτή Βουνού και Κτηνοτροφίας Χίου: Ενα σαββατοκύριακο γεμάτο παραδόσεις και πολιτισμό

Ανακαλύπτοντας τη μαγεία της Χίου μέσα από την πολυδιάστατη εμπειρία της γιορτής του βουνού.

Λίμνη Βουλιαγμένη: Η απόλυτη "κρυφή" εμπειρία του αθηναϊκού καλοκαιριού

Ενσαρκώνοντας τέλεια τον ορισμό του lifestyle spot, η λίμνη Βουλιαγμένη είναι ταυτόχρονα και η πιο απαραίτητη "κρυφή" εμπειρία του αθηναϊκού καλοκαιριού.

Δίπλα στον Αρχαιολογικό Χώρο οι "Θησαυροί Κορινθιακής Γης" φέρνουν και φέτος τα τοπικά προιόντα ανάμεσα μας

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Ιουλίου στις 20:00 μ.μ. με την έναρξη να πραγματοποιείται στο αίθριο του Αρχαιολογικού Μουσείου της Αρχαίας Κορίνθου.

Σκιάθος: Παπαδιαμαντική αλλά και κοσμοπολίτισσα

Το νησί με την οργιώδη βλάστηση και τα "ρόδινα ακρογιάλια" μας ξανασυστήνεται.

Το πρώτο Guerlain Spa στην Ελλάδα άνοιξε στο "One&Only Aesthesis"

Το Guerlain Spa στο "One&Only Aesthesis" δεν αποτελεί εξαίρεση και παρέχει αποκλειστικά σχεδιασμένες εξατομικευμένες εμπειρίες, σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον.

Το πρώτο Guerlain Spa στην Ελλάδα άνοιξε στο "One&Only Aesthesis"

Το Guerlain Spa στο "One&Only Aesthesis" δεν αποτελεί εξαίρεση και παρέχει αποκλειστικά σχεδιασμένες εξατομικευμένες εμπειρίες, σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον.