Ταξιδεύουμε στην Κρήτη με τα πλοία της ANEK LINES με ημερήσια και βραδινά δρομολόγια

Εδώ και 56 χρόνια η ANEK LINES σας προσκαλεί στα πλοία της για μια αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία εν πλω!

Anek

Και αυτό το καλοκαίρι οι διακοπές στην Κρήτη αρχίζουν με τα πλοία της ANEK LINES, την ακτοπλοϊκή εταιρία που προσφέρει για περισσότερα από 56 χρόνια τα πιο άνετα και ξεκούραστα ταξίδια από τον Πειραιά προς τα Χανιά και το Ηράκλειο. H ΑΝΕΚ LINES σας προσκαλεί στα πλοία της για μια αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία εν πλω με καθημερινές βραδινές αναχωρήσεις αλλά και με έκτακτα ημερήσια δρομολόγια το καλοκαίρι.

Ζήστε την ελληνική φιλοξενία που μόνο η ANEK LINES μπορεί να σας προσφέρει με τη ζεστασιά και την ευγένεια του προσωπικού, που θα σας κάνει να νιώσετε σαν στο σπίτι σας.

anek

Στηρίζοντας το δικαίωμα στις διακοπές για όλους η ΑΝΕΚ LINES διαθέτει ελκυστικά πακέτα προσφορών για επιβάτες με ΙΧ και μάλιστα παρέχεται 30% έκπτωση στις καμπίνες και στα ΙΧ οχήματα στα ημερήσια δρομολόγια. Επιπλέον ισχύει η προσφορά 3+1 δωρεάν εισιτήριο σε τετράκλινη καμπίνα, ενώ ειδικές προσφορές διατίθονται για τρίτεκνουςπολύτεκνους και φοιτητές.

ANEK

Στα πλοία της η ταξιδιωτικής σας εμπειρία θα αναβαθμιστεί με το αίσθημα της Κρητικής φιλοξενίας που είναι παρόν από την στιγμή της επιβίβασής σας. Είτε στις ευρύχωρες καμπίνες ή στα άνετα σαλόνια και τα περιποιημένα καφέ, όπου και να επιλέξετε να περάσετε τις ώρες σας εν πλω, το σίγουρο είναι πως θα τις απολαύσετε. Σύμμαχος σε όλο αυτό και οι εξαιρετικές γευστικές προτάσεις στα self service αλλά και στα à la carte εστιατόρια που μπορούν να συνοδευτούν και από την πλούσια λίστα κρασιών.

O χρόνος του ταξιδιού περνάει εξίσου ευχάριστα και στα μπαρ, με ποτό ή καφέ, τόσο η επικοινωνία και το σερφάρισμα στο διαδίκτυο συνεχίζονται με το αναβαθμισμένο WiFi On Board από όλα τα σημεία του πλοίου και καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού.

ANEK

Με την ΑΝΕΚ LINES όσο περισσότερο ταξιδεύετε τόσο κερδίζετε! Με το πρόγραμμα επιβράβευσης ANEK Smart Bonus Program συλλέγετε πόντους από τις αγορές των εισιτηρίων σας (μέσω του app ή σε φυσικά καταστήματα) και τους εξαργυρώνετε εύκολα σε εκπτώσεις και δωρεάν εισιτήρια στα επόμενα ταξίδια σας.

ANEK

Πιστή στη δέσμευσή της να λειτουργεί με υπευθυνότητα απέναντι στο επιβατηγό κοινό, συνεχίζει να σας ταξιδεύει στις ελληνικές θάλασσες και στην Αδριατική δείχνοντας στην πράξη το ενδιαφέρον και τη φροντίδα της για όλους εκείνους που επιλέγουν να ταξιδέψουν με τα πλοία του στόλου της.

anek

Ετοιμαστείτε για τα καλύτερα ταξίδια του καλοκαιριού, με τα πλοία της ANEK LINES!

Τα δρομολόγια Πειραιάς – Κρήτη πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την Blue Star Ferries.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με εκπτώσεις και πακέτα προσφορών της ANEK LINES επισκεφθείτε το www.anek.gr ή καλέστε στο τηλ. 210 4197400.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

"Kivotos Santorini" & "Mavro" δίνουν άλλο χρώμα στη Σαντορίνη

Ζήσαμε και απολαύσαμε δύο μέρες σε μια boutique κιβωτό που ξεχωρίζει στο περίφημο Νησί του Ηφαιστείου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
16/07/2024

Κιβωτός Κορογώνα: Ένα πολύπλευρο εγχείρημα ολιστικής σύνδεσης με την φύση που δεν χωράει σε ταμπέλες

Μια ειρηνική, εκπαιδευτική, αειφορική κοινότητα δημιουργίας εν εξελίξει στη νότια Λακωνία.

Skiathos Palace Hotel: Το εμβληματικό ξενοδοχείο με την ομηρική φιλοξενία

Σε μια από τις ωραιότερες παραλίες της Ευρώπης, ορθώνεται αγέρωχο το Skiathos Palace για πάνω από 50 χρόνια.

Navarino Challenge 2024: Αθλητικός Τουρισμός και Ευεξία στην Costa Navarino

Το Navarino Challenge επιστρέφει για 12η χρονιά από τις 18-20 Οκτωβρίου 2024 στην Costa Navarino και την Πύλο, με πάνω από 55 δράσεις για όλες τις ηλικίες. Με το μήνυμα "ο αθλητισμός ενώνει", το event θα προσφέρει μοναδικές εμπειρίες αθλητικού τουρισμού και ευεξίας.

Τουρισμός: η Μύκονος σε πτώση, η Σαντορίνη αντέχει, η Ρόδος απογειώνεται

Η Μύκονος σημειώνει πτώση επιβατικής κίνησης, ενώ η Σαντορίνη σταθεροποιείται και η Ρόδος εκτοξεύεται, καταγράφοντας εντυπωσιακή άνοδο σύμφωνα με τη Fraport.

"Castello Infinity Suites": Ιδανικό μέρος για άνεση και χαλάρωση στο ιστορικό ψαροχώρι της Αγίας Πελαγίας

Το "Castello Infinity Suites" φέρνει ένα νέο επίπεδο κομψότητας και πολυτέλειας, προσφέροντας έναν όμορφο, άνετο και κομψό χώρο όπου φροντίζουν αποκλειστικά τους επισκέπτες.

"YeeOn": Ζούμε το Γύθειο αλλιώς σε ένα ολοκαίνουριο living-well boutique hotel

Το τετράστερο "YeeOn" φέρνει στο κέντρο της πόλης και της εμπειρίας των φιλοξενούμενών του την άνεση, την ευεξία, την ευζωία και τη χαλάρωση.