"Botrini's Mykonos": Ο Έκτορας Μποτρίνι επανακαθορίζει την έννοια του fine dining στο νησί των Ανέμων

Εμβληματικά πιάτα του με νέες δημιουργίες, σε μια σειρά από menu dégustation με premium χαρακτήρα, κορυφαία τεχνική και βαθιά νοστιμιά ως βασικά συστατικά.

Botrini’s Mykonos

Υποψηφιότητα για τον τίτλο του γαστρονομικού opening της χρονιάς βάζει και φέτος ο Έκτορας Μποτρίνι, αφού, μετά το λανσάρισμα του "Botrini’s Santorini" εντός του εμβληματικού "Katikies Santorini" την περσινή σεζόν, ο κορυφαίος Έλληνας σεφ επεκτείνει την εστιατορική του ναυαρχίδα στον κορυφαίο ταξιδιωτικό προορισμό της χώρας, με το "Botrini's Mykonos" να ετοιμάζεται να επανακαθορίσει την έννοια του fine dining στο νησί των Ανέμων.

Botrini’s Mykonos

Δεύτερο αδερφάκι του χαλανδριώτικου εστιατορίου, που πρωταγωνιστεί στις κορυφαίες θέσεις των Χρυσών Σκούφων, αλλά και στις to-do λίστες του διεθνούς crowd των foodies που επισκέπτονται τη χώρα, θα βρει τη μυκονιάτικη έδρα του στην ατμοσφαιρική βεράντα του ξενοδοχείου "Katikies Mykonos", με την απολαυστική θέα στην αμμουδιά του Αγίου Ιωάννη.

Botrini’s Mykonos

Εκεί, με την εξαιρετική πρώτη ύλη ως αδιαπραγμάτευτο ατού, ο Ιταλοκερκυραίος σεφ (που απέσπασε τον τίτλο του επιδραστικότερου Έλληνα σεφ σε πρόσφατη ψηφοφορία των Χρυσών Σκούφων) θα εναλλάσσει εμβληματικά πιάτα του με νέες δημιουργίες, σε μια σειρά από menu dégustation με premium χαρακτήρα, κορυφαία τεχνική και βαθιά νοστιμιά ως βασικά συστατικά.

Botrini’s Mykonos

Chef's Tip: "Η θεαματική wine list που έχει επιμεληθεί ο master of wine Γιάννης Καρακάσης συγκεντρώνει στην κάβα του "Botrini’s Mykonos" σπουδαίες ετικέτες από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα, συνθέτοντας μια ευρεία γκάμα από ιδανικούς συνδυασμούς για τα πιάτα".

Ξεν. "Katikies Mykonos", Άγιος Ιωάννης, 2289027890, www.katikies.com/katikiesmykonos, FB: Katikies Mykonos, IG: @katikiesmykonos

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Διήμερο στη Νεμέα με οινική αφορμή

Αποχαιρετούμε το καλοκαίρι και καλωσορίζουμε το φθινόπωρο με τις "Μεγάλες μέρες της Νεμέας" που επιστρέφουν για εικοστή χρονιά κι αποτελούν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για απόδραση στη μεγαλύτερη οινοπαραγωγική ζώνη της Ελλάδας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/08/2024

4 άγνωστες παραλίες κοντά στην Αθήνα για να ανακαλύψετε αυτό το Σαββατοκύριακο

Ανακαλύψτε τέσσερις μοναδικές παραλίες κοντά στην Αθήνα για γρήγορες αποδράσεις.

Έρχεται το πρώτο πολυθεματικό φεστιβάλ Κορινθίας

Το φεστιβάλ περιλαμβάνει δράσεις σε εμβληματικές τοποθεσίες, πολιτιστικές εκδηλώσεις, εκθέσεις τοπικών προϊόντων και γευσιγνωσίες, εκδηλώσεις live cooking.

Τάρτου: Φιλιά απ’ τη ρομαντική φοιτητούπολη της Εσθονίας

Aπ' το παλαιότερο πανεπιστήμιο της Εσθονίας στην τέχνη του δρόμου, μετρήσαμε οκτώ λόγους που μάς δελεάζουν ν’ ανακαλύψουμε μία απ’ τις Πολιτιστικές Πρωτεύουσες της Ευρώπης 2024.

Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ "Διαδρομές στη Μάρπησσα"

Για 14η χρονιά είναι έτοιμο να μας υποδεχτεί στην Πάρο το πρωτοποριακό φεστιβάλ της Μάρπησσας.

4 κοντινά νησιά για σύντομες αποδράσεις από την Αθήνα

4 προορισμοί που θα σε κάνουν να ψάξεις για το επόμενο καράβι, καθώς το ταξίδι είναι λιγότερο από δύο ώρες.

Μπανγκόκ: Η ασιατική "Πόλη των Αγγέλων"

Μεγαλοπρεπή μνημεία πολιτισμού, θεόρατοι φουτουριστικοί ουρανοξύστες, πλωτές και υπαίθριες αγορές, θεατράλε γαστρονομικές αλητείες και street food ντελικάτσες με τοπική ούγια χτίζουν τον πληθωρικό μύθο ενός από τους πιο κουλ προορισμούς της νοτιανατολικής Ασίας.