Nafplia Palace

Με μοναδικό συνδυασμό θέας και ανέσεων, family παροχές και γιορτινά πακέτα, είναι ιδανική πρόταση για γιορτές αλλά και weekend.

Nafplia Palace

Με μοναδικό συνδυασμό θέας και ανέσεων, family παροχές και γιορτινά πακέτα, είναι ιδανική πρόταση για γιορτές αλλά και weekend.

Nafplia Palace - εικόνα 1

Ενα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδας, το «Nafplia Palace» έχει μερικά ασυναγώνιστα ατού: από τη μοναδική θέση του στο λόφο της Ακροναυπλίας ως το ιδιαίτερο ντιζάιν και τις ανέσεις των δωματίων του κι από την προσοχή στις γεύσεις (εκτός από το σταθερής ποιότητας εστατόριο «Amimoni», το πρωι­νό είναι από τα πιο πλούσια που προσφέρονται σε ελληνικό ξενοδοχείο) ως το εξαιρετικό σέρβις. Ιδανικό για ζευγάρια αλλά και φιλικό για οικογένειες, προσφέρεται για weekend αλλά και για χριστουγεννιάτικες διακοπές. Για τις φετινές γιορτές έχει ετοιμάσει διάφορα events για τα παιδιά και βέβαια εορταστικά ρεβεγιόν, όπου έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε και ταξίδια στα υπόλοιπα ξενοδοχεία της Helios Hotels & Resorts, από την Ελούντα ως το Λαγονήσι (κρατήσεις: 2103679000, helioshotels.gr).

Δωμάτια best of

Nafplia Palace - εικόνα 2

Αν και όλα τα δωμάτια είναι μεγάλα και σύγχρονα, αυτό που απογειώνει το ξενοδοχείο είναι τα μπανγκαλόους-βίλες, τα οποία δια­φέρουν μεταξύ τους σε μέγεθος αλλά κλέβουν την παράσταση με τις high tech εφαρμογές τους, το ιδιαίτερο διακοσμητικό στιλ και τη θέα. Οι Ambassador Villas διαθέτουν από τζάκι μέχρι μπανιέρα χρωματοθεραπείας.

Το εστιατόριο

Nafplia Palace - εικόνα 3

Το «Amimoni» είναι ένα από τα πιο γοητευτικά locations στην Ελλάδα με θέα που κόβει την ανάσα. Φέτος, μάλιστα, ο Γιάννης Μπαξεβάνης ανέλαβε την επιμέλεια της κουζίνας με ένα μικρό μενού που δίνει έμφαση σε ιδιαίτερες πρώτες ύλες από όλη την Ελλάδα, όπως πράσινη σαλάτα με σύγκλινο Μάνης, καυκαλίθρες, σταφίδες και μούστο.

’70s revisited

Nafplia Palace - εικόνα 4

Το λόμπι και οι μεγάλοι κοινόχρηστοι χώροι διατηρούν τη γοη­τευτική αύρα των πρωτοποριακών ξενοδοχείων σε στιλ «Xenia» της δεκαετίας του ’70, έχοντας βέβαια φρεσκαριστεί και εξοπλιστεί με σύγχρονες μίνιμαλ πινελιές που αξιοποιούν την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και τη μοναδική θέα στην Παλιά Πόλη του Ναυπλίου και στο Μπούρτζι.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Διήμερο στη Νεμέα με οινική αφορμή

Αποχαιρετούμε το καλοκαίρι και καλωσορίζουμε το φθινόπωρο με τις "Μεγάλες μέρες της Νεμέας" που επιστρέφουν για εικοστή χρονιά κι αποτελούν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για απόδραση στη μεγαλύτερη οινοπαραγωγική ζώνη της Ελλάδας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/08/2024

4 άγνωστες παραλίες κοντά στην Αθήνα για να ανακαλύψετε αυτό το Σαββατοκύριακο

Ανακαλύψτε τέσσερις μοναδικές παραλίες κοντά στην Αθήνα για γρήγορες αποδράσεις.

Έρχεται το πρώτο πολυθεματικό φεστιβάλ Κορινθίας

Το φεστιβάλ περιλαμβάνει δράσεις σε εμβληματικές τοποθεσίες, πολιτιστικές εκδηλώσεις, εκθέσεις τοπικών προϊόντων και γευσιγνωσίες, εκδηλώσεις live cooking.

Τάρτου: Φιλιά απ’ τη ρομαντική φοιτητούπολη της Εσθονίας

Aπ' το παλαιότερο πανεπιστήμιο της Εσθονίας στην τέχνη του δρόμου, μετρήσαμε οκτώ λόγους που μάς δελεάζουν ν’ ανακαλύψουμε μία απ’ τις Πολιτιστικές Πρωτεύουσες της Ευρώπης 2024.

Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ "Διαδρομές στη Μάρπησσα"

Για 14η χρονιά είναι έτοιμο να μας υποδεχτεί στην Πάρο το πρωτοποριακό φεστιβάλ της Μάρπησσας.

4 κοντινά νησιά για σύντομες αποδράσεις από την Αθήνα

4 προορισμοί που θα σε κάνουν να ψάξεις για το επόμενο καράβι, καθώς το ταξίδι είναι λιγότερο από δύο ώρες.

Μπανγκόκ: Η ασιατική "Πόλη των Αγγέλων"

Μεγαλοπρεπή μνημεία πολιτισμού, θεόρατοι φουτουριστικοί ουρανοξύστες, πλωτές και υπαίθριες αγορές, θεατράλε γαστρονομικές αλητείες και street food ντελικάτσες με τοπική ούγια χτίζουν τον πληθωρικό μύθο ενός από τους πιο κουλ προορισμούς της νοτιανατολικής Ασίας.