PR στον Ινδικό

Η Κατερίνα Κατώπη συνάντησε τη Stacey Dean, Group PR Manager μερικών από τα καλύτερα εξωτικά resorts.

PR στον Ινδικό

Η Κατερίνα Κατώπη συνάντησε τη Stacey Dean, Group PR Manager μερικών από τα καλύτερα εξωτικά resorts.

PR στον Ινδικό - εικόνα 1

Πώς είναι να μένει κανείς στον... Παράδεισο;

Τόσο διαφορετικό! Είμαι στις Μαλδίβες ήδη τρία χρόνια, και είναι σίγουρα από τις πλέον συγκλονιστικές εμπειρίες της ζωής μου! Κάθε μέρα είναι μια έκπληξη. Είσαι σ’ ένα νησί σούπερ πολυτελές, που όμως είναι το γραφείο σου: τη μια ημέρα μιλάς με δημοσιογράφους και tour operators, την άλλη διασκεδάζεις με τους πελάτες.

Ποιο είναι το πιο τρελό πράγμα που σου έχουν ζητήσει;

Ολόφρεσκο γάλα αγελάδας, που το βρήκαμε στη Σρι Λάνκα και το «πετάξαμε» μέχρι τις Μαλδίβες!

Πες μας κάποιους από τους διάσημους πελάτες σας – που να επιτρέπεται να τους αναφέρεις…

Kate Moss, Elizabeth Hurley, Alexander McQueen, John Galliano, Isabelle Adjani κ.ά.

Μίλησέ μας για ένα project για το οποίο είσαι ιδιαίτερα υπερήφανη…

Σίγουρα η εταιρική κοινωνική μας ευθύνη, η οποία εστιαζεται κυρίως στην προστασία του περιβάλλοντος. Βοηθάμε τοπικά σχολεία, προσφέροντας εκμάθηση στα παιδιά αλλά και στους μεγάλους, καταναλώνουμε ντόπιο αγνό μαλδιβιανό λάδι από καρύδα για τα μασάζ μας, προσπαθούμε να προστατέψουμε τους υφάλους κ.λπ.

PR στον Ινδικό - εικόνα 2

Ποιες είναι οι αγαπημένες σου εξτραβαγκάντζες που μορούν να απολαύσουν οιv πελάτες σας;

Ξεκινήσαμε αυτό το project πριν από έναν περίπου χρόνο, γιατί θέλαμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας κάτι παραπάνω από ένα λουξ δωμάτιο ξενοδοχείου... Φέραμε διεθνούς φήμης DJs (Claude Challe, DJ Ravin, Charles Schillings, Jose Padilla), τους οινοποιούς του Mouton Rothchild, Antinori, κ.ά., σουπερ-celebrity αισθητικούς όπως η Anastasia Achellios, yoga-gurus όπως η Annousha Hempel και πολλά ακόμα... Οι ιδέες μας δεν σταματάνε και συνέχεια προσπαθούμε για κάτι διαφορετικό! Λάτρεψα το γεγονός ότι ο DJ Ravin αγάπησε τόσο το μέρος, που έγραψε ένα CD εμπνευσμένο από το «Huvafen Fushi» και του έδωσε το όνομά του!

Ετοιμάζετε κάποια νέα ξενοδοχεία;

Από πού να ξεκινήσω... Το 2008, θ’ ανοίξουμε στις Μαλδίβες το «Maakanaa» (family resort) και το «Soul Salus Fushi» (spa resort) και το «Desert Palm» στο Ντουμπάι. Το 2009, άλλο ένα ξενοδοχείο στο Ντουμπάι, 2 στις Σεϋχέλλες και πολύ άμεσα θα είναι διαθέσιμο και το residential κομμάτι μας, με οικίες στην Καραϊβική, τις Σεϊχέλες και το Μαρόκο. Παράλληλα, ξεκινάμε το νέο μας concept, την Per Aquum Yachts, την τμηματική ιδιοκτησία δηλαδή σε super yachts!

Κάτι ιδιαίτερο για την περίοδο του Πάσχα σε κάποιο από τα ξενοδοχεία σας;

Ένα μοναδικό δείπνο στο ολοκαίνουργιο υπερπολυτελές μας σκάφος «Sensuelle», ένα πραγματικά πρωτοποριακό yacht που έχει μέχρι και δικό του spa!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

"YeeOn": Ζούμε το Γύθειο αλλιώς σε ένα ολοκαίνουριο living-well boutique hotel

Το τετράστερο "YeeOn" φέρνει στο κέντρο της πόλης και της εμπειρίας των φιλοξενούμενών του την άνεση, την ευεξία, την ευζωία και τη χαλάρωση.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/07/2024

Μία art απόδραση στην Ύδρα

Επισκεφθήκαμε το νησί του Αργοσαρωνικού με αφορμή τα εγκαίνια της νέας έκθεσης του Ιδρύματος ΔΕΣΤΕ με έργα του Τζορτζ Κόντο και βρήκαμε την αφορμή για ένα μίνι πολιτιστικό τουρ (με τα πόδια!).

5η Γιορτή Βουνού και Κτηνοτροφίας Χίου: Ενα σαββατοκύριακο γεμάτο παραδόσεις και πολιτισμό

Ανακαλύπτοντας τη μαγεία της Χίου μέσα από την πολυδιάστατη εμπειρία της γιορτής του βουνού.

Λίμνη Βουλιαγμένη: Η απόλυτη "κρυφή" εμπειρία του αθηναϊκού καλοκαιριού

Ενσαρκώνοντας τέλεια τον ορισμό του lifestyle spot, η λίμνη Βουλιαγμένη είναι ταυτόχρονα και η πιο απαραίτητη "κρυφή" εμπειρία του αθηναϊκού καλοκαιριού.

Δίπλα στον Αρχαιολογικό Χώρο οι "Θησαυροί Κορινθιακής Γης" φέρνουν και φέτος τα τοπικά προιόντα ανάμεσα μας

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Ιουλίου στις 20:00 μ.μ. με την έναρξη να πραγματοποιείται στο αίθριο του Αρχαιολογικού Μουσείου της Αρχαίας Κορίνθου.

Σκιάθος: Παπαδιαμαντική αλλά και κοσμοπολίτισσα

Το νησί με την οργιώδη βλάστηση και τα "ρόδινα ακρογιάλια" μας ξανασυστήνεται.

Το πρώτο Guerlain Spa στην Ελλάδα άνοιξε στο "One&Only Aesthesis"

Το Guerlain Spa στο "One&Only Aesthesis" δεν αποτελεί εξαίρεση και παρέχει αποκλειστικά σχεδιασμένες εξατομικευμένες εμπειρίες, σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον.