Καλάβρυτα

Από τα πιο δημοφιλή winter resorts της Ελλάδας, με ένα παρεΐστικο και fun χιονοδρομικό σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα, τα Καλάβρυτα, μετά τις φετινές φωτιές, χρειάζονται -περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά- την υποστήριξή μας. Οι προτάσεις διαμονής ποικίλλουν ανάλογα με το στιλ των διακοπών ή των weekends που αναζητάτε.

Καλάβρυτα

Από τα πιο δημοφιλή winter resorts της Ελλάδας, με ένα παρεΐστικο και fun χιονοδρομικό σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα, τα Καλάβρυτα, μετά τις φετινές φωτιές, χρειάζονται -περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά- την υποστήριξή μας. Οι προτάσεις διαμονής ποικίλλουν ανάλογα με το στιλ των διακοπών ή των weekends που αναζητάτε. Αν θέλετε να βρίσκεστε στο κέντρο των γεγονότων και να μην παίρνετε απαραίτητα το αυτοκίνητο για να βγείτε για φαγητό ή ποτό, το "Hotel Helmos" είναι η καλύτερη επιλογή. Ανακαινισμένο πριν από λίγα χρόνια, σε ένα ιστορικό κτίριο, προσφέρει μια αίσθηση ξενοδοχείου πόλης με όλες τις ανέσεις. Δίνει έμφαση και στη γεύση με το εστιατόριό του και συχνά γαστρονομικά events. Για κάτι πιο cosy, σαν στο εξοχικό σας, προτιμήστε τα διαμερίσματα του "Φίνταϋ Suites", σε ένα ύψωμα λίγο έξω από το κέντρο των Καλαβρύτων, με ωραία θέα και οικογενειακή περιποίηση.

"Hotel Helmos" Πλατεία Ελευθερίας 1, 2692029222, www.hotelhelmos.gr

"Φίνταϋ Suites" 2692024552, www.fiday.gr

HOTEL HELMOS

Καλάβρυτα - εικόνα 1

Η θέση: Στο κέντρο των Καλαβρύτων, στην πλατανόφυτη Πλατεία Ελευθερίας. Η υποδοχή: Ξενοδοχειακός επαγγελματισμός σε ένα ιστορικό κτίριο-σήμα κατατεθέν της πόλης. Το βιβλίο επισκεπτών: Ψαγμένοι, gourmet που προτιμούν την αστική φινέτσα από το ρουστίκ. Τα δωμάτια: Είκοσι οκτώ άνετα δωμάτια, με καλό εξοπλισμό και μίνιμαλ σικ διακοσμητικό στιλ. Το πρωινό: Πλούσιο, αμερικανικού τύπου, στην κομψή αίθουσα του εστιατορίου. Highlights: Οι έξι σουίτες στις γραφικές σοφίτες. Τα συχνά θεματικά σαββατοκύριακα, όπως οι Χριστουγεννιάτικες Γλυκές Αλχημείες, με τον Στέλιο Παρλιάρο, στις 15 και 16 Δεκεμβρίου. Τιμές από 120 ευρώ

ΞΕΝΩΝΑΣ ΦΙΝΤΑΫ SUITES

Καλάβρυτα - εικόνα 2

Η θέση: Συγκροτήματα διαμερισμάτων σε ύψωμα, με πανοραμική θέα. Η υποδοχή: Οικογενειακή και ζεστή από τις υπεύθυνες του ξενώνα. Το βιβλίο επισκεπτών: Ζευγάρια, παρέες, οικογένειες που θέλουν αυτονομία, χαλάρωση και θαλπωρή. Τα δωμάτια: Δεκατέσσερα άνετα δωμάτια και σουίτες με τζάκι. Ρομαντικές διακοσμητικές πινελιές. Το πρωινό: Σπιτικό, continental, με χειροποίητο touch, όπως το ζυμωτό ψωμί, σε κουκλίστικη σάλα. Highlights: Η πολύ ωραία θέα, η αίσθηση εξοχικού, με τα ξύλα που βρίσκονται έξω από την πόρτα σου να ανανεώνονται καθημερινά. Τιμές από 110 ευρώ

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

"YeeOn": Ζούμε το Γύθειο αλλιώς σε ένα ολοκαίνουριο living-well boutique hotel

Το τετράστερο "YeeOn" φέρνει στο κέντρο της πόλης και της εμπειρίας των φιλοξενούμενών του την άνεση, την ευεξία, την ευζωία και τη χαλάρωση.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/07/2024

Μία art απόδραση στην Ύδρα

Επισκεφθήκαμε το νησί του Αργοσαρωνικού με αφορμή τα εγκαίνια της νέας έκθεσης του Ιδρύματος ΔΕΣΤΕ με έργα του Τζορτζ Κόντο και βρήκαμε την αφορμή για ένα μίνι πολιτιστικό τουρ (με τα πόδια!).

5η Γιορτή Βουνού και Κτηνοτροφίας Χίου: Ενα σαββατοκύριακο γεμάτο παραδόσεις και πολιτισμό

Ανακαλύπτοντας τη μαγεία της Χίου μέσα από την πολυδιάστατη εμπειρία της γιορτής του βουνού.

Λίμνη Βουλιαγμένη: Η απόλυτη "κρυφή" εμπειρία του αθηναϊκού καλοκαιριού

Ενσαρκώνοντας τέλεια τον ορισμό του lifestyle spot, η λίμνη Βουλιαγμένη είναι ταυτόχρονα και η πιο απαραίτητη "κρυφή" εμπειρία του αθηναϊκού καλοκαιριού.

Δίπλα στον Αρχαιολογικό Χώρο οι "Θησαυροί Κορινθιακής Γης" φέρνουν και φέτος τα τοπικά προιόντα ανάμεσα μας

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Ιουλίου στις 20:00 μ.μ. με την έναρξη να πραγματοποιείται στο αίθριο του Αρχαιολογικού Μουσείου της Αρχαίας Κορίνθου.

Σκιάθος: Παπαδιαμαντική αλλά και κοσμοπολίτισσα

Το νησί με την οργιώδη βλάστηση και τα "ρόδινα ακρογιάλια" μας ξανασυστήνεται.

Το πρώτο Guerlain Spa στην Ελλάδα άνοιξε στο "One&Only Aesthesis"

Το Guerlain Spa στο "One&Only Aesthesis" δεν αποτελεί εξαίρεση και παρέχει αποκλειστικά σχεδιασμένες εξατομικευμένες εμπειρίες, σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον.