Ekies All Senses Resort

Η Βούλα Ακριβάκη απολαμβάνει upper class περιποίηση σε ένα resort με οικολογικές ευαισθησίες.

Ekies All Senses Resort

Η Βούλα Ακριβάκη απολαμβάνει upper class περιποίηση σε ένα resort με οικολογικές ευαισθησίες.

Ekies All Senses Resort - εικόνα 1

Πίσω απλώνεται το καταπράσινο βουνό, μπροστά τα κρυστάλλινα νερά του Σιγγιτικού Κόλπου και στο βάθος η Χερσόνησος του Άθω. Το "Ekies All Senses Resort" είναι ένα ξενοδοχείο-μοντέρνο ησυχαστήριο. Τα τρία κτίριά του έχουν δημιουργηθεί από τρεις διαφορετικές αρχιτεκτονικές ομάδες με κοινό concept το desing, το χιούμορ και τις εκπλήξεις. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Το λευκό και οι γήινοι τόνοι κυριαρχούν σχεδόν παντού, δημιουργώντας ένα άκρως χαλαρωτικό περιβάλλον. Με έντονο το αίσθημα της οικολογίας, το ξενοδοχείο χρησιμοποιεί όσο το δυνατόν περισσότερο φυσικά υλικά. Meeting point η βιβλιοθήκη και το μπιλιάρδο στο λόμπι. Εντυπωσιακή και η παραλία με την ψιλή, λευκή άμμο. Το καλοκαίρι διοργανώνονται διάφορα happenigs, όπως live jazz βραδιές (Βουρβουρού, Χαλκιδική, 2375091000, www.ekieshotel.gr).

Τα δωμάτια

Ekies All Senses Resort - εικόνα 2

Νέο hilghtllight οι ανακαινισμένες σουίτες που έχουν ως βασική φιλοσοφία το less is more. Διακριτική πολυτέλεια και σύγχρονο λιτό περιβάλλον με χρήση φυσικών υλικών που δένουν άψογα με τις ντιζαϊνάτες πινελιές. Φωτιστικά Pipe με την υπογραφή Artemide και καρέκλες Vitra δίνουν ιδιαίτερο στιλ. Τα στρώματα είναι Coco-mat και μάλιστα best quality.

Το design

Ekies All Senses Resort - εικόνα 3

Το μοναδικό ίσως ξενοδοχείο της Χαλκιδικής σε μίνιμαλ σχεδιαστικές γραμμές με τη διακριτική επιρροή της φιλοσοφίας του feng shui. Design κομμάτια των Arad, Starck, O' Ghery και Castiglioni υπάρχουν σχεδόν παντού. Το μασίφ ξύλο και το γκρι ελληνικό μάρμαρο εναρμονίζονται με το ατσάλι και το μέταλλο. Λινές κουρτίνες, ακατέργαστα φυσική υλικά και χειροποίητα χαλιά προσθέτουν επιπλέον ατμόσφαιρα.

Τo εστιατόριο

Ekies All Senses Resort - εικόνα 4

Το όνομα αυτού "Treehouse". Σκαρφαλωμένο πάνω σ' ένα μεγάλο πεύκο χωρά ελάχιστα τραπέζια, αλλά είναι πραγματική εμπειρία - νιώθετε ότι είστε σε κάποιο εξωτικό νησί. Ο σεφ έχει ενδιαφέρουσα γαστρονομική άποψη και πειραματίζεται δημιουργικά με δύσκολα πιάτα που κινούνται στο χώρο της σύγχρονης μεσογειακής κουζίνας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

"YeeOn": Ζούμε το Γύθειο αλλιώς σε ένα ολοκαίνουριο living-well boutique hotel

Το τετράστερο "YeeOn" φέρνει στο κέντρο της πόλης και της εμπειρίας των φιλοξενούμενών του την άνεση, την ευεξία, την ευζωία και τη χαλάρωση.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/07/2024

Μία art απόδραση στην Ύδρα

Επισκεφθήκαμε το νησί του Αργοσαρωνικού με αφορμή τα εγκαίνια της νέας έκθεσης του Ιδρύματος ΔΕΣΤΕ με έργα του Τζορτζ Κόντο και βρήκαμε την αφορμή για ένα μίνι πολιτιστικό τουρ (με τα πόδια!).

5η Γιορτή Βουνού και Κτηνοτροφίας Χίου: Ενα σαββατοκύριακο γεμάτο παραδόσεις και πολιτισμό

Ανακαλύπτοντας τη μαγεία της Χίου μέσα από την πολυδιάστατη εμπειρία της γιορτής του βουνού.

Λίμνη Βουλιαγμένη: Η απόλυτη "κρυφή" εμπειρία του αθηναϊκού καλοκαιριού

Ενσαρκώνοντας τέλεια τον ορισμό του lifestyle spot, η λίμνη Βουλιαγμένη είναι ταυτόχρονα και η πιο απαραίτητη "κρυφή" εμπειρία του αθηναϊκού καλοκαιριού.

Δίπλα στον Αρχαιολογικό Χώρο οι "Θησαυροί Κορινθιακής Γης" φέρνουν και φέτος τα τοπικά προιόντα ανάμεσα μας

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Ιουλίου στις 20:00 μ.μ. με την έναρξη να πραγματοποιείται στο αίθριο του Αρχαιολογικού Μουσείου της Αρχαίας Κορίνθου.

Σκιάθος: Παπαδιαμαντική αλλά και κοσμοπολίτισσα

Το νησί με την οργιώδη βλάστηση και τα "ρόδινα ακρογιάλια" μας ξανασυστήνεται.

Το πρώτο Guerlain Spa στην Ελλάδα άνοιξε στο "One&Only Aesthesis"

Το Guerlain Spa στο "One&Only Aesthesis" δεν αποτελεί εξαίρεση και παρέχει αποκλειστικά σχεδιασμένες εξατομικευμένες εμπειρίες, σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον.