Ξενώνας Αμυγδαλιές

Τρία διαμερίσματα ιδανικά για οικογένειες ή μεγάλες παρέες ανακαλύψαμε στο Καρπενήσι και σας τα προτείνουμε για χαλαρά χειμωνιάτικα γουικέντ ή για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Ξενώνας Αμυγδαλιές

friends & family

Τρία διαμερίσματα ιδανικά για οικογένειες ή μεγάλες παρέες ανακαλύψαμε στο Καρπενήσι και σας τα προτείνουμε για χαλαρά χειμωνιάτικα γουικέντ ή για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Ξενώνας Αμυγδαλιές - εικόνα 1

Aπολαμβάνω τα τηλεφωνήματα και τα e-mail νεαρών ζευγαριών, άρτι αφιχθέντων στο κλαμπ των γονιών, που μου ζητούν ξενοδοχεία ιδανικά για οικογένειες. Κι αν για τις καλοκαιρινές διακοπές εύκολα μπορούμε να προτείνουμε μεγάλα, πολύ καλά οργανωμένα family hotels, τα ξενοδοχεία του βουνού και ειδικά οι μικροί όμορφοι ξενώνες που όλοι μας λατρεύουμε είναι «κάπως αφιλόξενοι» για τους μικρούς ταξιδιώτες. Γι' αυτό και σπεύδω να προτείνω στην ταξιδιάρικη παρέα των νέων γονιών τον ξενώνα «Αμυγδαλιές» στο Καρπενήσι. Βρίσκεται στην άκρη της πόλης (όχι πολύ μακριά από το κέντρο), διαθέτει μόλις τρία διαμερίσματα και έχουν και τα τρία θέα προς τον λόφο του Αϊ-Δημήτρη και σ' ένα κτήμα με αμυγδαλιές μπροστά τους.

Οι «Αμυγδαλιές» δεν θα σας εντυπωσιάσουν με τσαχπινιές και εξτραβαγκάντζες· σίγουρα όμως θα σας κάνουν το γουικέντ ή τις διακοπές στα χιόνια εύκολες. Και τα τρία διαμερίσματα είναι μεγάλα με μία κρεβατοκάμαρα, μεγάλο καθιστικό (με δύο καναπέδες-κρεβάτια) και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα (μη φανταστείτε κανένα πολυκουζινάκι -μιλάμε για πλήρη κουζίνα, εντοιχισμένη, σαν του σπιτιού σας). Αν ζητήσετε πρωινό, μπορεί να σας το ετοιμάσει η Ευαγγελία -μια νέα κοπέλα, η ιδιοκτήτρια του ξενώνα, που τη μανία της με την τάξη και την καθαριότητα θα την καταλάβετε με το που θα μπείτε στο διαμέρισμα. Μπορεί να σας ετοιμάσει ό,τι ζητήσετε. Δείξτε μια επιλεκτική διάθεση για τα ντόπια αλλαντικά Στρεμένου και θα μας θυμηθείτε.

ΥΓ.: Οι «Αμυγδαλιές» είναι ιδανικές και για μεγάλες παρέες που μπορούν να κλείσουν και τα τρία διαμερίσματα αν θέλουν. Και το μυστικό: στην αυλή έχει ένα όμορφο πέτρινο στεγασμένο μπάρμπεκιου. Η Ευαγγελία θα σας καθοδηγήσει σε ό,τι αφορά τις αγορές. Ζητήστε της πάντως να σας ετοιμάσει και κανένα γλυκό για μετά το κόκκινο κρασί: αυτό που δοκίμασα εγώ ήταν τέλειο.

INFO

ΑΜΥΓΔΑΛΙΕΣ Βελουχιώτη 22, Καρπενήσι, 22370/23281, 22370/23201. Τιμή: € 40 άνοιξη & καλοκαίρι, € 90 φθινόπωρο & χειμώνα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Τουρισμός: η Μύκονος σε πτώση, η Σαντορίνη αντέχει, η Ρόδος απογειώνεται

Η Μύκονος σημειώνει πτώση επιβατικής κίνησης, ενώ η Σαντορίνη σταθεροποιείται και η Ρόδος εκτοξεύεται, καταγράφοντας εντυπωσιακή άνοδο σύμφωνα με τη Fraport.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/07/2024

"Castello Infinity Suites": Ιδανικό μέρος για άνεση και χαλάρωση στο ιστορικό ψαροχώρι της Αγίας Πελαγίας

Το "Castello Infinity Suites" φέρνει ένα νέο επίπεδο κομψότητας και πολυτέλειας, προσφέροντας έναν όμορφο, άνετο και κομψό χώρο όπου φροντίζουν αποκλειστικά τους επισκέπτες.

"YeeOn": Ζούμε το Γύθειο αλλιώς σε ένα ολοκαίνουριο living-well boutique hotel

Το τετράστερο "YeeOn" φέρνει στο κέντρο της πόλης και της εμπειρίας των φιλοξενούμενών του την άνεση, την ευεξία, την ευζωία και τη χαλάρωση.

Μία art απόδραση στην Ύδρα

Επισκεφθήκαμε το νησί του Αργοσαρωνικού με αφορμή τα εγκαίνια της νέας έκθεσης του Ιδρύματος ΔΕΣΤΕ με έργα του Τζορτζ Κόντο και βρήκαμε την αφορμή για ένα μίνι πολιτιστικό τουρ (με τα πόδια!).

5η Γιορτή Βουνού και Κτηνοτροφίας Χίου: Ενα σαββατοκύριακο γεμάτο παραδόσεις και πολιτισμό

Ανακαλύπτοντας τη μαγεία της Χίου μέσα από την πολυδιάστατη εμπειρία της γιορτής του βουνού.

Λίμνη Βουλιαγμένη: Η απόλυτη "κρυφή" εμπειρία του αθηναϊκού καλοκαιριού

Ενσαρκώνοντας τέλεια τον ορισμό του lifestyle spot, η λίμνη Βουλιαγμένη είναι ταυτόχρονα και η πιο απαραίτητη "κρυφή" εμπειρία του αθηναϊκού καλοκαιριού.

Δίπλα στον Αρχαιολογικό Χώρο οι "Θησαυροί Κορινθιακής Γης" φέρνουν και φέτος τα τοπικά προιόντα ανάμεσα μας

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Ιουλίου στις 20:00 μ.μ. με την έναρξη να πραγματοποιείται στο αίθριο του Αρχαιολογικού Μουσείου της Αρχαίας Κορίνθου.