Meteora Retreat: Ένα τριήμερο ευεξίας στα Μετέωρα με την Ελένη Πετρουλάκη

Το 1ο Meteora Retreat από τα Divani Collection Hotels προσφέρει μια εμπειρία ευεξίας, με πολυτελή διαμονή, εξειδικευμένα προγράμματα άσκησης και χαλάρωσης.

Divani Wellness x Meteora Retreat

Η Divani Collection Hotels, σε συνεργασία με την Ελένη Πετρουλάκη και την ομάδα της Fitlab, μάς προσκαλούν στο 1ο Meteora Retreat, ένα τριήμερο ευεξίας στα Μετέωρα από τις 29 Νοεμβρίου έως την 1η Δεκεμβρίου. Μετά από δύο επιτυχημένα wellness events στο "Divani Apollon Palace & Thalasso", το νέο πρόγραμμα υπόσχεται να προσφέρει στους συμμετέχοντες μια μοναδική εμπειρία αναζωογόνησης σώματος και πνεύματος, με την υπογραφή ποιότητας Divani.

Divani Wellness x Meteora Retreat

Το "Divani Meteora Hotel" θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά ένα ολοκληρωμένο wellness retreat, προσφέροντας στους συμμετέχοντες πολυτελή διαμονή, πλήρη διατροφή με στόχο την αποτοξίνωση, την απώλεια βάρους και την αναζωογόνηση, καθώς και ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα εκγύμνασης και χαλάρωσης.

Τι να περιμένετε στο Meteora Retreat:

  • Πολυτελής διαμονή στο Divani Meteora Hotel.
  • Πλήρης διατροφή υψηλής θρεπτικής αξίας και ροφήματα αποτοξίνωσης, σχεδιασμένα για αναζωογόνηση και απώλεια βάρους.
  • Ειδικό πρόγραμμα άσκησης, το οποίο περιλαμβάνει yoga, ορθοσωμία, mobility, stretching, ασκήσεις αναπνοής και διαλογισμό.
  • Πρόσβαση στο spa και την εσωτερική πισίνα του ξενοδοχείου.
  • Εκδρομή στα μοναστήρια των Μετεώρων, μια εμπειρία σύνδεσης με την ιστορία και την ενέργεια του τόπου.
  • Late check-out την Κυριακή για μια πιο χαλαρή αποχώρηση.

Divani Wellness x Meteora Retreat

Γιατί στα Μετέωρα;

Τα Μετέωρα αποτελούν έναν από τους πιο εντυπωσιακούς και ενεργειακά ισχυρούς προορισμούς της Ελλάδας. Τα 24 αρχαία μοναστήρια που δεσπόζουν στους βράχους, δημιουργούν ένα μοναστικό σύμπλεγμα με πολιτιστική και θρησκευτική σημασία. Η έντονη ενέργεια του τοπίου καθιστά τα Μετέωρα την απόλυτη τοποθεσία για ένα τριήμερο ευεξίας, όπου οι συμμετέχοντες μπορούν να συνδεθούν με τη φύση και τον εαυτό τους.

Το Divani Wellness by Eleni Petroulaki αποτελεί μια ολιστική προσέγγιση του ευ ζην, προσαρμοσμένη σε όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης, με στόχο να ενθαρρύνει τους συμμετέχοντες να υιοθετήσουν ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Μέσα από το πρόγραμμα, οι συμμετέχοντες μαθαίνουν τα οφέλη της ευεξίας, βελτιώνουν τη φυσική τους κατάσταση και ενδυναμώνονται σωματικά και ψυχικά.

Divani Wellness x Meteora Retreat

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επισκεφθείτε τη σελίδα του Meteora Retreat ή κάντε κράτηση απευθείας στο "Divani Meteora Hotel".

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

3 προορισμοί στην Ελλάδα για την 28η Οκτωβρίου

Το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου πλησιάζει και αποτελεί ιδανική ευκαιρία για μια φθινοπωρινή απόδραση σε προορισμούς που συνδυάζουν φυσική ομορφιά, ιστορία και δραστηριότητες στη φύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/10/2024

Το πρόγραμμα του Navarino Challenge 2024: Αθλητισμός και ευεξία στη Μεσσηνία

Η κορυφαία γιορτή του αθλητικού τουρισμού επιστρέφει για 12η χρονιά, προσφέροντας πάνω από 60 αθλητικές και πολιτιστικές δράσεις για μικρούς και μεγάλους, με το μήνυμα "ο αθλητισμός ενώνει".

Four Seasons, προσεχώς και στη Μύκονο

Το δημοφιλές ξενοδοχειακό brand, σε συνεργασία με την AGC Equity Partners, ετοιμάζουν ένα νέο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο στο Νησί των Ανέμων και το Καλό Λιβάδι.

Κ. Μητσοτάκης: "Η Ελλάδα δεν έχει και δεν πρόκειται να αποκτήσει πρόβλημα υπερτουρισμού" | Το μέλλον του κλάδου στο 2ο Reimagine Tourism in Greece

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, οι ομιλητές αναφέρθηκαν στη σημασία των υποδομών και της ενεργειακής μετάβασης για την ανάπτυξη του τουριστικού τομέα.

Χάνει το στοίχημα του φθινοπώρου η Μύκονος στους ξένους επιβάτες - Αντίθετη πορεία για Σαντορίνη

Tο "νησί των Ανέμων" καταγράφει πτωτική πορεία σε επίπεδο επιβατικής κίνησης ξένων επισκεπτών, ενώ διαφορετική είναι η κατάσταση στη Σαντορίνη, αλλά και σε Ρόδο, Κέρκυρα και Χανιά.

Μια πρωτότυπη επίσκεψη στο λονδρέζικο Van Gogh House

Το σπίτι όπου έμενε ο ιστορικός ζωγράφος παρουσιάζει ένα πρότζεκτ που εμβαθύνει στην αρχιτεκτονική του κτιρίου.