"Ace Hotel & Swim Club Athens": Μια νέα εμπειρία φιλοξενίας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Το Atelier Ace παρουσιάζει το πρώτο Ace Hotel στην Ελλάδα και το δεύτερο παγκοσμίως με Swim Club,προσφέροντας γαστρονομικές απολαύσεις στο εστιατόριο "Sebastian" κατά μήκος της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Ace Hotel & Swim Club Athens © Depasquale+Maffini

Το Atelier Ace ανακοίνωσε την πολυαναμενόμενη άφιξη του "Ace Hotel & Swim Club Athens", το πρώτο Ace Hotel στην Ελλάδα και το δεύτερο παγκοσμίως με Swim Club. Βρίσκεται κατά μήκος της Αθηναϊκής Ριβιέρας, σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της Αθήνας, και προσφέρει μια εμπειρία που συνδυάζει διαφορετικές εποχές, το ελληνικό τοπίο και την τοπική κουλτούρα.

Αρχιτεκτονική και σχεδιασμός

Το ξενοδοχείο, σχεδιασμένο σε συνεργασία με το γαλλικό αρχιτεκτονικό γραφείο ciguë, διατηρεί τον μπρουταλιστικό χαρακτήρα του πρώην ξενοδοχείου Fenix και ενσωματώνει στοιχεία του ελληνικού μοντερνισμού. Με την κλασική παραθαλάσσια όψη από τη δεκαετία του ’70, προσφέρει μια μείξη εσωτερικών και εξωτερικών χώρων που εκτείνεται από το ευρύχωρο lobby έως την πισίνα και το εστιατόριο. 

Διαμονή και παροχές

Ace Hotel & Swim Club Athens

Το "Ace Hotel & Swim Club Athens" διαθέτει 120 δωμάτια με vintage έπιπλα των δεκαετιών του '60 και του '70, καθώς και μια συλλογή από πρωτότυπα έργα σύγχρονων Ελλήνων καλλιτεχνών. Στο ισόγειο, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την πισίνα και το Swim Club, ανοιχτά τόσο στους επισκέπτες του ξενοδοχείου όσο και στο ευρύ κοινό. Η εμπειρία ολοκληρώνεται με την προσθήκη ενός rooftop μπαρ και εστιατορίου, που θα ανοίξει το 2025, προσφέροντας πανοραμική θέα στην πόλη και τη θάλασσα.

Γαστρονομία

Ace Hotel & Swim Club Athens

Ο διάσημος Αθηναίος σεφ Elvi Dimitris Zyba είναι ο executive chef του ξενοδοχείου, επιμελώντας το μενού για το ολοήμερο μπιστρό "Sebastian", το οποίο σερβίρει γαλλικά και αμερικάνικα πιάτα, εμπνευσμένα από τα παραθαλάσσια θέρετρα της δεκαετίας του ’70. Το "Sebastian" προσφέρει μια επιλεγμένη λίστα κρασιών από την ομάδα Wine is Fine, καθώς και signature κοκτέιλ. Με εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους, το εστιατόριο προσφέρει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να απολαύσουν το φαγητό τους είτε στη βεράντα δίπλα στην πισίνα, είτε στον ατμοσφαιρικό εσωτερικό χώρο. Το "Sebastian" σερβίρει πρωινό από τις 7 π.μ.-5 μ.μ., μεσημεριανό από τις 11 π.μ.-5 μ.μ. και δείπνο από τις 6-11 μ.μ..

Ace Hotel & Swim Club Athens

Δίπλα στην πισίνα, το "Good Chemistry" café σερβίρει καφέ και μικρά γεύματα από το πρωί, ενώ το Lobby αποτελεί ένα σημείο συνάντησης με χαλαρή ατμόσφαιρα για τους Αθηναίους και τους ταξιδιώτες, προσφέροντας ποτά και σνακ καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Ace Hotel & Swim Club Athens

Swim Club

Η πισίνα του "Ace Hotel & Swim Club Athens" είναι ανοιχτή όχι μόνο για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου, αλλά και για το κοινό, με τη δυνατότητα κράτησης ημερήσιων εισιτηρίων για ξαπλώστρες, κρεβάτια και καμπάνες. 

acehotel.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Φθινοπωρινή απόδραση στα Ιωάννινα

Τα Ιωάννινα αναδεικνύονται σε ιδανικό φθινοπωρινό προορισμό, προσφέροντας εμπειρίες για όσους αναζητούν μια αρμονική σύνθεση φύσης, πολιτισμού και γαστρονομίας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
10/10/2024

Σιγκαπούρη: Η πιο φιλική πόλη του κόσμου σύμφωνα με το Condé Nast Traveller

Στη δεύτερη θέση της λίστας βρίσκεται το Σίδνεϊ, και στην τρίτη θέση το Λας Βέγκας.

"Rooms Batumi": Μια όαση πολυτέλειας από την αλυσίδα Rooms στη Γεωργία

Η αλυσίδα ξενοδοχείων Rooms παρουσιάζει ένα νέο ξενοδοχείο που συνδυάζει την παράδοση με τη μοντέρνα αισθητική, προσφέροντας στους επισκέπτες μια εξαιρετική εμπειρία στην ιστορική παραθαλάσσια πόλη της Γεωργίας.

Το 13ο Συνέδριο Ερασιτεχνικής Αστρονομίας έρχεται στην Κοζάνη

Ένα πλούσιο πρόγραμμα επιφυλλάσει για τους λάτρεις της αστρονομίας το συνέδριο που θα λάβει χώρα στην Κοζάνη, στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.

Με επτά νέα προγράμματα σε κυκλαδίτικα νησιά, το Cycladic Identity περνά στη 2η φάση χρηματοδότησης

Σε Αμοργό, Αντίπαρο, Σίκινο, Σίφνο και Σύρο διοργανώνονται νέα προγράμματα που στηρίζουν τις τοπικές κοινωνίες.

Aegean: Αύξηση 5% στην επιβατική κίνηση στο 9μηνο

Διαβάστε εντός τα αναλυτικά στοιχεία σχετικά με την επιβατική κίνηση της αεροπορικής εταιρείας κατά τους τελευταίους μήνες.

Τριήμερο 28ης Οκτωβρίου στο "W Costa Navarino" με δύο εμπειρίες ευεξίας και αθλητισμού

Το "W Costa Navarino" συνδυάζει το Sound Wellness Retreat με ηχοθεραπεία και γιόγκα, και το Messinia Open Water Swimming, μια κολυμβητική περιπέτεια στα κρυστάλλινα νερά του κόλπου του Ναβαρίνου.