Τα ελληνικά ξενοδοχεία που ξεχωρίζουν στα Conde Nast Traveler Readers’ Choice Awards 2024

Στα φετινά βραβεία, η Ελλάδα κατέχει εξέχουσα θέση στον τουρισμό, με πολυάριθμες διακρίσεις για τα κορυφαία θέρετρα και το καλύτερο ξενοδοχείο της χώρας, αναδεικνύοντας την φιλοξενία και την φυσική ομορφιά της.

W Costa Navarino

Στα Conde Nast Traveler Readers’ Choice Awards 2024, η Ελλάδα ξεχώρισε με πολλές διακρίσεις στον τομέα του τουρισμού, ειδικά για τα θέρετρα. Τα 10 καλύτερα θέρετρα στην Ελλάδα είναι:

  1. "Sani Resort", Χαλκιδική
  2. "Ikos Dassia", Κέρκυρα
  3. "Porto Zante Villas & Spa", Ζάκυνθος
  4. "Minos Palace Hotel & Suites", Κρήτη
  5. "The Westin Resort, Costa Navarino", Μεσσηνία
  6. "Elounda Beach Hotel & Villas", Κρήτη
  7. "Domes Miramare, a Luxury Collection Resort", Κέρκυρα
  8. "The Romanos, a Luxury Collection Resort, Costa Navarino", Μεσσηνία
  9. "W Costa Navarino"
  10. "One&Only Aesthesis", Αθήνα

Το βραβείο για το καλύτερο ξενοδοχείο στην Ελλάδα απονεμήθηκε στο "The Dolli", το οποίο είναι και ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία παγκοσμίως​.

The Dolli

Τα Conde Nast Traveler Readers' Choice Awards 2024 είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα βραβεία στον τομέα του τουρισμού, τα οποία βασίζονται στις ψήφους των αναγνωστών του περιοδικού. Φέτος, η διοργάνωση γιορτάζει την 27η έκδοσή της και, για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια, οι ψήφοι προήλθαν μόνο από το Ηνωμένο Βασίλειο, χωρίς τη συνεργασία με τις Ηνωμένες Πολιτείες​. Σημαντική είναι η αναγνώριση που απέσπασε η Ελλάδα, με πολλά από τα κορυφαία θέρετρα και ξενοδοχεία της να κατατάσσονται στις καλύτερες επιλογές της Ευρώπης. Η χώρα αναγνωρίστηκε για τη φιλόξενη κουλτούρα της και τη μοναδική της φυσική ομορφιά, με ελληνικά νησιά και ξενοδοχεία να διακρίνονται σε διάφορες κατηγορίες​.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Χειμώνας 2024-2025: Η Air France επεκτείνει το δίκτυό της με νέες πτήσεις και προορισμούς

Η Air France ανακοινώνει την εκτενή επέκταση του παγκόσμιου δικτύου της, προσφέροντας νέους προορισμούς και αυξημένες πτήσεις, με στόχο να ικανοποιήσει τις ανάγκες των επιβατών και να ενισχύσει τη σύνδεση με σημαντικές αγορές σε όλο τον κόσμο.

02/10/2024

Εκτοξεύτηκαν οι τιμές στα ξενοδοχεία

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ινστιτούτου Τουριστικών Ερευνών και Προβλέψεων, ο Αύγουστος 2024 κατέγραψε σημαντική άνοδο στις τιμές διαμονής στα ξενοδοχεία, σημειώνοντας αύξηση 22% σε σχέση με πέρσι, ενώ η πληρότητα παρέμεινε σε υψηλά επίπεδα, φτάνοντας το 87%.

2 οικονομικοί προορισμοί για την 28η Οκτωβρίου

Πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, γαστρονομικές επιλογές, ιστορία και φιλόξενη ατμόσφαιρα συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου.

Τέσσερα ξενοδοχεία της Costa Navarino στο Top 10 του Condé Nast Traveller για το 2024

Η Costa Navarino συνεχίζει να διακρίνεται ως κορυφαίος τουριστικός προορισμός, με τέσσερα από τα ξενοδοχεία της να καταλαμβάνουν σημαντικές θέσεις, επιβεβαιώνοντας την ποιότητα των υπηρεσιών και των εμπειριών που προσφέρει.

Γιατί το "Capella Bangkok" αναδείχθηκε καλύτερο ξενοδοχείο του κόσμου

Οι λόγοι που έφεραν το 5* κατάλυμα της Μπανγκόκ στην κορυφή του ξενοδοχειακού σύμπαντος.

Bike Friendly Destination: Η Πιερία ενισχύει τον ποδηλατικό τουρισμό

Η Πιερία, για πρώτη φορά, πιστοποιείται ως Bike Friendly Destination από τη MAKE NatTour, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης.

"The Dolli": Το καλύτερο ξενοδοχείο στην Ελλάδα

Το ξενοδοχείο του ομίλου Grecotel στην καρδιά της Αθήνας, διακρίνεται φέτος ως το καλύτερο ξενοδοχείο στην Ελλάδα σύμφωνα με τα Condé Nast Traveller UK Readers’ Choice Awards 2024.