Τέσσερα ξενοδοχεία της Costa Navarino στο Top 10 του Condé Nast Traveller για το 2024

Η Costa Navarino συνεχίζει να διακρίνεται ως κορυφαίος τουριστικός προορισμός, με τέσσερα από τα ξενοδοχεία της να καταλαμβάνουν σημαντικές θέσεις, επιβεβαιώνοντας την ποιότητα των υπηρεσιών και των εμπειριών που προσφέρει.

W Costa Navarino 'W Costa Navarino'

Στην ετήσια λίστα Readers’ Choice Awards 2024 του Condé Nast Traveller, τα ξενοδοχεία της Costa Navarino διακρίνονται για την αριστεία τους στον τουριστικό τομέα. Το "Mandarin Oriental, Costa Navarino" κατέχει την 3η θέση στην κατηγορία των ξενοδοχείων, ενώ στην κατηγορία των resorts, το "The Westin Resort Costa Navarino" κατατάσσεται στην 5η θέση, το "The Romanos, a Luxury Collection Resort" στην 8η και το "W Costa Navarino" στην 9η θέση.

Τα αποτελέσματα προέρχονται από περισσότερους από 125.000 αναγνώστες του Condé Nast Traveller από τη Μεγάλη Βρετανία, οι οποίοι αξιολόγησαν τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες. Τα Readers’ Choice Awards είναι γνωστά για την αναγνώριση της αριστείας στον τουρισμό, με τις ψήφους των αναγνωστών να αντικατοπτρίζουν την ικανοποίηση των επισκεπτών για τη διαμονή τους και την εμπειρία τους στο σύνολό της.

Οι διακρίσεις της Costa Navarino

"Mandarin Oriental, Costa Navarino": Το πρώτο ξενοδοχείο Mandarin Oriental στην Ελλάδα, που φέτος ενίσχυσε τις επιλογές διαμονής του με νέες βίλες τριών υπνοδωματίων και τη Royal Villa πέντε υπνοδωματίων, προσφέροντας θέα στον κόλπο του Ναβαρίνου.

Mandarin Oriental, Costa Navarino
"Mandarin Oriental, Costa Navarino"

"The Westin Resort Costa Navarino": Ιδανικός προορισμός για οικογένειες, που παρέχει ποικιλία αθλητικών δραστηριοτήτων και ψυχαγωγίας για τα παιδιά. Το υδάτινο πάρκο του προσφέρει έξι νεροτσουλήθρες, ενώ οι μικροί επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν δίπλα σε επαγγελματίες του μπάσκετ και του ποδοσφαίρου.

The Westin Resort Costa Navarino
"The Westin Resort Costa Navarino"

"The Romanos, a Luxury Collection Resort": Βρίσκεται σε μια τοποθεσία με πανοραμική θέα στο Ιόνιο Πέλαγος. Με τη νέα πισίνα μόνο για ενήλικες και τις βίλες της συλλογής Ionian Exclusive, προσφέρει αποκλειστικές εμπειρίες με πλήρη ιδιωτικότητα και υπηρεσίες butler.

The Romanos, a Luxury Collection Resort
"The Romanos, a Luxury Collection Resort"

"W Costa Navarino": Με θέα τον ιστορικό κόλπο του Ναβαρίνου, παρουσιάζει τις νέες παραθαλάσσιες βίλες και σουίτες. Το resort επικεντρώνεται στη μουσική, τη μόδα, την ευεξία και τη γαστρονομία, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία.

Οι επισκέπτες της Costa Navarino έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν την πλούσια κληρονομιά της περιοχής μέσω δραστηριοτήτων όπως η συγκομιδή ελιάς και η συμμετοχή σε μαθήματα μαγειρικής. Η Navarino Agora προσφέρει πολιτιστικές εκδηλώσεις και μια ποικιλία από εστιατόρια και καταστήματα. Για τους λάτρεις των σπορ, οι δυνατότητες είναι πολλές, με γήπεδα γκολφ, τένις και θαλάσσια σπορ να περιλαμβάνονται.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Bike Friendly Destination: Η Πιερία ενισχύει τον ποδηλατικό τουρισμό

Η Πιερία, για πρώτη φορά, πιστοποιείται ως Bike Friendly Destination από τη MAKE NatTour, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
01/10/2024

"The Dolli": Το καλύτερο ξενοδοχείο στην Ελλάδα

Το ξενοδοχείο του ομίλου Grecotel στην καρδιά της Αθήνας, διακρίνεται φέτος ως το καλύτερο ξενοδοχείο στην Ελλάδα σύμφωνα με τα Condé Nast Traveller UK Readers’ Choice Awards 2024.

3 χωριά του Πηλίου για ένα υπέροχο φθινοπωρινό ταξίδι

Ίσως ο πιο ταιριαστός προορισμός για τις φθινοπωρινές εξορμήσεις είναι το βουνό και γι' αυτό σας προτείνουμε τρία χωριά που βρίσκονται σε ένα από τα ομορφότερα της Ελλάδας.

Greek Tourism Workshop Tokyo 2024: Ψήφος εμπιστοσύνης στην Ελλάδα από την τουριστική βιομηχανία της Ιαπωνίας

Η ελληνική τουριστική βιομηχανία επιβεβαίωσε τη δυναμική της παρουσία στην αγορά της Ιαπωνίας με την επιτυχή διεξαγωγή του Greek Tourism Workshop Tokyo 2024, που συγκέντρωσε 67 Ιάπωνες τουριστικούς πράκτορες.

14ο Catamarans Cup International Regatta: Η ναυτική περιπέτεια του Σαρωνικού

Η κορυφαία διεθνής διοργάνωση ιστιοπλοΐας με καταμαράν προσφέρει μια εμπειρία που συνδυάζει τον αγωνιστικό ενθουσιασμό με τις φθινοπωρινές διακοπές στα ελληνικά νησιά.

Navarino Challenge: Αθλητικός τουρισμός και ευ αγωνίζεσθαι στην καρδιά της Μεσσηνίας

Το κορυφαίο event αθλητικού τουρισμού προσκαλεί αθλητές και λάτρεις της άσκησης από όλο τον κόσμο να συμμετάσχουν σε μια γιορτή αθλητισμού και ευεξίας.

Ταξίδι στον κόσμο του καφέ: Ξεχωριστές εμπειρίες για την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ

Η Παγκόσμια Ημέρα Καφέ προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να εξερευνήσουμε τον κόσμο του καφέ μέσα από καφεϊκές εμπειρίες σε διάφορες γωνιές του πλανήτη.