Greek Tourism Workshop Tokyo 2024: Ψήφος εμπιστοσύνης στην Ελλάδα από την τουριστική βιομηχανία της Ιαπωνίας

Η ελληνική τουριστική βιομηχανία επιβεβαίωσε τη δυναμική της παρουσία στην αγορά της Ιαπωνίας με την επιτυχή διεξαγωγή του Greek Tourism Workshop Tokyo 2024, που συγκέντρωσε 67 Ιάπωνες τουριστικούς πράκτορες.

Greek Tourism Workshop Tokyo 2024 Παρουσίαση του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Τουρισμού της ΠΚΜ, κ. Λεωνίδα Τσιαντή

Η ελληνική τουριστική βιομηχανία κέρδισε μια σημαντική ψήφο εμπιστοσύνης από την Ιαπωνία με τη διεξαγωγή του Greek Tourism Workshop Tokyo 2024, που ολοκληρώθηκε την Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου. Η εκδήλωση αυτή συγκέντρωσε 67 Ιάπωνες τουριστικούς πράκτορες στο Hotel Gajoen Tokyo, αναδεικνύοντας τη σημασία της ελληνικής τουριστικής αγοράς για τη χώρα της Ανατολικής Ασίας.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Tourism Media & Events, με την υποστήριξη του Υπουργείου Εξωτερικών και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Τιμώμενη Περιφέρεια ήταν η Κεντρική Μακεδονία, η οποία παρουσιάστηκε με τον καλύτερο τρόπο από τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Τουρισμού της ΠΚΜ, κ. Λεωνίδα Τσιαντή. Η παρουσίαση ανέδειξε τα πλεονεκτήματα της περιοχής και τη σημασία της αγοράς της Ιαπωνίας για την ελληνική τουριστική βιομηχανία.

Greek Tourism Workshop Tokyo 2024

Η εκδήλωση χαιρέτησε η Γραμματέας Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Β΄ της Πρεσβείας της Ελλάδας στο Τόκιο, κα Μαρίνα Σπανού, και η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της Κεντρικής Μακεδονίας, κα Βίκυ Χατζηβασιλείου. Σημαντική ήταν επίσης η παρουσία του κ. Tadashi Shimura, εκπροσώπου της Ιαπωνικής Ένωσης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων (JATA), που επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον των Ιαπώνων για τον ελληνικό τουρισμό.

Η εκδήλωση στο Τόκιο αποτελεί ένα μέρος του προγράμματος εξωστρέφειας της Tourism Media & Events, που συνεχίζεται με το Greek Tourism Roadshow στην Ουτρέχτη στις 22 Οκτωβρίου και στην Αμβέρσα στις 24 Οκτωβρίου 2024. Ακολουθεί το Greek Luxury Tourism Workshop στο Σικάγο στις 21 Νοεμβρίου, εστιάζοντας στην προβολή του ελληνικού τουρισμού πολυτελείας. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με το Greek Tourism Workshop στη Φρανκφούρτη στις 4 Δεκεμβρίου 2024.

Η συμμετοχή και η υποστήριξη των σημαντικών φορέων του ελληνικού τουρισμού, όπως ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, η Enterprise Greece, η Fraport Greece, η Aegean Airlines και το "Ελληνικό Πρωινό" του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της Ελλάδας να προωθήσει τον τουρισμό της στην ιαπωνική αγορά και να επενδύσει σε νέες ευκαιρίες συνεργασίας.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Γιατί το "Capella Bangkok" αναδείχθηκε καλύτερο ξενοδοχείο του κόσμου

Οι λόγοι που έφεραν το 5* κατάλυμα της Μπανγκόκ στην κορυφή του ξενοδοχειακού σύμπαντος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
01/10/2024

Bike Friendly Destination: Η Πιερία ενισχύει τον ποδηλατικό τουρισμό

Η Πιερία, για πρώτη φορά, πιστοποιείται ως Bike Friendly Destination από τη MAKE NatTour, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης.

"The Dolli": Το καλύτερο ξενοδοχείο στην Ελλάδα

Το ξενοδοχείο του ομίλου Grecotel στην καρδιά της Αθήνας, διακρίνεται φέτος ως το καλύτερο ξενοδοχείο στην Ελλάδα σύμφωνα με τα Condé Nast Traveller UK Readers’ Choice Awards 2024.

3 χωριά του Πηλίου για ένα υπέροχο φθινοπωρινό ταξίδι

Ίσως ο πιο ταιριαστός προορισμός για τις φθινοπωρινές εξορμήσεις είναι το βουνό και γι' αυτό σας προτείνουμε τρία χωριά που βρίσκονται σε ένα από τα ομορφότερα της Ελλάδας.

14ο Catamarans Cup International Regatta: Η ναυτική περιπέτεια του Σαρωνικού

Η κορυφαία διεθνής διοργάνωση ιστιοπλοΐας με καταμαράν προσφέρει μια εμπειρία που συνδυάζει τον αγωνιστικό ενθουσιασμό με τις φθινοπωρινές διακοπές στα ελληνικά νησιά.

Navarino Challenge: Αθλητικός τουρισμός και ευ αγωνίζεσθαι στην καρδιά της Μεσσηνίας

Το κορυφαίο event αθλητικού τουρισμού προσκαλεί αθλητές και λάτρεις της άσκησης από όλο τον κόσμο να συμμετάσχουν σε μια γιορτή αθλητισμού και ευεξίας.

Ταξίδι στον κόσμο του καφέ: Ξεχωριστές εμπειρίες για την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ

Η Παγκόσμια Ημέρα Καφέ προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να εξερευνήσουμε τον κόσμο του καφέ μέσα από καφεϊκές εμπειρίες σε διάφορες γωνιές του πλανήτη.