Emirates: Νέα πτήση εμπειρία με αναβαθμισμένα Boeing 777 και Premium Οικονομική Θέση σε έξι αμερικανικές πόλεις

Η Emirates προσφέρει αναβαθμισμένες ανέσεις και νέα επίπεδα άνεσης για τους επιβάτες.

Emirates

Η Emirates ετοιμάζεται να παρουσιάσει τα ανακαινισμένα αεροσκάφη τύπου Boeing 777, προσφέροντας στους επιβάτες μια αναβαθμισμένη εμπειρία πτήσης σε όλες τις κατηγορίες καμπίνας. Η νέα εμπειρία περιλαμβάνει τα νέα καθίσματα της Διακεκριμένης Θέσης και την ιδιαίτερα δημοφιλή Premium Οικονομική Θέση, η οποία παρουσιάζεται για πρώτη φορά.

Emirates

Από τον επόμενο μήνα, τα αναβαθμισμένα Boeing 777 θα εξυπηρετούν έξι δρομολόγια στις ΗΠΑ. Τα αεροσκάφη θα καλύπτουν απευθείας πτήσεις προς Σικάγο, Βοστώνη, Ντάλας Φορτ Γουόρθ και Σιάτλ. Επιπλέον, θα εξυπηρετούν και τις πτήσεις προς Μαϊάμι, που συνδέεται με την Μπογκοτά, καθώς και προς Νιούαρκ μέσω Αθήνας. Το χρονοδιάγραμμα παρουσίασης των ανακαινισμένων αεροσκαφών στις ΗΠΑ είναι το εξής:

  • Σικάγο: Από την 1η Νοεμβρίου 2024, το αναβαθμισμένο Boeing 777 θα εκτελεί τις πτήσεις EK 235 και EK 236 τρεις φορές την εβδομάδα, με καθημερινές πτήσεις από τις 22 Νοεμβρίου 2024.
  • Βοστώνη: Από τις 10 Δεκεμβρίου 2024, το ανακαινισμένο Boeing 777 θα εξυπηρετεί το δρομολόγιο τρεις φορές την εβδομάδα στις πτήσεις EK 237 και EK 238, με καθημερινές πτήσεις από τις 18 Δεκεμβρίου.
  • Ντάλας Φορτ Γουόρθ: Από τις 9 Ιανουαρίου 2025, το αναβαθμισμένο Boeing 777 θα ενταχθεί τρεις φορές την εβδομάδα στις πτήσεις EK 221 και EK 222, με καθημερινές πτήσεις από τις 15 Ιανουαρίου 2025.
  • Σιάτλ: Από τις 24 Ιανουαρίου 2025, το νέο αεροσκάφος με καμπίνα τεσσάρων κατηγοριών, συμπεριλαμβανομένης της Premium Οικονομικής Θέσης, θα εξυπηρετεί τις πτήσεις EK 229 και EK 230.
  • Νιούαρκ/Αθήνα: Από τις 10 Φεβρουαρίου 2025, το ανακαινισμένο Boeing 777 με αναβαθμισμένους εσωτερικούς χώρους και νέες καμπίνες θα εκτελεί καθημερινά δρομολόγια στις πτήσεις EK 209 και EK 210.
  • Μαϊάμι/Μπογκοτά: Από τις 19 Φεβρουαρίου 2025, το αναβαθμισμένο Boeing 777 θα εξυπηρετεί το δρομολόγιο με τέσσερις εβδομαδιαίες πτήσεις, με καθημερινές πτήσεις από την 1η Μαρτίου 2025.

Με την εισαγωγή των ανακαινισμένων αεροσκαφών τύπου Boeing 777, οι πτήσεις από και προς 10 από τους 12 προορισμούς της Emirates στις ΗΠΑ θα διαθέτουν την Premium Οικονομική Θέση από τον Φεβρουάριο του 2025. Η Premium Οικονομική Θέση θα είναι επίσης διαθέσιμη σε δύο πόλεις της Λατινικής Αμερικής, με την Μπογκοτά να προστεθεί στο Σάο Πάολο.

Emirates

Τα ανακαινισμένα Boeing 777 θα διαθέτουν τη νέα καμπίνα της Διακεκριμένης Θέσης με καθίσματα διαμορφωμένα σε διάταξη 1-2-1, προσφέροντας μεγαλύτερη ιδιωτικότητα, ανακλινόμενο επίπεδο κρεβάτι και προσωπικό μίνι μπαρ. Η Premium Οικονομική Θέση θα προσφέρεται πλέον και στα αεροσκάφη τύπου Boeing 777 και A380, εξυπηρετώντας 12 προορισμούς στο δίκτυο 19 σημείων της Emirates στην Αμερική.

Η Emirates συνεχίζει να επενδύει στη βελτίωση της εμπειρίας των επιβατών, παρέχοντας πολυτέλεια και άνεση σε προσιτές τιμές. Η εισαγωγή των ανακαινισμένων αεροσκαφών με τη Premium Οικονομική Θέση αυξάνει τον αριθμό των δρομολογίων που προσφέρουν αυτό το μοναδικό προϊόν σε 27 πόλεις παγκοσμίως μέχρι το τέλος του 2024.

Οι επιβάτες μπορούν να κάνουν κρατήσεις μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Emirates, της εφαρμογής Emirates App, ή μέσω συνεργαζόμενων ταξιδιωτικών πρακτορείων. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Αύξηση καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης το 2024: Σημαντική άνοδος σε κλίνες και πληρότητα

Το 2024 σημειώθηκε σημαντική άνοδος στον αριθμό των καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης στην Ελλάδα, καθώς και αύξηση στις διαθέσιμες κλίνες, αποδεικνύοντας τη συνεχιζόμενη δυναμική του κλάδου, ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
26/09/2024

Οκτώβριος στη Ρώμη: Ατελείωτη ανεξερεύνητη γοητεία

Ο μήνας Οκτώβριος στη Ρώμη προσφέρει την ευκαιρία για τους επισκέπτες να ανακαλύψουν την ιστορία, την τέχνη και τη γαστρονομία της "Αιώνιας Πόλης", σε ένα περιβάλλον ήπιας κίνησης και ευχάριστου καιρού.

Τα Aria Hotels επεκτείνονται στην Λατινική Αμερική

Η ελληνική θυγατρική του ομίλου Libra Group, ανακοινώνουν την επέκτασή τους στην αγορά της Κολομβίας, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή τους στην προώθηση του οικοτουρισμού και τη διάδοση της αυθεντικής ελληνικής φιλοξενίας σε διεθνές επίπεδο.

Το Neon Museum του Λας Βέγκας μεγαλώνει και αλλάζει έδρα

Μια αγαπημένη ατραξιόν για τους επισκέπτες του Λας Βέγκας αλλάζει τοποθεσία και μας δίνει περισσότερες αφορμές για να το επισκεφθούμε.

15η Διεθνής Νεανική Συνάντηση "Ολύμπια εν Δίω": Γιορτή πολιτισμού και αθλητισμού στην Πιερία

Η Πιερία αποτελεί το επίκεντρο της πολιτιστικής δραστηριότητας στην Ελλάδα, συγκεντρώνοντας χιλιάδες νέους από όλο τον κόσμο για να γιορτάσουν την κληρονομιά της αρχαίας ελληνικής τέχνης και του αθλητισμού.

Την αναβίωση την Πινακοθήκη Uffizi στη Φλωρεντία επιδιώκει ο νέος διευθυντής της

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Simone Verde μίλησε για τα πλάνα αναδιαμόρφωσης της Uffizi.

Προσκυνηματική Ποδηλατοδρομία: Συνδυάζοντας αθλητισμό και πνευματικότητα στην Πιερία

Η Πιερία ετοιμάζεται να φιλοξενήσει την 2η Προσκυνηματική Ποδηλατοδρομία, προσκαλώντας τους συμμετέχοντες να ανακαλύψουν τις θρησκευτικές παραδόσεις της περιοχής μέσα από μια μοναδική ποδηλατική εμπειρία.