The World’s 50 Best Hotels: Tα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου για το 2024

Η φετινή λίστα βρίσκει στην κορυφή το Capella Bangkok.

The World’s 50 Best Hotels: Tα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου για το 2024

Μετά τους έγκριτους θεσμούς των The World's 50 Best Restaurants και The World's 50 Best Bars, ο οργανισμός που καθιέρωσε το πρωτοπόρο brand 50 Best τρέχει από πέρυσι και μία νέα λίστα που σηματοδοτεί την είσοδό του και στον ταξιδιωτικό τομέα: Τα The World's 50 Best Hotels.

Το βράδυ της Τρίτης 17 Σεπτεμβρίου 2024 και σε μία εντυπωσιακή τελετή στο επιβλητικό Guildhall του Λονδίνου, ο ταξιδιωτικός κόσμος έμαθε τη δεύτερη λίστα των The World’s 50 Best Hotels, δηλαδή των 50 καλύτερων ξενοδοχείων του πλανήτη για το 2024.

Στην κορυφή του 2024 το Capella Bangkok, στο νο.2 ο περσινός νικητής Passalacqua

Κορυφαίο ξενοδοχείο του κόσμου για τη χρονιά που διανύουμε αναδείχθηκε το Capella Bangkok, που αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά φιλοξενίας στη νοτιο-ανατολική Ασία και την πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, ένα ξενοδοχείο-masterclass γαλήνης, σε μια από τις πιο πολυσύχναστες πόλεις του κόσμου.

Πέρα από τις 5* παροχές, τις σουίτες και τις βίλες σε μέγεθος πολυτελούς διαμερίσματος, plus την εμπειρία του on-site dining από τον superstar σεφ Mauro Colagreco, το Capella Bangkok προσφέρει κάτι ακόμη: Διαθέτει μία εξαιρετικά ενημερωμένη (και δικτυωμένη) στα της Μπανγκόκ δρώμενα ομάδα concierge, την Capella Culturalists, ο ρόλος της οποίας είναι να δημιουργεί κυριολεκτικά μοναδικές εμπειρίες για κάθε επισκέπτη: Από ιδιωτικές συνεδρίες διαλογισμού με τον επικεφαλής μοναχό ενός ναού 250 ετών μέχρι μαθήματα ύφανσης ταϊλανδέζικων Phuang Malai.

Το περσινό νο.1, το Passalacqua στην λίμνη του Κόμο -μια εξαιρετικά ανακαινισμένη ιστορική βίλα που σήμερα έχει γίνει ένα κομψό και πολυτελές ξενοδοχείο- βρέθηκε στη δεύτερη θέση, με τα Rosewood Hong Kong, Cheval Blanc (Παρίσι) και The Upper House (Χονγκ Κονγκ) να συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα.

Στη φετινή λίστα βρέθηκαν 15 new entries, ενώ δυστυχώς κανένα ελληνικό δε συναντάται σε αυτήν - το Four Seasons Athens που πέρυσι ήταν στο νο.35, δεν κατάφερε να συμπεριληφθή στα The Word’s 50 Best Hotels 2024.

Δείτε αναλυτικά τη λίστα των The Word’s 50 Best Hotels 2024 εδώ.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Αύξηση καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης το 2024: Σημαντική άνοδος σε κλίνες και πληρότητα

Το 2024 σημειώθηκε σημαντική άνοδος στον αριθμό των καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης στην Ελλάδα, καθώς και αύξηση στις διαθέσιμες κλίνες, αποδεικνύοντας τη συνεχιζόμενη δυναμική του κλάδου, ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
26/09/2024

Οκτώβριος στη Ρώμη: Ατελείωτη ανεξερεύνητη γοητεία

Ο μήνας Οκτώβριος στη Ρώμη προσφέρει την ευκαιρία για τους επισκέπτες να ανακαλύψουν την ιστορία, την τέχνη και τη γαστρονομία της "Αιώνιας Πόλης", σε ένα περιβάλλον ήπιας κίνησης και ευχάριστου καιρού.

Τα Aria Hotels επεκτείνονται στην Λατινική Αμερική

Η ελληνική θυγατρική του ομίλου Libra Group, ανακοινώνουν την επέκτασή τους στην αγορά της Κολομβίας, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή τους στην προώθηση του οικοτουρισμού και τη διάδοση της αυθεντικής ελληνικής φιλοξενίας σε διεθνές επίπεδο.

Το Neon Museum του Λας Βέγκας μεγαλώνει και αλλάζει έδρα

Μια αγαπημένη ατραξιόν για τους επισκέπτες του Λας Βέγκας αλλάζει τοποθεσία και μας δίνει περισσότερες αφορμές για να το επισκεφθούμε.

15η Διεθνής Νεανική Συνάντηση "Ολύμπια εν Δίω": Γιορτή πολιτισμού και αθλητισμού στην Πιερία

Η Πιερία αποτελεί το επίκεντρο της πολιτιστικής δραστηριότητας στην Ελλάδα, συγκεντρώνοντας χιλιάδες νέους από όλο τον κόσμο για να γιορτάσουν την κληρονομιά της αρχαίας ελληνικής τέχνης και του αθλητισμού.

Την αναβίωση την Πινακοθήκη Uffizi στη Φλωρεντία επιδιώκει ο νέος διευθυντής της

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Simone Verde μίλησε για τα πλάνα αναδιαμόρφωσης της Uffizi.

Προσκυνηματική Ποδηλατοδρομία: Συνδυάζοντας αθλητισμό και πνευματικότητα στην Πιερία

Η Πιερία ετοιμάζεται να φιλοξενήσει την 2η Προσκυνηματική Ποδηλατοδρομία, προσκαλώντας τους συμμετέχοντες να ανακαλύψουν τις θρησκευτικές παραδόσεις της περιοχής μέσα από μια μοναδική ποδηλατική εμπειρία.