Η Celestyal Cruises παρουσιάζει τις νέες κρουαζιέρες "Εικόνες Αραβίας" για το 2025-26

Η Celestyal Cruises προσφέρει στους ταξιδιώτες κρουαζιέρες στον Αραβικό Κόλπο για το 2025 και 2026, με προορισμούς που συνδυάζουν πολιτιστικές εμπειρίες, φυσική ομορφιά και περιπέτεια.

Celestyal - Εικόνες Αραβίας Abu Dhabi

Η Celestyal Cruises ανακοίνωσε το αναλυτικό πρόγραμμα εκδρομών για τις νέες κρουαζιέρες "Εικόνες Αραβίας", που θα πραγματοποιηθούν το 2025 και 2026. Με την απόφαση της εταιρείας να δραστηριοποιηθεί τη χειμερινή περίοδο στον Αραβικό Κόλπο, τα δύο πλοία του στόλου της, Celestyal Journey και Celestyal Discovery, θα προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες στους επιβάτες με αφετηρίες τα λιμάνια της Ντόχα και του Αμπού Ντάμπι.

Νέα δρομολόγια στον Αραβικό Κόλπο

Το Celestyal Journey θα ξεκινήσει τις χειμερινές κρουαζιέρες από τη Ντόχα το Νοέμβριο του 2024, ενώ το Celestyal Discovery θα έχει ως βάση το Αμπού Ντάμπι από το 2025, ενισχύοντας την παρουσία της εταιρείας στην περιοχή.

Οι κρουαζιέρες των τριών και τεσσάρων διανυκτερεύσεων θα είναι διαθέσιμες από το Δεκέμβριο του 2025 έως το Φεβρουάριο του 2026 και από το Δεκέμβριο του 2026 έως το Φεβρουάριο του 2027. Η τριήμερη κρουαζιέρα περιλαμβάνει προορισμούς όπως η Ντόχα του Κατάρ και το νησί Sir Bani Yas στα ΗΑΕ, ενώ η τετραήμερη περιλαμβάνει τα Fujairah στα ΗΑΕ, τη Μουσκάτ και το Khasab στο Ομάν.

Εκδρομές και εμπειρίες

Η Celestyal προσφέρει στους επιβάτες αυθεντικές εξορμήσεις και μοναδικές εμπειρίες σε μικρές ομάδες, που δεν ξεπερνούν τα 12 άτομα, παρέχοντας μια πιο προσωπική και αυθεντική επαφή με τον τοπικό πολιτισμό και τα αξιοθέατα.

Εικόνες Αραβίας

Τριήμερη κρουαζιέρα "Εικόνες Αραβίας"

Οι κορυφαίες εξορμήσεις περιλαμβάνουν:

  • "Ελάτε πιο κοντά στη φύση": Εξερευνήστε το Arabian Wildlife Park στο Sir Bani Yas. (Κόστος: €88)
  • "Εξόρμηση εκτός δρόμου σε μια κλειστή θάλασσα": Ανακαλύψτε την έρημο της Ντόχα. (Κόστος: €77)

Celestyal - Εικόνες Αραβίας

  • "Τέχνη, πολιτισμός και εκλεκτό τσάι": Επισκεφθείτε το Πολιτιστικό Χωριό Katara. (Κόστος: €97)

Celestyal - Εικόνες Αραβίας

  • "Εξερευνήστε τα εμβληματικά αξιοθέατα του Άμπου Ντάμπι": Μεγάλο Τζαμί Sheikh Zayed και Παλάτι Qasr Al Watan. (Κόστος: €77)
  • "Η απόλυτη εμπειρία του Grand Prix F1": Γνωρίστε τα παρασκήνια της πίστας Yas Marina Circuit. (Κόστος: €80)

Celestyal - Εικόνες Αραβίας

Τετραήμερη κρουαζιέρα "Εικόνες Αραβίας"

Οι κορυφαίες εκδρομές περιλαμβάνουν:

  • "Πολιτιστικές Παραδόσεις των Fujairah & Khorfakkan": Εξερευνήστε την ιστορία και τα μνημεία της περιοχής. (Κόστος: €159)

Celestyal - Εικόνες Αραβίας

  • "Καταδύσεις με Χελώνες": Εξερευνήστε τη θαλάσσια ζωή της Fujairah. (Κόστος: €119)
  • "Ανακαλύψτε, Εξερευνήστε & Μαγειρέψτε": Μάθημα μαγειρικής στη Μουσκάτ και επίσκεψη στην ψαραγορά Muttrah. (Κόστος: €144)
  • "Τολμήστε να δοκιμάσετε το Zipline Flying Fox": Μια συναρπαστική περιπέτεια στο Khasab. (Κόστος: €99)

Celestyal - Εικόνες Αραβίας

Αξέχαστες ταξιδιωτικές εμπειρίες

Ο Lee Haslett, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Celestyal, τόνισε ότι η εταιρεία στοχεύει να προσφέρει πολιτιστικά εμπλουτισμένες και αυθεντικές ταξιδιωτικές εμπειρίες. Με τις νέες εκδρομές στον Αραβικό Κόλπο, η Celestyal υπόσχεται να δημιουργήσει ανεξίτηλες αναμνήσεις για τους επιβάτες, είτε αναζητούν πολιτιστική εξερεύνηση είτε εμπειρίες γεμάτες αδρεναλίνη.

Προσφορές και κρατήσεις

Η κρουαζιέρα "Εικόνες Αραβίας" είναι διαθέσιμη για κράτηση με τιμές που ξεκινούν από €279 ανά άτομο για τρεις διανυκτερεύσεις και €349 ανά άτομο για τέσσερις διανυκτερεύσεις. Οι τιμές περιλαμβάνουν δείπνο στο πλοίο, επιλεγμένα ποτά και έκπτωση €75 στις εκδρομές.

Για περισσότερες πληροφορίες: celestyal.com, 211 1995176.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Αύξηση καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης το 2024: Σημαντική άνοδος σε κλίνες και πληρότητα

Το 2024 σημειώθηκε σημαντική άνοδος στον αριθμό των καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης στην Ελλάδα, καθώς και αύξηση στις διαθέσιμες κλίνες, αποδεικνύοντας τη συνεχιζόμενη δυναμική του κλάδου, ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
26/09/2024

Οκτώβριος στη Ρώμη: Ατελείωτη ανεξερεύνητη γοητεία

Ο μήνας Οκτώβριος στη Ρώμη προσφέρει την ευκαιρία για τους επισκέπτες να ανακαλύψουν την ιστορία, την τέχνη και τη γαστρονομία της "Αιώνιας Πόλης", σε ένα περιβάλλον ήπιας κίνησης και ευχάριστου καιρού.

Τα Aria Hotels επεκτείνονται στην Λατινική Αμερική

Η ελληνική θυγατρική του ομίλου Libra Group, ανακοινώνουν την επέκτασή τους στην αγορά της Κολομβίας, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή τους στην προώθηση του οικοτουρισμού και τη διάδοση της αυθεντικής ελληνικής φιλοξενίας σε διεθνές επίπεδο.

Το Neon Museum του Λας Βέγκας μεγαλώνει και αλλάζει έδρα

Μια αγαπημένη ατραξιόν για τους επισκέπτες του Λας Βέγκας αλλάζει τοποθεσία και μας δίνει περισσότερες αφορμές για να το επισκεφθούμε.

15η Διεθνής Νεανική Συνάντηση "Ολύμπια εν Δίω": Γιορτή πολιτισμού και αθλητισμού στην Πιερία

Η Πιερία αποτελεί το επίκεντρο της πολιτιστικής δραστηριότητας στην Ελλάδα, συγκεντρώνοντας χιλιάδες νέους από όλο τον κόσμο για να γιορτάσουν την κληρονομιά της αρχαίας ελληνικής τέχνης και του αθλητισμού.

Την αναβίωση την Πινακοθήκη Uffizi στη Φλωρεντία επιδιώκει ο νέος διευθυντής της

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Simone Verde μίλησε για τα πλάνα αναδιαμόρφωσης της Uffizi.

Προσκυνηματική Ποδηλατοδρομία: Συνδυάζοντας αθλητισμό και πνευματικότητα στην Πιερία

Η Πιερία ετοιμάζεται να φιλοξενήσει την 2η Προσκυνηματική Ποδηλατοδρομία, προσκαλώντας τους συμμετέχοντες να ανακαλύψουν τις θρησκευτικές παραδόσεις της περιοχής μέσα από μια μοναδική ποδηλατική εμπειρία.