9 ξενοδοχεία για τα ιδανικά weekends του Σεπτέμβρη

Ο Σεπτέμβριος είναι ο ιδανικός μήνας για μια σύντομη απόδραση πριν την επιστροφή στους καθημερινούς ρυθμούς, και τα παρακάτω 9 πολυτελή ξενοδοχεία προσφέρουν το τέλειο σκηνικό για αξέχαστα weekends χαλάρωσης και αναζωογόνησης σε μερικούς από τους πιο όμορφους προορισμούς της Ελλάδας.

Aria © Νικηφόρος Σταμένης / 'Ariá Estate Suites and Spa'

Ο Σεπτέμβριος είναι η ιδανική εποχή για να αποδράσετε από την καθημερινότητα και να ανακαλύψετε την ομορφιά των ελληνικών νησιών χωρίς την καλοκαιρινή πολυκοσμία. Από την κοσμοπολίτικη Σαντορίνη μέχρι την αυθεντική ομορφιά της Σύρου και την κρυμμένη γοητεία της Μεθώνης, σας παρουσιάζουμε εννιά ξενοδοχεία που υπόσχονται αξέχαστες εμπειρίες διαμονής. Είτε αναζητάτε χαλάρωση, είτε μια δόση πολυτέλειας, αυτά τα ξενοδοχεία συνδυάζουν μοναδικά την κυκλαδίτικη αισθητική με σύγχρονες ανέσεις.

Το "Hermoso Luxury Suites" στη Σαντορίνη είναι η επιτομή της πολυτελούς απόδρασης και τον Σεπτέμβριο

HERMOSO LUXURY SUITES (2).jpg

Η ζεν γοητεία της Σαντορίνης είναι αξία διαχρονική και ο Σεπτέμβριος, λίγο πριν την επιστροφή στους συνήθεις ρυθμούς, ιδανικός μήνας για να την απολαύσετε. Οι 12 ξεχωριστές και σχολαστικά σχεδιασμένες σουίτες του κομψού "Hermoso Luxury Suites", μέλος της Cyclades Collection όπου διαθέτει πλέον ισχυρή θέση στην αγορά των Κυκλάδων, ξεχωρίζουν για τον εκλεκιστικό χαρακτήρα σχεδιασμού τους και την αίσθηση αναζωογόνησης και χαλάρωσης που προσφέρουν, σε μια σύνθεση με θερινές αποχρώσεις. Ό,τι πρέπει δηλαδή για μια σύντομη παύση. 

Διαβάστε περισσότερα για το πώς θα περάσετε τον Σεπτέμβριο στο "Hermoso Luxury Suites" εδώ.

Διακοπές το Σεπτέμβριο με διακριτική πολυτέλεια στο "Rabagas Suites" στη Σίφνο

Rabagas Suites

Λίγα βήματα από το κεντρικό σοκάκι της Απολλωνίας στη Σίφνο, δεσπόζει ένας πανέμορφος μικρός κυκλαδίτικος οικισμός, άψογα εναρμονισμένος με το φυσικό περιβάλλον, με αυτόνομες σουίτες, που αποτελούν αυτόνομο καταφύγιο για όσους αναζητούν την απόλυτη ιδιωτικότητα. Η περιοχή είναι ιστορικής σημασίας αφού υπήρξε παιδική γειτονιά του διάσημου ποιητή και δημοσιογράφου Κλεάνθη Τριανταφύλλου, γνωστού κατά τη δεκαετία του 1850 ως "Ραμπάκα". Πρόκειται για ένα παρατσούκλι που προήλθε από το προοδευτικό πολιτικό και σατιρικό περιοδικό "Rabagas", την οποία ίδρυσε το 1878, εμπνευσμένος από την ομώνυμη γαλλική κωμωδία που είχε εκδώσει ο Victorien Sardou το 1872. 

Διαβάστε περισσότερα για το πώς θα περάσετε τον Σεπτέμβριο στο "Rabagas Suites" εδώ.

"Pafsilipon Luxury Suites": Το "τέλος της θλίψης" με διακοπές τον Σεπτέμβριο στη Σύρο

pafsilipon

Στη διάσημη περιοχή Βαπόρια στην Ερμούπολη, την πρωτεύουσα της Σύρου, το "Pafsilipon Suites" καλωσορίζει τους επισκέπτες του σε έναν γοητευτικό κόσμο και το "τέλος της θλίψης". Γιατί με αυτή τη λογική ονοματοδοτήθηκε προάγοντας με έμπνευση την ουσία της πολυτελούς φιλοξενίας. Οι κομψές σουίτες είναι σχεδιασμένες σε πρότυπα που σέβονται το μινιμαλιστικό στυλ των Κυκλάδων και το αρχιτεκτονικό μοτίβο του νησιού σε μια εμπνευσμένη χρωματική σύνθεση. Ο κήπος και το αίθριο με την πισίνα και τις ξαπλώστρες κουμπώνουν άψογα σε μια εμπειρία που στο σύνολό της δημιουργεί όλες τις συνθήκες για μια ευχάριστη ανάπαυλα από την καθημερινότητα. 

Διαβάστε περισσότερα για το πώς θα περάσετε τον Σεπτέμβριο στο "Pafsilipon Luxury Suites" εδώ.

"Paradise Island Villas": "Παραδεισένιες" φθινοπωρινές διακοπές στην Κρήτη

PARADISE VILLAS

Κτισμένο σε διαφορετικά επίπεδα στον λόφο του Ανισσαρά Χερσονήσου, σε τοποθεσία με μεγάλες εκτάσεις καλυμμένες με γκαζόν και φοίνικες, πέργκολες, ανθισμένα παρτέρια και θέα στη θάλασσα και το βουνό, το "Paradise Island Villas" είναι ένας μικρός παράδεισος με 12 πολυτελείς βίλες με ιδιωτική πισίνα και κήπο έκαστη. Η κομψή αισθητική που συνδυάζει ρουστίκ με έθνικ στοιχεία είναι από τα βασικότερα χαρακτηριστικά τους, με την ιδιαίτερη Μεσογειακή αρχιτεκτονική να κουμπώνει στο γύρω τοπίο φωτίζοντας τις βίλες με φινετσάτο country chic στυλ. 

Διαβάστε περισσότερα για το πώς θα περάσετε τον Σεπτέμβριο στο "Paradise Island Villas" εδώ.

"Anthea Hotel & Spa": Σεπτέμβριος στο νησί των θαυμάτων

ANTHEA ΤΗΝΟΣ

Φθινόπωρο στην Τήνο; To "Anthea Hotel & Spa" αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για ένα ταξίδι στο κυκλαδίτικο νησί το Σεπτέμβριο προσφέροντας και στον απόηχο του θέρους ένα θελκτικό πακέτο για μια παράταση διακοπών. Με 25 δωμάτια και junior σουίτες, σε κοντινή απόσταση από τη Χώρα και μία από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού, άνετους χώρους σχεδιασμένους με κυκλαδίτικη αισθητική, το ξενοδοχείο αποκαλύπτει σε κάθε επίπεδο τη δική του μετάφραση μιας ευχάριστης διαμονής αναδεικνύοντας εύρυθμα την ατμόσφαιρα του νησιού και του φυσικού του τοπίου.

Διαβάστε περισσότερα για το πώς θα περάσετε τον Σεπτέμβριο στο "Anthea Hotel & Spa" εδώ.

"Modone Villas": Πολυτελής φθινοπωρινή διαμονή στη Μεθώνη

Modone

Περιτριγυρισμένες από έναν βιολογικό ελαιώνα, σε σκηνικό με φόντο το αρχαίο κάστρο της Μεθώνης και την πανοραμική θέα στη θάλασσα, οι βίλες του "Modone Villas" αποπνέουν μια γαλήνια αύρα που αναδομεί όλες τις αισθήσεις. Γιατί η διαμονή εδώ είναι πολλά περισσότερα από απλά ξεκούραστη και μπορείτε να τη ζήσετε ακόμα και τους πρώτους φθινοπωρινούς μήνες. Η βίλα προσφέρει μια σειρά από πολυτελείς ανέσεις για άτομα που αναζητούν στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης. 

Διαβάστε περισσότερα για το πώς θα περάσετε τον Σεπτέμβριο στο "Modone Villas" εδώ.

"Μυθική" φθινοπωρινή απόδραση στο "Argini Hotel" στη Σύρο

Argini

Η δεύτερη πιο φιλόξενη πόλη στο κόσμο για το 2024 προσφέρει εγκάρδια πολύπλευρες εμπειρίες πολυτελούς διαμονής για όσους αποφασίσουν να την επισκεφτούν ακόμα και μετά το πέρασμα της θερινής σεζόν. Αντιπροσωπευτικό αυτής της κατηγορίας είναι το "Argini Hotel", στον αριθμό 11 της οδού Απόλλωνος στα Βαπόρια της Ερμούπολης, λίγο πριν τον εμβληματικό ναό του Αγίου Νικολάου, που προσφέρει μια πολύπλευρη εμπειρία πολυτελούς διαμονής και διαχρονικής κομψότητας. 

Διαβάστε περισσότερα για το πώς θα περάσετε τον Σεπτέμβριο στο "Argini Hotel" εδώ.

Το ιδανικό ξενοδοχείο για φθινοπωρινές διακοπές στη Μάνη

Aria
© Νικηφόρος Σταμένης

Ανάμεσα στην ιστορική Αρεόπολη και το μαγευτικό Λιμένι, στην περιοχή 'Αριά της Μάνης, το ομώνυμο "Ariá Estate Suites and Spa" συνδυάζει το μανιάτικο φυσικό και αστικό τοπίο αποτελώντας προορισμό για όσους αναζητούν την απόλυτη ηρεμία. Το πολυτελές ξενοδοχείο, μέλος των "Aria Hotels”, άνοιξε τις πόρτες του το 2018, και, συνδυάζοντας το φυσικό τοπίο με την παραδοσιακή μανιάτικη αρχιτεκτονική και τις σύγχρονες ανέσεις, προσφέρει στους επισκέπτες του μια χαλαρωτική εμπειρία. Σχεδιασμένο με σεβασμό στο περιβάλλον και γνώση της φιλοξενίας υψηλών προδιαγραφών, προσφέρει απρόσκοπτη θέα στον Μεσσηνιακό Κόλπο, με το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα να αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά του ατού. 

Διαβάστε περισσότερα για το πώς θα περάσετε τον Σεπτέμβριο στο "Ariá Estate Suites and Spa" εδώ.

"Paramithenio Village Beach Resort & Spa": Φθινοπωρινή, "παραμυθένια" ραστώνη στην Εύβοια

PARAMITHENIO
© Νικηφόρος Σταμένης

Συνδυάζοντας ιδανικά θάλασσα και βουνό σε κοντινή απόσταση από την πρωτεύουσα και διαθέτοντας εγκαταστάσεις με τις υψηλές προδιαγραφές ενός σύγχρονου resort, το "Paramithenio Village Beach Resort & Spa" προσφέρεται για σύντομη ή παρατεταμένη απόδραση στην Εύβοια τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο δεδομένων των πολύ καλών καιρικών συνθηκών που επικρατούν ακόμα και στις αρχές του Φθινοπώρου. Το ξενοδοχείο ειναι κυριολεκτικά διπλα στη θαλασσα, στη παραλία Κλιμάκι με το δικό του beach bar, και ειναι ιδανικό για στιγμές απόλυτης χαλάρωσης. 

Διαβάστε περισσότερα για το πώς θα περάσετε τον Σεπτέμβριο στο "Paramithenio Village Beach Resort & Spa" εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Αύξηση καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης το 2024: Σημαντική άνοδος σε κλίνες και πληρότητα

Το 2024 σημειώθηκε σημαντική άνοδος στον αριθμό των καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης στην Ελλάδα, καθώς και αύξηση στις διαθέσιμες κλίνες, αποδεικνύοντας τη συνεχιζόμενη δυναμική του κλάδου, ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
26/09/2024

Οκτώβριος στη Ρώμη: Ατελείωτη ανεξερεύνητη γοητεία

Ο μήνας Οκτώβριος στη Ρώμη προσφέρει την ευκαιρία για τους επισκέπτες να ανακαλύψουν την ιστορία, την τέχνη και τη γαστρονομία της "Αιώνιας Πόλης", σε ένα περιβάλλον ήπιας κίνησης και ευχάριστου καιρού.

Τα Aria Hotels επεκτείνονται στην Λατινική Αμερική

Η ελληνική θυγατρική του ομίλου Libra Group, ανακοινώνουν την επέκτασή τους στην αγορά της Κολομβίας, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή τους στην προώθηση του οικοτουρισμού και τη διάδοση της αυθεντικής ελληνικής φιλοξενίας σε διεθνές επίπεδο.

Το Neon Museum του Λας Βέγκας μεγαλώνει και αλλάζει έδρα

Μια αγαπημένη ατραξιόν για τους επισκέπτες του Λας Βέγκας αλλάζει τοποθεσία και μας δίνει περισσότερες αφορμές για να το επισκεφθούμε.

15η Διεθνής Νεανική Συνάντηση "Ολύμπια εν Δίω": Γιορτή πολιτισμού και αθλητισμού στην Πιερία

Η Πιερία αποτελεί το επίκεντρο της πολιτιστικής δραστηριότητας στην Ελλάδα, συγκεντρώνοντας χιλιάδες νέους από όλο τον κόσμο για να γιορτάσουν την κληρονομιά της αρχαίας ελληνικής τέχνης και του αθλητισμού.

Την αναβίωση την Πινακοθήκη Uffizi στη Φλωρεντία επιδιώκει ο νέος διευθυντής της

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Simone Verde μίλησε για τα πλάνα αναδιαμόρφωσης της Uffizi.

Προσκυνηματική Ποδηλατοδρομία: Συνδυάζοντας αθλητισμό και πνευματικότητα στην Πιερία

Η Πιερία ετοιμάζεται να φιλοξενήσει την 2η Προσκυνηματική Ποδηλατοδρομία, προσκαλώντας τους συμμετέχοντες να ανακαλύψουν τις θρησκευτικές παραδόσεις της περιοχής μέσα από μια μοναδική ποδηλατική εμπειρία.