"Elios Hill": Ιδανική απόδραση στην Κρήτη για οικογένειες και ρομαντικές διακοπές

Το νέο resort στη Χερσόνησο της Κρήτης άνοιξε τις πόρτες του αυτό το καλοκαίρι, προσφέροντας στους επισκέπτες μια εμπειρία αυθεντικής κρητικής φιλοξενίας σε ένα πολυτελές περιβάλλον που συνδυάζει τη σύγχρονη κομψότητα με τη φυσική ομορφιά της περιοχής.

Elios Hill

Το "Elios Hill" άνοιξε τις πύλες του φέτος το καλοκαίρι στη Χερσόνησο της Κρήτης, προσκαλώντας τους επισκέπτες να ζήσουν την αυθεντική κρητική φιλοξενία. Χτισμένο σε έναν ήσυχο λόφο, το νέο resort 5 αστέρων αποτελεί το πιο πρόσφατο εγχείρημα της MK Hotel Collection και συνδυάζει τη σύγχρονη κομψότητα και τη φυσική ομορφιά της περιοχής, αποτελώντας ιδανική επιλογή για όλη την οικογένεια, αλλά και για ζευγάρια που αναζητούν ένα ήρεμο καταφύγιο για τις διακοπές τους. 

Elios Hill

Το "Elios Hill" διαθέτει 275 δωμάτια και σουίτες υψηλών προδιαγραφών. Κάθε δωμάτιο είναι σχεδιασμένο με λιτή διακόσμηση που αναδεικνύει ζεστούς, γήινους τόνους και σύγχρονες πινελιές, προσφέροντας έναν αρμονικό συνδυασμό αισθητικής και λειτουργικότητας. Η θέα των δωματίων στην κρητική φύση και το Αιγαίο Πέλαγος, επιτρέπει στους επισκέπτες να απολαύσουν στιγμές ηρεμίας και γαλήνης. Ανάμεσα στις ποικίλες επιλογές διαμονής, η Two Bedroom Suite ξεχωρίζει για τις σύγχρονες ανέσεις και την πολυτέλειά της. Ιδανική για μεγάλες οικογένειες ή παρέες, η σουίτα αυτή μπορεί να φιλοξενήσει έως και 6 άτομα προσφέροντας έναν ευρύχωρο χώρο 38 τ.μ. που περιλαμβάνει δύο ξεχωριστά υπνοδωμάτια και ένα άνετο καθιστικό. 

Τρεις κουζίνες, ένας προορισμός

Elios Hill Votano Restaurant
"Votano"

Με τρία à la carte εστιατόρια, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια ποικιλία από γευστικές προτάσεις που περιλαμβάνουν κρητικές, ασιατικές και μεξικάνικες επιλογές. Τα εστιατόρια και τα bars του ξενοδοχείου παρέχουν εξαιρετικές εναλλακτικές από το πρωί έως το βράδυ. 

Elios Hill Soleado Restaurant
"Soleado"

Για ένα δείπνο που θα μάς μυήσει στις κρητικές γεύσεις, το ρομαντικό περιβάλλον του "Votano" υπόσχεται να μας γοητεύσει. Παραδοσιακές συνταγές δημιουργούν την ιδανική επιλογή για μία αυθεντική γαστρονομική εμπειρία του τόπου. Παράλληλα, το εστιατόριο "Soleado" προσφέρει μια ποικιλία από αυθεντικά μεξικάνικα πιάτα. Tα γνωστά burritos, tacos και ensaladas δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το μενού. Για ένα ταξίδι στην ασιατική γαστρονομία, το "Taiyō" προσφέρεται για μια εξαιρετική εμπειρία ασιατικής γευσιγνωσίας. Στο μενού περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, noodles με crispy duck, ενώ οι λάτρεις sushi μπορούν να επιλέξουν μέσα από μία σειρά γευστικών προτάσεων.

Elios Hill Taiyo Restaurant
"Taiyō"

Στο "Cloud Bar" βρίσκουμε ένα χαλαρό και φιλόξενο περιβάλλον για να ολοκληρώσουμε ιδανικά κάθε ημέρα των διακοπών μας, προσφέροντας μια επιλογή από cocktails και δροσιστικά ποτά, ενώ τα τρία pool bars "Wet Wet Bar", "Cantina Bar" και "Selene Bar", εξασφαλίζουν δροσιστικά spots στην πισίνα.

Διακοπές για όλη την οικογένεια 

Elios Hill

Το "Elios Hill" προσφέρει μια πληθώρα δραστηριοτήτων και εμπειριών, ενώ αποτελεί τον κατάλληλο προορισμό για κάθε μέλος της οικογένειας, καθώς μικροί και μεγάλοι θα βρουν αυτό που τους ταιριάζει για να απολαύσουν μοναδικές στιγμές κατά τη διάρκεια των διακοπών τους. Το Waterpark του ξενοδοχείου περιλαμβάνει τσουλήθρες και παιχνίδια που ικανοποιούν όλες τις ηλικίες. Οι πισίνες του ξενοδοχείου αποτελούνται από μια εξωτερική πισίνα για όλους, μια πισίνα μόνο για ενήλικες και μια παιδική πισίνα με παιχνίδια, παρέχοντας επιλογές για κάθε γούστο. 

Elios Hill

Στο ξενοδοχείο διοργανώνονται καθημερινά ψυχαγωγικές δραστηριότητες, ενώ οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι για παιδιά εξασφαλίζουν ότι οι μικροί επισκέπτες θα είναι πάντα χαρούμενοι και απασχολημένοι. Παράλληλα, μπορούν να εξερευνήσουν και να παίξουν σε ένα ασφαλές περιβάλλον στο playground του "Elios Hill". Επιπλέον, στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου συμπεριλαμβάνεται ένα γήπεδο Mini Soccer 5 X 5, ενισχύοντας τη συνολική εμπειρία για τις οικογένειες, ενώ καθημερινά, η ομάδα του ξενοδοχείου με ποικιλία παιχνιδιών, εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων, εξασφαλίζει την ψυχαγωγία για όλους στο Kids Club και στο Teenager Room του "Elios Hill".

Ολοκληρωμένη εμπειρία στο Drops Wellness & Spa

Elios Hill

Για εκείνους που αναζητούν χαλάρωση και ευεξία, το Drops Wellness & Spa του ξενοδοχείου είναι ο ιδανικό προορισμός. Εδώ, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια ολιστική εμπειρία αναζωογόνησης με θεραπείες που εναρμονίζουν το σώμα και το πνεύμα. Μεταξύ των επιλογών, διατίθεται το Olivo Therapy, μια θεραπεία με άρωμα ελιάς, ενώ για τα ζευγάρια, το Hydrating Wellness for Two προσφέρεται ως η ιδανική πρόταση για να απολαύσουν μαζί στιγμές αναζωογόνησης. 

Στην πισίνα δίπλα από το spa, οι επισκέπτες θα βρουν μία όαση για την απόλυτη χαλάρωση, ενώ τo σαλόνι ομορφιάς του "Elios Ηill" προσφέρει μια εμπειρία περιποίησης και ανανέωσης με επιλεγμένα προϊόντα ομορφιάς σε ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής. Παράλληλα, το γυμναστήριο του "Elios Hill" είναι εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας προσφέροντας εξατομικευμένα προγράμματα γυμναστικής.

Ανακαλύπτοντας την αυθεντική Κρήτη

Elios Hill

Η τοποθεσία του "Elios Hill" στη Χερσόνησο της Κρήτης είναι ιδανική για τους λάτρεις της ποδηλασίας, με την περιοχή να είναι γνωστή για τις εξαιρετικές διαδρομές της. Επιπλέον, το ξενοδοχείο βρίσκεται κοντά σε μερικά από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα της Κρήτης, όπως το παγκοσμίου φήμης γήπεδο γκολφ Crete Golf, το Ενυδρείο της Κρήτης και το αρχαίο μνημείο της Κνωσού, παρέχοντας εύκολη πρόσβαση σε ποικιλία πολιτιστικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων.

elioshill.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

"Κελάρια", Κάρπαθος: Γευστική εμπειρία με θέα το γαλάζιο του Αιγαίου

Τα "Kelaria Kyra Panagia" αποτελούν το ιδανικό μέρος για να απολαύσει κανείς από τα ιδιαίτερα κοκτέιλς, μέχρι τις ιδιαίτερες γεύσεις της τοπικής γαστρονομίας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
31/07/2024

Πού συναντιούνται αρχαιότητες, γαστρονομία και τουρισμός: το στοίχημα της Κορίνθου

Μερικές σκέψεις γύρω από τον γαστρο-οινικό και πολιτιστικό τουρισμό με αφορμή τους"Θησαυρούς Κορινθιακής Γης" στον Αρχαιολογικό Χώρο της Αρχαίας Κορίνθου.

Διακοπές για… libro d’ oro στα "Contessina" της Ζακύνθου

Αριστοκρατικό στιλ, αρχιτεκτονική κομψότητα, γήινες νότες και έντονη βλάστηση αγκαλιάζουν τη διπλή εμπειρία διαμονής που προσφέρουν τα "Contessina Hotel" και "Contessina Suites & Spa" της Ζακύνθου, ένα δίπτυχο φιλοξενίας που φέρνει ξεχωριστό αέρα φινέτσας σε μια από τις πιο δημοφιλείς περιοχές του νησιού.

UNESCO: Ο αρχαιολογικός χώρος AI-Faw στη Σαουδική Αραβία είναι πλέον μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς

Στον κατάλογο μνημείων παγκόσμιας κληρονομιάς εντάχθηκε ο αρχαιολογικός χώρος AI-Faw στη Σαουδική Αραβία.

Mπαλί: Ένα κύμα ταξιδιωτικών απολαύσεων σε αρμονία

Απ’ τις απέραντες ηφαιστειακές αμμουδιές στους ολάνθιστους κήπους των ινδουιστικών ναών, το Μπαλί σαγηνεύει τους οπαδούς της πνευματικότητας, αλλά και της δράσης.

Ποιες είναι οι χώρες με τις μεγαλύτερες αφίξεις για τα αεροδρόμια Μυκόνου και Σαντορίνης

Ποιες είναι οι κορυφαίες ξένες αγορές στις οποίες απευθύνονται κυρίως οι δύο από τους πιο δημοφιλείς νησιωτικούς προορισμούς της χώρας;

Νέος Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ ο Ανδρέας Φιορεντίνος

Με απόφαση της Υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη ορίζεται νέος Γενικός Γραμματέας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού ο Ανδρέας Ν. Φιορεντίνος.