Νέος Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ ο Ανδρέας Φιορεντίνος

Με απόφαση της Υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη ορίζεται νέος Γενικός Γραμματέας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού ο Ανδρέας Ν. Φιορεντίνος.

ΕΟΤ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
   

Με απόφαση της Υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη ορίζεται νέος Γενικός Γραμματέας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού ο Ανδρέας Ν.  Φιορεντίνος. Ο κ. Φιορεντίνος αναλαμβάνει τα καθήκοντά του φέρνοντας μαζί του πολύχρονη εμπειρία και εξειδίκευση στον τομέα του τουρισμού και της διοίκησης.

Ο κ. Ανδρέας Φιορεντίνος έχει διατελέσει  Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ την περίοδο 2012 – 2014, αντιπρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Γενικός Γραμματέας  της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και μέχρι πρότινος Τομεάρχης Τουρισμού της Ν.Δ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

"Κελάρια", Κάρπαθος: Γευστική εμπειρία με θέα το γαλάζιο του Αιγαίου

Τα "Kelaria Kyra Panagia" αποτελούν το ιδανικό μέρος για να απολαύσει κανείς από τα ιδιαίτερα κοκτέιλς, μέχρι τις ιδιαίτερες γεύσεις της τοπικής γαστρονομίας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
31/07/2024

Πού συναντιούνται αρχαιότητες, γαστρονομία και τουρισμός: το στοίχημα της Κορίνθου

Μερικές σκέψεις γύρω από τον γαστρο-οινικό και πολιτιστικό τουρισμό με αφορμή τους"Θησαυρούς Κορινθιακής Γης" στον Αρχαιολογικό Χώρο της Αρχαίας Κορίνθου.

"Elios Hill": Ιδανική απόδραση στην Κρήτη για οικογένειες και ρομαντικές διακοπές

Το νέο resort στη Χερσόνησο της Κρήτης άνοιξε τις πόρτες του αυτό το καλοκαίρι, προσφέροντας στους επισκέπτες μια εμπειρία αυθεντικής κρητικής φιλοξενίας σε ένα πολυτελές περιβάλλον που συνδυάζει τη σύγχρονη κομψότητα με τη φυσική ομορφιά της περιοχής.

Διακοπές για… libro d’ oro στα "Contessina" της Ζακύνθου

Αριστοκρατικό στιλ, αρχιτεκτονική κομψότητα, γήινες νότες και έντονη βλάστηση αγκαλιάζουν τη διπλή εμπειρία διαμονής που προσφέρουν τα "Contessina Hotel" και "Contessina Suites & Spa" της Ζακύνθου, ένα δίπτυχο φιλοξενίας που φέρνει ξεχωριστό αέρα φινέτσας σε μια από τις πιο δημοφιλείς περιοχές του νησιού.

UNESCO: Ο αρχαιολογικός χώρος AI-Faw στη Σαουδική Αραβία είναι πλέον μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς

Στον κατάλογο μνημείων παγκόσμιας κληρονομιάς εντάχθηκε ο αρχαιολογικός χώρος AI-Faw στη Σαουδική Αραβία.

Mπαλί: Ένα κύμα ταξιδιωτικών απολαύσεων σε αρμονία

Απ’ τις απέραντες ηφαιστειακές αμμουδιές στους ολάνθιστους κήπους των ινδουιστικών ναών, το Μπαλί σαγηνεύει τους οπαδούς της πνευματικότητας, αλλά και της δράσης.

Ποιες είναι οι χώρες με τις μεγαλύτερες αφίξεις για τα αεροδρόμια Μυκόνου και Σαντορίνης

Ποιες είναι οι κορυφαίες ξένες αγορές στις οποίες απευθύνονται κυρίως οι δύο από τους πιο δημοφιλείς νησιωτικούς προορισμούς της χώρας;