"YeeOn": Ζούμε το Γύθειο αλλιώς σε ένα ολοκαίνουριο living-well boutique hotel

Το τετράστερο "YeeOn" φέρνει στο κέντρο της πόλης και της εμπειρίας των φιλοξενούμενών του την άνεση, την ευεξία, την ευζωία και τη χαλάρωση.

YeeOn

Το "YeeOn" είναι το νέο "διαμαντάκι" του Γυθείου που αγαπήθηκε αμέσως από τους εκλεπτυσμένους επισκέπτες και επισκέπτριες του δημοφιλούς προορισμού. Με όνομα εμπνευσμένο από την ομηρική λέξη "γύον" που σημαίνει "γη", το "YeeOn" εκτείνεται σε έξοχο ιστορικό κτίριο, παραδοσιακής αρχιτεκτονικής του 19ου αιώνα, όπου στεγαζόταν επί δεκαετίες η Εμπορική Λέσχη του Γυθείου. Ανακαινισμένο πλήρως, ώστε να καλύπτει απόλυτα τις σύγχρονες ανάγκες μιας διαμονής υψηλής ποιότητας και eco-friendly αισθητικής, το living-well hotel βρίσκεται σε κομβική θέση, στον παραλιακό δρόμο του γραφικού λιμανιού.

YeeOn

Superior, Deluxe, Comfort ή Cave Room, τα κομψά δωμάτια του "YeeOn" είναι σχεδιασμένα και επιπλωμένα στην εντέλεια. Διαθέτουν όλα ιδιωτική καμπίνα χαμάμ, tea making corner, φωτεινές γωνιές ανάγνωσης και εργασίας για τους bleisure travelers και θέα στη θάλασσα. Η εμβληματική θολωτή πέτρινη αίθουσα με την εσωτερική πισίνα-jacuzzi, στη "σκιά" του γρανιτένιου βράχου, αποτελεί το μαγευτικό χαρακτηριστικό του boutique city hotel. 

YeeOn

Το στιλάτο, μεσογειακό, "Yee All-Day Bistro", στο ισόγειο του "YeeOn", εναρμονισμένο απόλυτα με τη φιλοσοφία του χώρου, προσφέρει ορεκτικά, σνακ, σαλάτες και κυρίως πιάτα στηριγμένα στην εποχικότητα, την εντοπιότητα και τη φρεσκάδα των υλικών. Μανιάτικα παραδοσιακά προϊόντα, ευρύτερο μεσογειακό πνεύμα και προσεγμένες διεθνείς πινελιές συνθέτουν ένα μενού - που επιμελήθηκε ο σεφ Γιάννης Μπρατσολιάς - ιδανικό για χαλαρές στιγμές με ένα κρασί τοπικού οινοποιείου ή ένα signature κοκτέιλ μπροστά στον Λακωνικό Κόλπο. Ντοματίνια με σφέλα, ελαιόλαδο βασιλικού και χαρουποπαξίμαδα, ταλαγάνι σχάρας με σουσαμένιο παστέλι και ντρέσινγκ εσπεριδοειδών, carpaccio χταπόδι, χειροποίητα ραβιόλια ή pinsa με σύγκλινο Μάνης ή σολομό, δίνουν μια μικρή γεύση της κουζίνας του Bistrot. Το πρωί και το μεσημέρι σερβίρεται εδώ πλούσιο πρωινό και brunch, ενώ το βράδυ μπορεί να απολαύσει κανείς το ποτό του ή το δείπνο του δίπλα στη θάλασσα.

YeeOn

Το "YeeOn" απευθύνεται σε όσους αρέσουν τα ιδιαίτερα καταλύματα με ιδιωτικότητα στα δωμάτια, αλλά και καλαίσθητους κοινόχρηστους χώρους για κοινωνικές επαφές, σε όσους ταξιδεύουν οδικώς και ψάχνουν ευκαιρίες για σύντομες αποδράσεις από την καθημερινότητα, σε όσους είναι silver travelers και επιθυμούν ήρεμες και αναβαθμισμένες διακοπές με όλες τις ανέσεις στην καρδιά της πόλης αλλά και σε όσους ταξιδεύουν και παράλληλα εργάζονται. 

YeeOn

YeeOn Living-Well Boutique City Hotel | Βασ. Παύλου 33, Γύθειο | T. +30 27330 23452 | yeeonhotel.com | Virtual tour εδώ
FB: YeeOn Boutique City Hotel Gythio, IG: @yeeonboutiquecityhotelgythio

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

5η Γιορτή Βουνού και Κτηνοτροφίας Χίου: Ενα σαββατοκύριακο γεμάτο παραδόσεις και πολιτισμό

Ανακαλύπτοντας τη μαγεία της Χίου μέσα από την πολυδιάστατη εμπειρία της γιορτής του βουνού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
12/07/2024

Λίμνη Βουλιαγμένη: Η απόλυτη "κρυφή" εμπειρία του αθηναϊκού καλοκαιριού

Ενσαρκώνοντας τέλεια τον ορισμό του lifestyle spot, η λίμνη Βουλιαγμένη είναι ταυτόχρονα και η πιο απαραίτητη "κρυφή" εμπειρία του αθηναϊκού καλοκαιριού.

Δίπλα στον Αρχαιολογικό Χώρο οι "Θησαυροί Κορινθιακής Γης" φέρνουν και φέτος τα τοπικά προιόντα ανάμεσα μας

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Ιουλίου στις 20:00 μ.μ. με την έναρξη να πραγματοποιείται στο αίθριο του Αρχαιολογικού Μουσείου της Αρχαίας Κορίνθου.

Σκιάθος: Παπαδιαμαντική αλλά και κοσμοπολίτισσα

Το νησί με την οργιώδη βλάστηση και τα "ρόδινα ακρογιάλια" μας ξανασυστήνεται.

Το πρώτο Guerlain Spa στην Ελλάδα άνοιξε στο "One&Only Aesthesis"

Το Guerlain Spa στο "One&Only Aesthesis" δεν αποτελεί εξαίρεση και παρέχει αποκλειστικά σχεδιασμένες εξατομικευμένες εμπειρίες, σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον.

Το πρώτο Guerlain Spa στην Ελλάδα άνοιξε στο "One&Only Aesthesis"

Το Guerlain Spa στο "One&Only Aesthesis" δεν αποτελεί εξαίρεση και παρέχει αποκλειστικά σχεδιασμένες εξατομικευμένες εμπειρίες, σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον.

Όσλο: Δεν το λες και πόλη! Το ευφυές spot του Οργανισμού Τουρισμού της πόλης δίνει μαθήματα marketing

Με πρωταγωνιστή έναν αγέλαστο, αιώνια ανικανοποίητο millennial, το ευφυέστατο τρειλεράκι του Visit Oslo μεγαλώνει τη λαχτάρα μας να ανακαλύψουμε τη νορβηγική πρωτεύουσα με δυνατές δόσεις στεγνού χιούμορ.