"Castello Infinity Suites": Ιδανικό μέρος για άνεση και χαλάρωση στο ιστορικό ψαροχώρι της Αγίας Πελαγίας

Το "Castello Infinity Suites" φέρνει ένα νέο επίπεδο κομψότητας και πολυτέλειας, προσφέροντας έναν όμορφο, άνετο και κομψό χώρο όπου φροντίζουν αποκλειστικά τους επισκέπτες.

Castello Infinity Suites

Το "Castello Infinity Suites", που βρίσκεται στη μαγευτική Αγία Πελαγία, είναι ένα ντιζάιν ξενοδοχείο όπου η πολυτέλεια ορίζεται από το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, τα άνετα δωμάτια και τα σοβαρά εντυπωσιακά μενού. Βρίσκεται πάνω στην παραλία και σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το Ηράκλειο με καταστήματα, τουριστικά αξιοθέατα και αρχαιολογικούς χώρους σε κοντινή απόσταση. Μόνο για ενήλικες, 28 σουίτες και μεζονέτες με ατομικές, θερμαινόμενες πισίνες (τους Απριλίου, Μαΐου και Οκτωβρίου), αυτό το ξενοδοχείο είναι το ιδανικό μέρος για άνεση και χαλάρωση. 

Το "Castello Infinity Suites" βρίσκεται μόλις 15 χλμ. από την πρωτεύουσα της Κρήτης, το Ηράκλειο, στο γραφικό και ιστορικό ψαροχώρι της Αγίας Πελαγίας. Το ξενοδοχείο διαθέτει 28 σουίτες με ατομικές, θερμαινόμενες πισίνες (τον Απρίλιο, Μάιο και Οκτώβριο), με υδρομασάζ, μπαλκόνια, βεράντες και σαλόνι ηλιοβασιλέματος.

Castello Infinity Suites

Εκλεπτυσμένο φαγητό και κοκτέιλ σερβίρονται στο εστιατόριο που λειτουργεί όλη την ημέρα με θέα στον κόλπο. Το εστιατόριο "Galea", με επικεφαλής τον σεφ Κώστα Ασσαριωτάκη, εισάγει μια νέα αντίληψη στα τοπικά υλικά από τη φάρμα μέχρι το τραπέζι, συνδυάζοντας την κρητική κουζίνα με μεσογειακά στοιχεία.

Castello Infinity Suites

Με αρχιτεκτονική επηρεασμένη από τη Βενετία και κομψή εσωτερική διακόσμηση, το "Castello Infinity Suites" συγχωνεύει δύο διαφορετικές διαστάσεις σε μία, φέρνοντας μαζί το παρελθόν και το παρόν.

Castello Infinity Suites

Το ξενοδοχείο βρίσκεται ακριβώς πάνω στην παραλία. Ένα παραδοσιακό ψαροχώρι με ζωηρές υπαίθριες δραστηριότητες, η Αγία Πελαγία είναι ένας περιζήτητος προορισμός για ταξιδιώτες και ντόπιους. Με τα καθαρά και καθαρά νερά της, η Αγία Πελαγία είναι ένα ζωντανό μέρος για διασκέδαση, θάλασσα και ήλιο.

Castello Infinity Suites

castelloinfinity.com, FB: Castello Infinity Suites, IG: @castelloinfinity

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

5η Γιορτή Βουνού και Κτηνοτροφίας Χίου: Ενα σαββατοκύριακο γεμάτο παραδόσεις και πολιτισμό

Ανακαλύπτοντας τη μαγεία της Χίου μέσα από την πολυδιάστατη εμπειρία της γιορτής του βουνού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
12/07/2024

Λίμνη Βουλιαγμένη: Η απόλυτη "κρυφή" εμπειρία του αθηναϊκού καλοκαιριού

Ενσαρκώνοντας τέλεια τον ορισμό του lifestyle spot, η λίμνη Βουλιαγμένη είναι ταυτόχρονα και η πιο απαραίτητη "κρυφή" εμπειρία του αθηναϊκού καλοκαιριού.

Δίπλα στον Αρχαιολογικό Χώρο οι "Θησαυροί Κορινθιακής Γης" φέρνουν και φέτος τα τοπικά προιόντα ανάμεσα μας

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Ιουλίου στις 20:00 μ.μ. με την έναρξη να πραγματοποιείται στο αίθριο του Αρχαιολογικού Μουσείου της Αρχαίας Κορίνθου.

Σκιάθος: Παπαδιαμαντική αλλά και κοσμοπολίτισσα

Το νησί με την οργιώδη βλάστηση και τα "ρόδινα ακρογιάλια" μας ξανασυστήνεται.

Το πρώτο Guerlain Spa στην Ελλάδα άνοιξε στο "One&Only Aesthesis"

Το Guerlain Spa στο "One&Only Aesthesis" δεν αποτελεί εξαίρεση και παρέχει αποκλειστικά σχεδιασμένες εξατομικευμένες εμπειρίες, σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον.

Το πρώτο Guerlain Spa στην Ελλάδα άνοιξε στο "One&Only Aesthesis"

Το Guerlain Spa στο "One&Only Aesthesis" δεν αποτελεί εξαίρεση και παρέχει αποκλειστικά σχεδιασμένες εξατομικευμένες εμπειρίες, σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον.

Όσλο: Δεν το λες και πόλη! Το ευφυές spot του Οργανισμού Τουρισμού της πόλης δίνει μαθήματα marketing

Με πρωταγωνιστή έναν αγέλαστο, αιώνια ανικανοποίητο millennial, το ευφυέστατο τρειλεράκι του Visit Oslo μεγαλώνει τη λαχτάρα μας να ανακαλύψουμε τη νορβηγική πρωτεύουσα με δυνατές δόσεις στεγνού χιούμορ.