Το "Pnoe Eco Residences" θα γίνει η βάση μας για χαλαρωτικές διακοπές στα παράλια της Ηλείας

Pnoe Eco Residences

Απλωμένες σε ένα δροσερό χώρο με πράσινο, σε απόσταση 300 μ. από την αμμουδερή παραλία Παλούκι, οι μοντέρνες κατοικίες προσφέρονται για ήρεμες και προσιτές διακοπές δίπλα στη θάλασσα. 

Μοντέρνα, καλαίσθητα, με μινιμαλιστική διάθεση και αναζωογονητική απλότητα, τα διαμερίσματα του φιλόξενου συγκροτήματος "Pnoe Eco Residences" μας καλωσορίζουν σε ένα αρμονικό φυσιολατρικό καταφύγιο στα παράλια της Ηλείας. Μέσα σε μια όμορφη έκταση με βλάστηση και σωστά εξοπλισμένες, σε απόσταση περιπάτου από την αμμουδιά, οι κατοικίες "Pnoe Eco Residences" - που ανέλαβε το αρχιτεκτονικό γραφείο Archifacto, με την υπεύθυνη Γεωργία Γιαννακοπούλου και τον μηχανικό Νικία Μπατσουλη - διαθέτουν όλες μπαλκόνι και κήπο και δωρεάν χώρο στάθμευσης περιμένοντας τόσο τα ζευγάρια, όσο και τις οικογένειες ή παρέες για να γίνουν η βάση τους για χαλαρές αλλά και on the road διακοπές. 

Pnoe Eco Residences

Μπάνιο στη γειτονική παραλία αλλά και εκδρομές στη γύρω φύση και τους αρχαιολογικούς χώρους, από την Αρχαία Ολυμπία ως τους καταρράκτες της Νέδας, συνθέτουν μια πλούσια βεντάλια δραστηριοτήτων για όσους επιλέξουν την Ηλεία για διακοπές, ενώ η ατελείωτη ακτογραμμή διαθέτει δεκάδες προτάσεις για μπάνιο και beach fun.  

Pnoe Eco Residences

Διατίθενται δωρεάν WiFi σε όλους τους χώρους του καταλύματος ενώ οι κατοικίες διαθέτουν κλιματισμό, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και ιδιωτικό μπάνιο με ντους και δωρεάν προϊόντα μπάνιου. Επίσης, προσφέρονται ψυγείο, μίνι μπαρ και φρυγανιέρα, καθώς και καφετιέρα και ηλεκτρικός βραστήρας εξασφαλίζοντας άνεση και αυτονομία.  

Pnoe Eco Residences

Παλούκι, Ηλεία, 697 001 6273, IG: pnoe_eco_residences

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Μία art απόδραση στην Ύδρα

Επισκεφθήκαμε το νησί του Αργοσαρωνικού με αφορμή τα εγκαίνια της νέας έκθεσης του Ιδρύματος ΔΕΣΤΕ με έργα του Τζορτζ Κόντο και βρήκαμε την αφορμή για ένα μίνι πολιτιστικό τουρ (με τα πόδια!).

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟς ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟς
15/07/2024

5η Γιορτή Βουνού και Κτηνοτροφίας Χίου: Ενα σαββατοκύριακο γεμάτο παραδόσεις και πολιτισμό

Ανακαλύπτοντας τη μαγεία της Χίου μέσα από την πολυδιάστατη εμπειρία της γιορτής του βουνού.

Λίμνη Βουλιαγμένη: Η απόλυτη "κρυφή" εμπειρία του αθηναϊκού καλοκαιριού

Ενσαρκώνοντας τέλεια τον ορισμό του lifestyle spot, η λίμνη Βουλιαγμένη είναι ταυτόχρονα και η πιο απαραίτητη "κρυφή" εμπειρία του αθηναϊκού καλοκαιριού.

Δίπλα στον Αρχαιολογικό Χώρο οι "Θησαυροί Κορινθιακής Γης" φέρνουν και φέτος τα τοπικά προιόντα ανάμεσα μας

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Ιουλίου στις 20:00 μ.μ. με την έναρξη να πραγματοποιείται στο αίθριο του Αρχαιολογικού Μουσείου της Αρχαίας Κορίνθου.

Σκιάθος: Παπαδιαμαντική αλλά και κοσμοπολίτισσα

Το νησί με την οργιώδη βλάστηση και τα "ρόδινα ακρογιάλια" μας ξανασυστήνεται.

Το πρώτο Guerlain Spa στην Ελλάδα άνοιξε στο "One&Only Aesthesis"

Το Guerlain Spa στο "One&Only Aesthesis" δεν αποτελεί εξαίρεση και παρέχει αποκλειστικά σχεδιασμένες εξατομικευμένες εμπειρίες, σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον.

Το πρώτο Guerlain Spa στην Ελλάδα άνοιξε στο "One&Only Aesthesis"

Το Guerlain Spa στο "One&Only Aesthesis" δεν αποτελεί εξαίρεση και παρέχει αποκλειστικά σχεδιασμένες εξατομικευμένες εμπειρίες, σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον.