Yoga retreat στην Εύβοια παρέα με τη Φθινοπωρινή ισημερία

Οι yoga instructors Μαρίνα Παππά και Άννα Καραγιάννη μας καλούν σε μια αναζωογονητική εμπειρία στο Μαρμάρι.

yoga

Μπορεί το φθινόπωρο να είναι ακόμη μακριά, η πρόσκληση όμως για το retreat της Μαρίνα Παππά και της Άννας Καραγιάννη στις 20-22 Σεπτεμβρίου με 4 πρακτικές yogaChakra art therapy και meditation στην Εύβοια μας βάζει σε mood ταξιδιού και όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις early bird προσφορές. Η ημερομηνία του retreat δεν είναι τυχαία, καθώς η Φθινοπωρινή ισημερία συμβολίζει την περίοδο κατά την οποία η ψυχή του ανθρώπου περνά το πρώτο στάδιο εξελίξης της. Το διεθνές αντίστοιχο όνομα της είναι Equinox και αναφέρεται στην εξισορρόπηση όλων των αντίρροπων δυνάμεων

Το retreat περιλαμβάνει δύο υπέροχες διανυκτερεύσεις στο @celinisuites στο Μαρμάρι Εύβοιας και τέσσερις πρακτικές yogaSound Bath bowls που συμπληρώνουν και οδηγούν σε ένα βαθύτερο διαλογισμό, ενώ το Chakra Art Therapy  βοηθάει το άτομο να ανακαλύψει νέες μορφές του ψυχισμού του. Στη τιμή περιλαμβάνονται welcome drink, δύο brunches και ένα δείπνο. 

yoga

Οι instructors δίνουν την ευκαιρία να τις γνωρίσετε καλύτερα πριν το αναζωογονητικό διήμερο. 

Η Μαρίνα Παππά έχει πιστοποιηθεί στην Ηatha yoga, Abhaya yoga, Aerial Yoga, Fascia, Ανατομία, Asthanga, Bahiranga Restorative, Φιλοσοφία της γιόγκα, Nada yoga, Mantras, Thai Massage. Άποψη της είναι, ότι το ταξίδι για τη γνώση του εαυτού δε σταματά ποτέ, γι'αυτό και υποστηρίζει την ολιστική κατανόηση της ύπαρξης (σώμα, ψυχή, νους) για την επίτευξη της σωματικής & συναισθηματικής υγείας. Πιστεύει πως η γιόγκα μπορεί να βοηθήσει τον άνθρωπο να βρει αρμονία, ενσυνειδητότητα και νόημα στη ζωή του

Η Άννα Καραγιάννη έχει πιστοποιηθεί ως Δασκάλα Yoga παρακολουθώντας το πρόγραμμα των 200 ωρών RYT στο Ever Green Yoga Studios πάνω στη Vinyasa Krama Yoga. Ως Δασκάλα Yoga βρίσκει συνεχώς στοιχεία Ψυχοθεραπείας και ως Ψυχοθεραπεύτρια βρίσκει συνεχώς στοιχεία της Yoga. Μέσω της Vinyasa Krama Yoga ερχόμαστε σε επαφή με το σώμα μας προσπαθώντας να το ακούσουμε, να το παρατηρήσουμε και να το ενδυναμώσουμε, με σκοπό να δώσουμε χώρο στην καλλιέργεια του πνεύματος και να έρθουμε σε επαφή με τον Εαυτό μας. Στα μαθήματα της θα βρείτε το συνδυασμό της ανάπτυξης του Νου και της Ψυχής μέσα από την κίνηση του Σώματος, την Αγάπη και την Αποδοχή

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε με ένα κλίκ εδώ.

Πληροφορίες & Κρατήσεις: 
6936 982428  & 6940 626060 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Εν εξελίξει η αποκατάσταση του Κάστρου της Χίου

Το Υπουργείο Πολιτισμού στοχεύει στην αποκατάσταση και ανάδειξη των χερσαίων τειχών του μεσαιωνικού Κάστρου της Χίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
05/07/2024

Πώς οριοθετείται η βιώσιμη κρουαζιέρα στη Σαντορίνη: Τι συμφώνησαν Δήμος και Διεθνής Ένωση Εταιρειών Κρουαζιέρας (CLIA)

Οι εκπρόσωποι της CLIA και ο Δήμαρχος Θήρας συμφώνησαν σε μια κοινή πορεία για το μέλλον της κρουαζιέρας στη Σαντορίνη.

Εναλλακτικές διακοπές στην Κω: κι όμως γίνεται!

Δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να θελήσεις από τις καλοκαιρινές σου διακοπές και να μην το βρεις στην Κω. Απαραίτητη προϋπόθεση: να την εμπιστευτείς.

Πιερία, το δικό μας… Μαϊάμι!

Παραλίες, beach bar, γνωριμία με τον Όλυμπο, οινικές διαδρομές, ballooning. Η Πιερία συνδυάζει βουνό και θάλασσα μοναδικά.

Το "Grand Hyatt Athens" είναι ένας καλοκαιρινός προορισμός από μόνος του

Με εκπληκτική θέα που εκτείνεται από την Ακρόπολη έως και τον Σαρωνικό, το rooftop και τα δύο εστιατόρια του πολυτελούς ξενοδοχείου θα μας απασχολήσουν ευχάριστα αυτό το καλοκαίρι.

"Μακρύαμμος Bungalows": Οι διακοπές σου σε ένα πνεύμονα φύσης στη Θάσο, με θέα στο Αιγαίο

Τα πανέμορφα πετρόχιστα bungalows που ακολουθούν τη παραδοσιακή Θασίτικη αρχιτεκτονική πάνω στη θάλασσα μας προδιαθέτουν για χαλαρωτικές διακοπές.

Η Ολγα Κεφαλλογιάννη κινεί την αποκατάσταση του Αχιλλείου

Το Υπουργείο Τουρισμό ενεργεί για την αποκατάσταση του Αχιλλείου συγκροτήματος στην Κέρκυρα.