"Theros All Suite Hotel": Ένας παράδεισος ευεξίας μας μυεί στην τέχνη του slow living στο νησί του Ιπποκράτη

Theros All Suite Hotel

Έναν κρυμμένο παράδεισο αρμονίας, βιωσιμότητας και ευζωιστικής φιλοξενίας εμπνεύστηκε η οικογένεια Μαστρομηνά σε μια τοποθεσία απόλυτης ηρεμίας μες στους ευκάλυπτους και τα αρμυρίκια στην υπήνεμη παραλία της Λάμπης, στο τελευταίο φυσικό παραλιακό μέτωπο μεταξύ του αστικού ιστού και της ζώνης τουριστικής ανάπτυξης της Κω. Ασπαζόμενοι μια σύγχρονη φιλοσοφία επιχειρηματικότητας που βάζει την προστασία του περιβάλλοντος ψηλά στις προτεραιότητες ακολούθησαν τις αρχές της βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής σχεδίασαν ένα eco all suite hotel που αντανακλά μια βαθιά δέσμευση για ένα καλύτερο και πιο πράσινο μέλλον. Μια όαση χαλάρωσης και επαφής με τη φύση, με στοιχεία της τοπικής παραδοσιακής αρχιτεκτονικής και ιστορίας και έμφαση στο ευ ζην, το "Theros All Suite Hotel" θα γίνει η βάση μας για ένας θέρος επανεκκίνησης και αναζωογόνησης. 

Theros All Suite Hotel

Οι σουίτες μάς καλωσορίζουν σε ένα περιβάλλον ιδιωτικότητας, αρμονίας και αισθητικής. Οι αρχές της βιωσιμότητας διαπνέουν τον σχεδιασμό και τις φυτεύσεις κυρίως με μεσογειακά είδη και με Ιπποκρατικά βότανα που χρησιμοποιούνται στην κουζίνα και στο κέντρο ευεξίας.  

Theros All Suite Hotel

Η παρουσία του υδάτινου στοιχείου, οι αναφορές στην αρχιτεκτονική της Κω, τα ελαιόδεντρα και οι φοίνικες που περιβάλλουν το χώρο της πισίνας, το μάτι που ταξιδεύει στο Αιγαίο, οι δημιουργικές γεύσεις με υλικά απ’ το μποστάνι με την υπογραφή του βραβευμένου σεφ Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου στο εστιατόριο "Mazi by Theros" όλα εδώ συναινούν στη χαλάρωση, τη φυγή, τη σύνδεση με τη φύση και την ιστορία του τόπου, αλλά και τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας. 

Κως, 2242440300, www.therosallsuitehotel.com 
FB: Theros All Suite Hotel, IG: @therosallsuitehotel 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Μία art απόδραση στην Ύδρα

Επισκεφθήκαμε το νησί του Αργοσαρωνικού με αφορμή τα εγκαίνια της νέας έκθεσης του Ιδρύματος ΔΕΣΤΕ με έργα του Τζορτζ Κόντο και βρήκαμε την αφορμή για ένα μίνι πολιτιστικό τουρ (με τα πόδια!).

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟς ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟς
15/07/2024

5η Γιορτή Βουνού και Κτηνοτροφίας Χίου: Ενα σαββατοκύριακο γεμάτο παραδόσεις και πολιτισμό

Ανακαλύπτοντας τη μαγεία της Χίου μέσα από την πολυδιάστατη εμπειρία της γιορτής του βουνού.

Λίμνη Βουλιαγμένη: Η απόλυτη "κρυφή" εμπειρία του αθηναϊκού καλοκαιριού

Ενσαρκώνοντας τέλεια τον ορισμό του lifestyle spot, η λίμνη Βουλιαγμένη είναι ταυτόχρονα και η πιο απαραίτητη "κρυφή" εμπειρία του αθηναϊκού καλοκαιριού.

Δίπλα στον Αρχαιολογικό Χώρο οι "Θησαυροί Κορινθιακής Γης" φέρνουν και φέτος τα τοπικά προιόντα ανάμεσα μας

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Ιουλίου στις 20:00 μ.μ. με την έναρξη να πραγματοποιείται στο αίθριο του Αρχαιολογικού Μουσείου της Αρχαίας Κορίνθου.

Σκιάθος: Παπαδιαμαντική αλλά και κοσμοπολίτισσα

Το νησί με την οργιώδη βλάστηση και τα "ρόδινα ακρογιάλια" μας ξανασυστήνεται.

Το πρώτο Guerlain Spa στην Ελλάδα άνοιξε στο "One&Only Aesthesis"

Το Guerlain Spa στο "One&Only Aesthesis" δεν αποτελεί εξαίρεση και παρέχει αποκλειστικά σχεδιασμένες εξατομικευμένες εμπειρίες, σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον.

Το πρώτο Guerlain Spa στην Ελλάδα άνοιξε στο "One&Only Aesthesis"

Το Guerlain Spa στο "One&Only Aesthesis" δεν αποτελεί εξαίρεση και παρέχει αποκλειστικά σχεδιασμένες εξατομικευμένες εμπειρίες, σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον.