"Arcadion Hotel": Κομψότητα και άνεση στην καρδιά της Κέρκυρας

Arcadion Hotel

Βρίσκεται στο πιο κεντρικό σημείο και αποτελεί ιδανικό ορμητήριο για να εξερευνήσετε την ατμοσφαιρική πόλη, αλλά και ολόκληρο το νησί, όποια εποχή του χρόνου κι αν ταξιδέψετε. Η αρχιτεκτονική του συνδυάζει άψογα την πολυτέλεια με το minimal design και με αναφορές στην αισθητική του νησιού, ενώ ο σχεδιασμός των δωματίων αναδεικνύει μια σύγχρονη οπτική, αλλά και τη γοητευτική κληρονομιά της Κέρκυρας.

Arcadion Hotel

Προσφέροντας υποδειγματική φιλοξενία, είναι προορισμός και από γαστρονομική σκοπιά. Το βρβευμένο Bistrot του παρουσιάζει μια σύγχρονη ελληνική comfort κουζίνα με πληθωρική γεύση, συνοδευόμενη από μια εντυπωσιακή λίστα κρασιών και μοναδικά signature cocktails. Εδώ μπορείτε να ξεκινήσετε από το πρωί με αρωματικό καφέ, ξεχωριστές προτάσεις brunch, aperitivo και να συνεχίσετε μέχρι το δείπνο με αγαπημένες γεύσεις βασισμένες στην παράδοση, φτιαγμένες με φρέσκα υλικά και μεράκι. Τα καλοκαιρινά βράδια λειτουργεί επίσης εστιατόριο στο rooftop με μαγευτική θέα!

Arcadion Hotel

www.arcadionhotel.com, 2661037670, Καποδιστρίου 44

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Το "Grand Hyatt Athens" είναι ένας καλοκαιρινός προορισμός από μόνος του

Με εκπληκτική θέα που εκτείνεται από την Ακρόπολη έως και τον Σαρωνικό, το rooftop και τα δύο εστιατόρια του πολυτελούς ξενοδοχείου θα μας απασχολήσουν ευχάριστα αυτό το καλοκαίρι.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
04/07/2024

"Μακρύαμμος Bungalows": Οι διακοπές σου σε ένα πνεύμονα φύσης στη Θάσο, με θέα στο Αιγαίο

Τα πανέμορφα πετρόχιστα bungalows που ακολουθούν τη παραδοσιακή Θασίτικη αρχιτεκτονική πάνω στη θάλασσα μας προδιαθέτουν για χαλαρωτικές διακοπές.

Yoga retreat στην Εύβοια παρέα με τη Φθινοπωρινή ισημερία

Οι yoga instructors Μαρίνα Παππά και Άννα Καραγιάννη μας καλούν σε μια αναζωογονητική εμπειρία στο Μαρμάρι.

Η Ολγα Κεφαλλογιάννη κινεί την αποκατάσταση του Αχιλλείου

Το Υπουργείο Τουρισμό ενεργεί για την αποκατάσταση του Αχιλλείου συγκροτήματος στην Κέρκυρα.

Τι αποκαλύπτει η έρευνα του ΙΝΣΕΤΕ για το πώς ταξιδεύουν οι Έλληνες

Στη παρούσα μελέτη παρουσιάζονται τα στοιχεία των δραστηριοτήτων των Ελλήνων τουριστών, οι τρόποι μεταφοράς αλλά και οι συχνότεροι χώροι διαμονής τους.