Grand Beach: Μια συναρπαστική καλοκαιρινή εμπειρία

Grand Beach

Αθηναϊκό καλοκαίρι χωρίς βουτιές στην αττική ριβιέρα και ειδικά στο Λαγονήσι δεν νοείται! Η Grand Beach, η αφρόκρεμα του beach life, μας υποδέχεται και φέτος με κρυστάλλινα νερά, ποιοτικές υπηρεσίες για κάθε διάθεση και ηλικία και, βέβαια, κάρτες προνομίων που εξασφαλίζουν ξεχωριστές εμπειρίες και τιμές στους συχνούς επισκέπτες. Χαλάρωση στις ξαπλώστρες με τα αγαπημένα μας ροφήματα και νόστιμα πιάτα, κολύμπι στα πεντακάθαρα νερά της βραβευμένης με γαλάζια σημαία ακτής, μια συναρπαστική βεντάλια θαλάσσιων σπορ, boutique με επώνυμα είδη και premium services μας φτιάχνουν τη μέρα, αναβαθμίζοντας τη βόλτα για μπάνιο σε μια πολυσυλλεκτική εμπειρία.

Grand Beach

Φυσικά, η γαστρονομία εδώ είναι μια σοβαρή υπόθεση και, πέρα από τις επιλογές φαγητού on the beach, αξίζει να συνδυάσουμε την επίσκεψή μας με ένα γεύμα στο εστιατόριο "Ποσειδών" από τους σεφ του ξενοδοχείου "Grand Resort Lagonissi". Με την ελληνικότητα στο επίκεντρο, θα δοκιμάσουμε δροσερές σαλάτες, κατάλληλες για μια ανάπαυλα από τη δράση στην παραλία, θαλασσινές γεύσεις και καλοφτιαγμένα κρέατα που θα μας γεμίσουν ενέργεια.

Grand Beach

Αν, πάλι, βρεθούμε στην Grand Beach από νωρίς, το "Ποσειδών" θα μας υποδεχτεί με ένα λαχταριστό πρωϊνό, με θέα το απέραντο γαλάζιο. Η ειδυλλιακή ηρεμία του μοναδικού φυσικού τοπίου της μαγευτικής χερσονήσου εξασφαλίζει τόσο την πολυτελή χαλάρωση όσο και το beach fun και τη δράση. Το άνετο πάρκινγκ εγγυάται την απρόσκοπτη πρόσβαση, ενώ η signature πλωτή πισίνα αλλά και το καταπράσινο περιβάλλον που αγκαλιάζει την ακτή είναι μερικές μόνο από τις εικόνες που συνθέτουν το ασυναγώνιστο παζλ των διακοπών εδώ.

Grand Beach

Όπως κι αν επιλέξουμε τελικά να περάσουμε την ημέρα μας στην Grand Beach, το σίγουρο είναι πως θα επιστρέψουμε ολιστικά αναζωογονημένοι, γεμάτοι εικόνες και εμπειρίες.

Grand Beach

"Grand Resort Lagonissi", 40ό χλμ. Αθηνών-Σουνίου, Λαγονήσι, 
2291076000, www.grandresort.gr.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Ταξίδι εξοικείωσης στην Πιερία: Η Ολυμπιακή Ριβιέρα αναδεικνύεται ως προορισμός κρουαζιέρας

Η Ολυμπιακή Ριβιέρα κάνει δυναμική είσοδο στον χάρτη των προορισμών κρουαζιέρας, μέσα από ένα ταξίδι εξοικείωσης που παρουσίασε σε στελέχη και εκπροσώπους του κλάδου τις φυσικές, πολιτιστικές και γαστρονομικές της ομορφιές.

04/10/2024

Στο "Elissa Lifestyle Beach Resort" μαθαίνουμε να ζούμε σε slow summer ρυθμούς

Το Elissa Adults-Only Lifestyle Beach Resort στη Ρόδο κρατά το καλοκαίρι ζωντανό και τον Οκτώβριο με ξεχωριστές εμπειρίες.

ΕΟΤ: Ο βιώσιμος τουρισμός στη Νάξο γοητεύει τη βρετανική αγορά

Η Νάξος κερδίζει τις εντυπώσεις της βρετανικής αγοράς μέσω ενός ειδικού ταξιδιού εξοικείωσης που διοργάνωσε ο ΕΟΤ, αναδεικνύοντας την ως κορυφαίο προορισμό βιώσιμου τουρισμού.

Τουρισμός: Ο Οκτώβριος θα θυμίσει "καλοκαίρι"

Ο τουρισμός στην Ελλάδα συνεχίζει να καταγράφει σημαντική άνοδο, με τον Οκτώβριο του 2024 να προσεγγίζει τα τρία εκατομμύρια προγραμματισμένες αεροπορικές θέσεις σε εισερχόμενες διεθνείς πτήσεις.

2 οικονομικοί προορισμοί για την 28η Οκτωβρίου

Πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, γαστρονομικές επιλογές, ιστορία και φιλόξενη ατμόσφαιρα συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου.

Ελλάδα: Κορυφαίος προορισμός με σημαντικές διεθνείς διακρίσεις

Η Ελλάδα συνεχίζει να αναδεικνύεται ως κορυφαίος τουριστικός προορισμός στην Ευρώπη, με την Πάρο, την Κρήτη, τη Ρόδο και άλλα νησιά να ξεχωρίζουν πρόσφατα σε διεθνείς κατατάξεις.