Το "Radisson Blu Park" στην καρδιά της Αθήνας, ανάμεσα στο ανανεωμένο Πεδίον του Άρεως και στον Λυκαβηττό, μετατρέπεται φέτος στον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό της πόλης. Στο ξενοδοχείο συναντά κανείς το "10 Urban Roof", ένα ιδιαίτερο rooftop με θέα, πισίνα και ένα εστιατόριο με a la carte menu. Στην all day εμπειρία προστίθεται φέτος το καλοκαίρι και η έκθεση με έργα του αναγνωρισμένου εικαστικού Αλέξη Κυριτσόπουλου.
Ένας χώρος συνάντησης για τους λάτρεις της τέχνης
Από τις 12 Ιουλίου μέχρι και το τέλος Αυγούστου τριάντα ζωγραφικά έργα από την προσωπική συλλογή του εικαστικού Αλέξη Κυριτσόπολου, θα φιλοξενούνται στους χώρους του "Radisson Blu Park", στο πλαίσιο του αφιερώματος "Σύγχρονη Ελληνική Τέχνη", που διοργανώνεται για 12η χρονιά. Η έκθεση έχει τίτλο "Ξένιος", ενώ την επιμέλεια υπογράφει η ιστορικός τέχνης Ελένη Αθανασίου. Το ξενοδοχείο αποτελεί εδώ και χρόνια σημείο συνάντησης του αθηναϊκού κοινού με την τέχνη, καθώς βρίσκεται σε έναν ανοιχτό διάλογο με την εικαστική έκφραση, προκειμένου να συνδέει τον τουρισμό με τον πολιτισμό, προβάλλοντας έργα σημαντικών Ελλήνων καλλιτεχνών μέσα από τις περιοδικές εκθέσεις που φιλοξενεί.
Στην έκθεση του Αλέξη Κυριτσόπουλου παρουσιάζονται ζωηρές εικόνες από ακρυλικά, τέμπερες, μολύβια αλλά και φθηνά υλικά όπως χαρτιά, χαρτόνια, λαδόκολλες και κολάζ με έντονα και φωτεινά χρώματα που διαμορφώνουν έναν χρωματιστό παραμυθένιο κόσμο από χαρακτήρες.
"10 Urban Roof"
Στον 10ο όροφο του "Radisson Blu Park" βρίσκεται μια τροπική όαση με θέα την Ακρόπολη. Στο "10 Urban Roof" ο επισκέπτης μπορεί να κολυμπήσει στα νερά της πισίνας δίπλα από τα τροπικά φυτά που κοσμούν τον χώρο και να δοκιμάσει cocktails δια χειρός Δημήτρη Παπαϊωάννου αλλά κι ένα all day menu.
Στα μαρμάρινα τραπέζια του εστιατορίου στο rooftop σερβίρεται το a la carte menu με πιάτα, επηρεασμένα από τη μεσογειακή κουζίνα, όπως rib eye με άγρια μανιτάρια, πουρέ τοπιναμπούρ και τερίνα πατάτας σε σάλτσα Porto, ριζότο με λευκά σπαράγγια, guanciale, πεκορίνο και φουντούκια αλλά και λαβράκι σε σάλτσα μάραθου, με ντομάτα κονφί, πιπεριά και πουρέ κολοκυθιού.