"Radisson Blu Park": Τέχνη και πολυτέλεια στην Αθήνα

Στην all day εμπειρία του ξενοδοχείου, που περιλαμβάνει το "10 Urban Roof" και ένα εστιατόριο με a la carte menu, προστίθεται φέτος το καλοκαίρι και η έκθεση με έργα του αναγνωρισμένου εικαστικού Αλέξη Κυριτσόπουλου.

Radisson Blu Park

Το "Radisson Blu Park" στην καρδιά της Αθήνας, ανάμεσα στο ανανεωμένο Πεδίον του Άρεως και στον Λυκαβηττό, μετατρέπεται φέτος στον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό της πόλης. Στο ξενοδοχείο συναντά κανείς το "10 Urban Roof", ένα ιδιαίτερο rooftop με θέα, πισίνα και ένα εστιατόριο με a la carte menu. Στην all day εμπειρία προστίθεται φέτος το καλοκαίρι και η έκθεση με έργα του αναγνωρισμένου εικαστικού Αλέξη Κυριτσόπουλου.

Radisson Blu Park
Αλέξης Κυριτσόπουλος

Ένας χώρος συνάντησης για τους λάτρεις της τέχνης

Από τις 12 Ιουλίου μέχρι και το τέλος Αυγούστου τριάντα ζωγραφικά έργα από την προσωπική συλλογή του εικαστικού Αλέξη Κυριτσόπολου, θα φιλοξενούνται στους χώρους του "Radisson Blu Park", στο πλαίσιο του αφιερώματος "Σύγχρονη Ελληνική Τέχνη", που διοργανώνεται για 12η χρονιά. Η έκθεση έχει τίτλο "Ξένιος", ενώ την επιμέλεια υπογράφει η ιστορικός τέχνης Ελένη Αθανασίου. Το ξενοδοχείο αποτελεί εδώ και χρόνια σημείο συνάντησης του αθηναϊκού κοινού με την τέχνη, καθώς βρίσκεται σε έναν ανοιχτό διάλογο με την εικαστική έκφραση, προκειμένου να συνδέει τον τουρισμό με τον πολιτισμό, προβάλλοντας έργα σημαντικών Ελλήνων καλλιτεχνών μέσα από τις περιοδικές εκθέσεις που φιλοξενεί.

Στην έκθεση του Αλέξη Κυριτσόπουλου παρουσιάζονται ζωηρές εικόνες από ακρυλικά, τέμπερες, μολύβια αλλά και φθηνά υλικά όπως χαρτιά, χαρτόνια, λαδόκολλες και κολάζ με έντονα και φωτεινά χρώματα που διαμορφώνουν έναν χρωματιστό παραμυθένιο κόσμο από χαρακτήρες. 

Radisson Blu Park

"10 Urban Roof"

Στον 10ο όροφο του "Radisson Blu Park" βρίσκεται μια τροπική όαση με θέα την Ακρόπολη. Στο "10 Urban Roof" ο επισκέπτης μπορεί να κολυμπήσει στα νερά της πισίνας δίπλα από τα τροπικά φυτά που κοσμούν τον χώρο και να δοκιμάσει cocktails δια χειρός Δημήτρη Παπαϊωάννου αλλά κι ένα all day menu. 

Radisson Blu Park

Στα μαρμάρινα τραπέζια του εστιατορίου στο rooftop σερβίρεται το a la carte menu με πιάτα, επηρεασμένα από τη μεσογειακή κουζίνα, όπως rib eye με άγρια μανιτάρια, πουρέ τοπιναμπούρ και τερίνα πατάτας σε σάλτσα Porto, ριζότο με λευκά σπαράγγια, guanciale, πεκορίνο και φουντούκια αλλά και λαβράκι σε σάλτσα μάραθου, με ντομάτα κονφί, πιπεριά και πουρέ κολοκυθιού. 

www.radissonhotels.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Το 53ο Φεστιβάλ Ολύμπου μάς ταξιδεύει στον κόσμο της μουσικής, του θεάτρου και της τέχνης

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε 14 διαφορετικούς χώρους, με 31 θεματικές εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν θέατρο, μουσική, χορό, εκπαίδευση, ομιλίες και εκθέσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/07/2024

Λήμνος: Η ήρεμη δύναμη με το φοβερό φαγητό και το καθηλωτικό τοπίο που τώρα δικαιώνεται

Εκεί που ήταν καταχωνιασμένη στο τραυματικό θυμικό φαντάρων, ή που αφομοιωνόταν ως καβάτζα των σέρφερ, τα τελευταία χρόνια η Λήμνος εισέβαλε στις ταξιδιωτικές συνειδήσεις. Και στα αντίστοιχα ποσταρίσματα. Και πολύ άργησε!

Κάτι τρέχει στη Θηρασιά

Κι αν η Καλντέρα έχει σύντομα νέο σουξέ;

Δυτική Ελλάδα: Εμπειρία για κάθε επισκέπτη

Με αφετηρία το "Grand Elis Hotel" στη Σαβάλια Ηλείας, ξεκινά η περιήγηση σε δύο από τους σημαντικότερους προορισμούς της Δυτικής Ελλάδας, Ηλεία και Αχαΐα.