"The Bay Hotel & Suites": Ένα μοναδικό ησυχαστήριο στη Ζάκυνθο

The Bay Hotel & Suites Ζάκυνθος

Το πολυτελές ξενοδοχείο "The Bay Hotel & Suites" στον καταπληκτικό Βασιλικό της Ζακύνθου είναι μια όαση ηρεμίας εκεί ακριβώς που σκάει το κύμα του Ιονίου. Οι καταπράσινοι κήποι πάνω στη θάλασσα σε συνδυασμό με τα γήινα χρώματα και την απόλυτη προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια δημιουργούν το ιδανικό σκηνικό χαλάρωσης μέσα σε ένα περιβάλλον αθόρυβης κομψότητας και πολύ ξεχωριστού στιλ.

The Bay Hotel & Suites Ζάκυνθος

Τα άνετα δωμάτια και οι σουίτες σε μοντέρνους διακοσμητικούς τόνους, το ατμοσφαιρικό spa, η κεντρική πισίνα και η παραδεισένια ιδιωτική παραλία του ξενοδοχείου ευνοούν την απόλυτη άνεση και θα σας επιτρέψουν να βιώσετε την πολυπόθητη αίσθηση του "barefoot luxury" σε αυτό το μοναδικό ξενοδοχείο που συνδυάζει η εξαιρετική τοποθεσία με τη σύγχρονη όψη της φιλοξενίας και το προσωποποιημένο σέρβις.

The Bay Hotel & Suites Ζάκυνθος

Η γεύση είναι κομβικής σημασίας στο "The Bay Hotel & Suites" και στα εστιατόριά του η Ελλάδα συναντά τη Μεσόγειο και τον υπόλοιπο κόσμο, παρέα με εξαιρετικά κοκτέιλ και vibrant ατμόσφαιρα κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό.

The Bay Hotel & Suites Ζάκυνθος
©stavroshabakis

Βασιλικός, Ζάκυνθος, 2695035435, www.thebay.gr
FB: The bay hotel + suites, IG: @thebayhotelandsuites

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Το "Grand Hyatt Athens" είναι ένας καλοκαιρινός προορισμός από μόνος του

Με εκπληκτική θέα που εκτείνεται από την Ακρόπολη έως και τον Σαρωνικό, το rooftop και τα δύο εστιατόρια του πολυτελούς ξενοδοχείου θα μας απασχολήσουν ευχάριστα αυτό το καλοκαίρι.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
04/07/2024

"Μακρύαμμος Bungalows": Οι διακοπές σου σε ένα πνεύμονα φύσης στη Θάσο, με θέα στο Αιγαίο

Τα πανέμορφα πετρόχιστα bungalows που ακολουθούν τη παραδοσιακή Θασίτικη αρχιτεκτονική πάνω στη θάλασσα μας προδιαθέτουν για χαλαρωτικές διακοπές.

Yoga retreat στην Εύβοια παρέα με τη Φθινοπωρινή ισημερία

Οι yoga instructors Μαρίνα Παππά και Άννα Καραγιάννη μας καλούν σε μια αναζωογονητική εμπειρία στο Μαρμάρι.

Η Ολγα Κεφαλλογιάννη κινεί την αποκατάσταση του Αχιλλείου

Το Υπουργείο Τουρισμό ενεργεί για την αποκατάσταση του Αχιλλείου συγκροτήματος στην Κέρκυρα.

Τι αποκαλύπτει η έρευνα του ΙΝΣΕΤΕ για το πώς ταξιδεύουν οι Έλληνες

Στη παρούσα μελέτη παρουσιάζονται τα στοιχεία των δραστηριοτήτων των Ελλήνων τουριστών, οι τρόποι μεταφοράς αλλά και οι συχνότεροι χώροι διαμονής τους.