Λίμνη Βουλιαγμένη: Ο πιο ολοκληρωμένος προορισμός στην αθηναϊκή ριβιέρα

Λίμνη Βουλιαγμένη

Κοσμοπολίτικη και με σεβασμό στη φύση, στολίδι του σύγχρονου lifestyle, αλλά με βαριά ιστορία: η λίμνη Βουλιαγμένη επιστρέφει και φέτος στην αθηναϊκή ριβιέρα, με ανανεωμένες υποδομές και ολοκαίνουργιες υπηρεσίες και μας προ(σ)καλεί για μια αναβαθμισμένη εμπειρία απόδρασης από την πόλη. Μόλις σαράντα λεπτά μακριά από το κέντρο, η βοή της πόλης σβήνει και τη θέση της παίρνει η μυστηριακή ηρεμία που δημιουργεί το βραχώδες τοπίο και τα γαλαζοπράσινα νερά.

Λίμνη Βουλιαγμένη

Αθηναϊκό και διεθνές κοινό συναντιέται για να απολαύσει το φυσικό κάλλος, τη γαλήνη, αλλά και τις ιαματικές ιδιότητες του νερού της λίμνης, σε συνδυασμό με μια σειρά παροχών γαστρονομίας και ευεξίας υψηλού επιπέδου. Από νωρίς το πρωί μπορείτε να απολαύσετε την ηλιοθεραπεία στο main deck, ενώ για μεγαλύτερη ιδιωτικότητα κάντε κράτηση στον prive χώρο ή διαλέξτε ανάμεσα στις upgraded επιλογές, όπως οι καμπάνες, οι καναπέδες ή τα comfort sets.

Λίμνη Βουλιαγμένη

Για την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης, κλείστε ραντεβού για υπηρεσίες ευεξίας και spa και βουτήξτε για τα καλά σε μια εμπειρία αυτοφροντίδας υψηλών προδιαγραφών. Επιπλέον, μπορείτε να απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία στο εστιατόριο "abraOvata", καθώς το μενού που έχει ετοιμάσει ο σεφ John Skotidas έχει επιλογές που θα σας ενθουσιάσουν. Με αφετηρία τη μεσογειακή κουζίνα, ο κατάλογος αποτελείται από οικεία πιάτα, με ολόφρεσκα υλικά, που η ομάδα της κουζίνας έχει επιμεληθεί με φροντίδα και ακρίβεια, και σας προσκαλούν σε ένα ταξίδι των αισθήσεων. Από φέτος, μάλιστα, μπορείτε να απολαύσετε το δείπνο, το κοκτέιλ ή το κρασί σας στο main deck πλάι στο νερό, με μαγευτική θέα.

Λίμνη Βουλιαγμένη

Η λίμνη Βουλιαγμένη είναι ίσως η πιο απαραίτητη "κρυφή" εμπειρία του αθηναϊκού καλοκαιριού, αποκλειστικά για όσους βάζουν πρώτα απ’ όλα την ουσιαστική διαφυγή από την καθημερινότητα σε ένα περιβάλλον άγριας ομορφιάς και εκλεπτυσμένης περιποίησης.

Λεωφ. Ποσειδώνος, Βουλιαγμένη, www.lakevouliagmeni.gr, FB: Lake Vouliagmeni Athens, IG: lake_vouliagmeni_athens

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Ταξίδι εξοικείωσης στην Πιερία: Η Ολυμπιακή Ριβιέρα αναδεικνύεται ως προορισμός κρουαζιέρας

Η Ολυμπιακή Ριβιέρα κάνει δυναμική είσοδο στον χάρτη των προορισμών κρουαζιέρας, μέσα από ένα ταξίδι εξοικείωσης που παρουσίασε σε στελέχη και εκπροσώπους του κλάδου τις φυσικές, πολιτιστικές και γαστρονομικές της ομορφιές.

04/10/2024

Στο "Elissa Lifestyle Beach Resort" μαθαίνουμε να ζούμε σε slow summer ρυθμούς

Το Elissa Adults-Only Lifestyle Beach Resort στη Ρόδο κρατά το καλοκαίρι ζωντανό και τον Οκτώβριο με ξεχωριστές εμπειρίες.

ΕΟΤ: Ο βιώσιμος τουρισμός στη Νάξο γοητεύει τη βρετανική αγορά

Η Νάξος κερδίζει τις εντυπώσεις της βρετανικής αγοράς μέσω ενός ειδικού ταξιδιού εξοικείωσης που διοργάνωσε ο ΕΟΤ, αναδεικνύοντας την ως κορυφαίο προορισμό βιώσιμου τουρισμού.

Τουρισμός: Ο Οκτώβριος θα θυμίσει "καλοκαίρι"

Ο τουρισμός στην Ελλάδα συνεχίζει να καταγράφει σημαντική άνοδο, με τον Οκτώβριο του 2024 να προσεγγίζει τα τρία εκατομμύρια προγραμματισμένες αεροπορικές θέσεις σε εισερχόμενες διεθνείς πτήσεις.

2 οικονομικοί προορισμοί για την 28η Οκτωβρίου

Πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, γαστρονομικές επιλογές, ιστορία και φιλόξενη ατμόσφαιρα συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου.

Ελλάδα: Κορυφαίος προορισμός με σημαντικές διεθνείς διακρίσεις

Η Ελλάδα συνεχίζει να αναδεικνύεται ως κορυφαίος τουριστικός προορισμός στην Ευρώπη, με την Πάρο, την Κρήτη, τη Ρόδο και άλλα νησιά να ξεχωρίζουν πρόσφατα σε διεθνείς κατατάξεις.