Το "Grand Hyatt Athens" είναι ένας καλοκαιρινός προορισμός από μόνος του

Με εκπληκτική θέα που εκτείνεται από την Ακρόπολη έως και τον Σαρωνικό, το rooftop και τα δύο εστιατόρια του πολυτελούς ξενοδοχείου θα μας απασχολήσουν ευχάριστα αυτό το καλοκαίρι.

Grand Hyatt Καλοκαίρι στην Αθήνα

Μπαίνοντας στο πλήρως ανανεωμένο "Grand Hyatt Athens" είναι διάχυτη η αίσθηση ότι δεν βρίσκεσαι απλώς σε ένα εμβληματικό όνομα της αθηναϊκής φιλοξενίας αλλά και σε ένα σύγχρονο place-to-be όπου η γαστρονομία, η τέχνη και η ευεξία εμπνέουν διαρκώς νέα concepts.  

Φυσικά, η αίσθηση αυτή απογειώνεται όσο ανεβαίνουμε πιο ψηλά και συγκεκριμένα στο rooftop με τις δύο πισίνες και τα δύο εστιατόρια – μπαρ με εξαιρετική θέα στην Ακρόπολη και έντονο γαστρονομικό ενδιαφέρον. 

Grand Hyatt Καλοκαίρι στην Αθήνα

Συνδυάζοντας πλήθος πολυτελών ανέσεων και υπηρεσιών, το πεντάστερο ξενοδοχείο, κοντά στο κέντρο της πόλης, περιμένει αυτό το καλοκαίρι και εμάς τους Αθηναίους να το  βάλουμε στο πρόγραμμά μας για μικρές ή μεγαλύτερες αποδράσεις με αίσθηση διακοπών στην πόλη. 

Grand Hyatt Καλοκαίρι στην Αθήνα

Στα εστιατόρια του rooftop εξωτισμός και κομψότητα συνδυάζονται ιδανικά σε έναν μοντέρνο σκηνικό όπου μεσογειακές, ελληνικές και διεθνείς γεύσεις συναντώνται σε σοφιστικέ πιάτα καθώς απολαμβάνουμε ένα αξέχαστο πανόραμα της πόλης, ενώ στο εντυπωσιακό μπαρ από Πέμπτη έως και Κυριακή επιλεγμένα DJ sets ανεβάζουν τους τόνους με funk, pop, afro και melodic house ρυθμούς. 

Grand Hyatt Καλοκαίρι στην Αθήνα

Αν αναζητάτε μια πιο family ιδέα στο κέντρο του ξενοδοχείου το εντυπωσιακό "Atrium” φιλοξενεί ακόμα μια πισίνα και ένα pool bar, κατάλληλη για οικογένειες, ενώ στο -1 μας περιμένει η αναζωογωνητική αύρα του χώρου ευεξίας με τη μεγαλύτερη εσωτερική πισίνα στην πόλη. Από εδώ μπορούμε να αρχίσουμε σχεδιάζοντας μια μίνι απόδραση ευεξίας ξεκινώντας με κάποια από τις ξεχωριστές θεραπείες, και ολοκληρώνοντάς τη στη συνέχεια με ένα δείπνο ή ένα κοκτέιλ στο rooftop καθώς ο Αττικός ορίζοντας αλλάζει χρώματα. 

Grand Hyatt Καλοκαίρι στην Αθήνα

Αν μάλιστα θέλετε να καλομάθετε λίγο παραπάνω τον εαυτό σας κλείστε δωμάτιο σε κάποιο από τα 548 δωμάτια, ανάμεσά τους μια μοναδική Penthouse με ιδιωτική πισίνα και ανεμπόδιστη θέα στην Ακρόπολη, και επισφραγίστε την πλέον ξεχωριστή Αθηναϊκή εμπειρία του καλοκαιριού.  

Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 115, Νέος Κόσμος, 2144021234, hyatt.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Πώς οριοθετείται η βιώσιμη κρουαζιέρα στη Σαντορίνη: Τι συμφώνησαν Δήμος και Διεθνής Ένωση Εταιρειών Κρουαζιέρας (CLIA)

Οι εκπρόσωποι της CLIA και ο Δήμαρχος Θήρας συμφώνησαν σε μια κοινή πορεία για το μέλλον της κρουαζιέρας στη Σαντορίνη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
05/07/2024

Εναλλακτικές διακοπές στην Κω: κι όμως γίνεται!

Δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να θελήσεις από τις καλοκαιρινές σου διακοπές και να μην το βρεις στην Κω. Απαραίτητη προϋπόθεση: να την εμπιστευτείς.

Πιερία, το δικό μας… Μαϊάμι!

Παραλίες, beach bar, γνωριμία με τον Όλυμπο, οινικές διαδρομές, ballooning. Η Πιερία συνδυάζει βουνό και θάλασσα μοναδικά.

"Μακρύαμμος Bungalows": Οι διακοπές σου σε ένα πνεύμονα φύσης στη Θάσο, με θέα στο Αιγαίο

Τα πανέμορφα πετρόχιστα bungalows που ακολουθούν τη παραδοσιακή Θασίτικη αρχιτεκτονική πάνω στη θάλασσα μας προδιαθέτουν για χαλαρωτικές διακοπές.

Yoga retreat στην Εύβοια παρέα με τη Φθινοπωρινή ισημερία

Οι yoga instructors Μαρίνα Παππά και Άννα Καραγιάννη μας καλούν σε μια αναζωογονητική εμπειρία στο Μαρμάρι.

Η Ολγα Κεφαλλογιάννη κινεί την αποκατάσταση του Αχιλλείου

Το Υπουργείο Τουρισμό ενεργεί για την αποκατάσταση του Αχιλλείου συγκροτήματος στην Κέρκυρα.