"Blue Maris": Κομψή φιλοξενία με comfort γευστικό προφίλ

Blue Maris Χαλκιδική

Όνομα ταυτισμένο με την υψηλή φιλοξενία και τη στρατηγική τοποθεσία, μόλις 5 λεπτά από το ζωηρό μελίσσι του κοσμοπολίτικου Μαρμαρά, το μίνιμαλ αισθητικής "Blue Maris" είναι ένας ονειρεμένος προορισμός για διακοπές στη Χαλκιδική. Σοφιστικέ κατάλευκα δωμάτια, απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα, αλλά και στα καταπράσινα πλατάνια 70 ετών, μαζί με την comfort γαστρονομία και τις κοντινές παραλίες εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς, δίνουν αφορμές για exclusive χαλάρωση.

Blue Maris Χαλκιδική

Φωλιασμένο στην αγκαλιά της πλούσιας φύσης που το περιβάλλει, το μινιμαλιστικό "Blue Maris" συνδυάζει τον μοντέρνο σχεδιασμό με την επιτομή της ελληνικής φιλοξενίας. Ξεχωριστό λόγο για να το επισκεφθείτε, βέβαια, αποτελεί το κλασικό στέκι των καλοφαγάδων, το "Blue Maris Restaurant", από το 1963. Ακριβώς κάτω από την αφράτη σκιά των δέντρων, δίπλα στην παραλία και με θέα το ακατοίκητο νησάκι Κέλυφος, πιάτα με μοντέρνο ελληνικό ύφος, ενισχυμένα με πινελιές από την τοπική παράδοση παρελαύνουν και εντυπωσιάζουν.

Blue Maris Χαλκιδική

Στα δυνατά χαρτιά η μαεστρική κρεατοφαγία που συναντιέται με τις μικρασιάτικες ρίζες των μαγειρευτών. Φυσικά, η πολύ προσεγμένη κάβα, με ετικέτες από όλη την Ελλάδα και με μια εξέχουσα συλλογή αποσταγμάτων μικρών παραγωγών, συμπληρώνουν την καλοφαγική εμπειρία.

Blue Maris Χαλκιδική

Νέος Μαρμαράς Χαλκιδική, 2375071290, blue-maris.gr
FB: Blue Maris, IG: @blue.maris_kiani.akti

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Zagori Mountain Running 2024: Ο μεγαλύτερος αγώνας ορεινού τρεξίματος επιστρέφει

Η φετινή διοργάνωση προσφέρει 7 πακέτα διαδρομών για να επιλέξει ο κάθε δρομέας την πρόκληση που του ταιριάζει καλύτερα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
28/06/2024

"Radisson Blu Park": Τέχνη και πολυτέλεια στην Αθήνα

Στην all day εμπειρία του ξενοδοχείου, που περιλαμβάνει το "10 Urban Roof" και ένα εστιατόριο με a la carte menu, προστίθεται φέτος το καλοκαίρι και η έκθεση με έργα του αναγνωρισμένου εικαστικού Αλέξη Κυριτσόπουλου.

Ταξίδι στη Γερμανία: Στον Πυρετό του ΕURO 2024

Φέτος το καλοκαίρι, δέκα γερμανικές πόλεις συντονίζονται στους ρυθμούς του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου, φέρνοντας στο επίκεντρο όχι μόνο την μπάλα, αλλά και τον πολιτισμό.

Ολοκληρώθηκαν τρία προγράμματα του Cycladic Identity σε Κέα και Πάρο

Πρόκειται για τη νέα πρωτοβουλία του Μουσείου Κυκλαδική Τέχνης, που έχει στόχο την προστασία της πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς των Κυκλάδων.

Μια σινεφίλ βραδιά "Πριν τα Μεσάνυχτα" και το πρώτο W Cocktail Festival στρέφουν τους προβολείς στη Navarino Agora της Costa Navarino

Signature cocktails από κορυφαίους mixologists και μία ειδική προβολή επιβεβαιώνουν το πολιτιστικό και γαστρονομικό αποτύπωμα του πολυχώρου της Navarino Agora.

Η Μήλος απέχει μόλις 4 ώρες με τη Minoan Lines

Σαλπάρουμε με Minoan Lines για τη Μήλο σε 4 ώρες, με συνοδοιπόρους μας την άνεση, την απολαυστική μετακίνηση εν πλω και την κρητική γαστρονομία.

"Vision Omonia": Το πρώτο ξενοδοχείο της αλυσίδας Vision Greece στην καρδιά της Αθήνας

Πρόκειται για ένα νέο ξενοδοχείο μοντέρνου σχεδιασμού, τέχνης και φιλοξενίας.