"M Boutique": Διακοπές στην Πάφο, εκεί που αναδύθηκε η Αφροδίτη

mboutique

Με φόντο τα νερά από τα οποία αναδύθηκε η θεά Αφροδίτη και για στόφα του το υλικό απ’ το οποίο φτιάχνονται οι ονειρεμένες διακοπές, το ολοκαίνουργιο M Boutique στην Πάφο είναι το ιδανικό καταφύγιο για χαλάρωση με πολυτέλεια και θερμή φιλοξενία. Καθόλου τυχαία επιλογή σαν προορισμός η Πάφος, η οποία παραμένει εδώ και χρόνια ένα πολύ δημοφιλές παραθαλάσσιο θέρετρο. Μια από τις έξι επαρχίες της Κύπρου και γενέτειρα της Αφροδίτης καταφέρνει να συνδυάσει με τον δικό της τρόπο το χθες – μιας και είναι ανακηρυγμένη ως Μνημείο Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO- με το σήμερα, την γαλήνη με την ζωντάνια, τα γαλάζια κρυστάλλινα νερά της θάλασσας με τους ορεινούς όγκους. 

mboutique

Μόλις μια ανάσα από την παραλιακή προμενάντ, ένα ολοφρεσκο ξενοδοχείο έκανε την εμφάνισή του τον τελευταίο μήνα, ενισχύοντας την τουριστική δυναμική της συνεχώς αναπτυσσόμενης περιοχής. Πρόκειται για "M Boutique" του κυπριακού "Kuutio Group", όπου μαγνητίζει τους επισκέπτες όσο η πέτρα και το ξύλο αγκαλιάζονται στις κομψές, μινιμαλιστικές αρχιτεκτονικές γραμμές του. Στην θέση του πρώην ξενοδοχείου Daphne, που κατασκευάστηκε το 1975, μπαίνει σε δράση το πλήρως ανανεωμένο το adults only "M Boutique", αναβιώνοντας την αίγλη του παρελθόντος σε ένα κομψό setting με μεγάλες ομπρέλες, άνετα κρεβάτια γύρω από την πισίνα και σύγχρονες εγκαταστάσεις. Στο ίδιο μοτίβο κινούνται και οι υπόλοιποι χώροι επαναπροσδιορίζοντας την έννοια της πολυτελούς φιλοξενίας στη σημερινή εποχή και συνομιλώντας σχεδιαστικά με την γοητεία του νησιού της Αφροδίτης. 

mboutique

Αυτό το adults only boutique hotel, έρχεται να μας συστήσει μία "άλλη πλευρά της κυπριακής φιλοξενίας", εκεί που οι ντιζαϊνάτες παροχές και οι τοπικές λιχουδιές δεν είναι ποτέ αρκετές. Η μοντέρνα τέχνη και η λιτή πολυτέλεια κυριαρχούν ανάμεσα σε 77 σουίτες και δωμάτια, εκ των οποίων 8 διαθέτουν ιδιωτικές πισίνες και τζακούζι, ενώ ταυτόχρονα η θέα στην κομψή πισίνα του ξενοδοχείου κάνουν την εμπειρία διαμονής ακόμη πιο απολαυστική. Αυτό ενισχύεται και από το γεγονός ότι το ξενοδοχείο απευθύνεται μόνο σε ενήλικες, διασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ηρεμία και χαλάρωση.

mboutique

Η ευζωία αποκτά μια άλλη διάσταση και στο ενημερωμένο spa με ποικιλία θεραπειών ευεξίας, σάουνα αλλά και στο εξοπλισμένο γυμναστήριο. Στο rooftop "φωλιάζει" διακριτικά το classy μπαρ για μοναδικές βραδιές με signature κοκτέιλ και ωραίες μουσικές. 

Ταυτόχρονα, η γαστρονομία αποτελεί με τη σειρά της κομβικό σημείο της εμπειρίας που προσφέρει "M Boutique" στους επισκέπτες του. To εστιατόριο Gepetto αποτελεί meeting point συνδυάζοντας δημιουργικά επικούρειες γεύσεις της Μέσης Ανατολής με την μεσογειακή και κυπριακή κουζίνα, διατηρώντας farm-to- table πρακτικές. Ο σεφ Ράφι Κοέν επιμελείται ένα μενού μιας φιλοσοφίας που σέβεται και επικοινωνεί με το φυσικό περιβάλλον και επιστρέφει την γαστρονομία στις ρίζες της, χρησιμοποιώντας εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο από τον δικό του ελαιώνα, χαλούμι από το τυροκομείο Καλλεπίτικο, ενώ τα κρασιά προέρχονται αποκλειστικά από τη Μονή Χρυσορρογιάτισσας.

mboutique

Η μοντέρνα farm-to- table πρόταση διατηρεί ακριβή τον γευστικό ρυθμό, όσο οι επιλογές φιλοξενίας αρθρώνονται σε διαφορετικά αναγνώσεις, είτε με την κυπριακή κουζίνα της τάξης του χαλουμιού με μαρμελάδα ντομάτας και δαμάσκηνο ή με oriental επιρροές όπως τα κεφτεδάκια αρνιού με καπνιστή μελιτζανοσαλάτα. Σε αντίστοιχα ανατολίτικα μονοπάτια κινείται και το πρωινό που εκτός τον  πλούσιο μπουφέ με φρέσκα φρούτα, κέικ και αρτοποιήματα σε κάθε τραπέζι φτάνει ένα "τριώροφο" σερβίτσιο με εδέσματα όπως χούμους, μαροκινή μελιτσανοσαλάτα, matbucha, ταχίνι και άλλα. Τέλος η προσεγμένη κάβα του συνεχώς εξερευνά την τοπική αλλά και παγκόσμια ποικιλία κρασιών, ενώ η συλλογή από κορυφαία spirits και σαμπάνιες θα σας βοηθήσουν να γιορτάσετε κάθε σας στιγμή στην Πάφο.

m boutique

Αλκμήνης 3, Πάφος, Κύπρος, m-boutiquehotel.com


Κωδικός #MBEU24 για έκπτωση 15% με ημερομηνίες διαμονής από 20/05/2024 έως 31/12/2024, εξαιρουμένου Ιούλιου και Αυγούστου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Μία art απόδραση στην Ύδρα

Επισκεφθήκαμε το νησί του Αργοσαρωνικού με αφορμή τα εγκαίνια της νέας έκθεσης του Ιδρύματος ΔΕΣΤΕ με έργα του Τζορτζ Κόντο και βρήκαμε την αφορμή για ένα μίνι πολιτιστικό τουρ (με τα πόδια!).

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟς ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟς
15/07/2024

5η Γιορτή Βουνού και Κτηνοτροφίας Χίου: Ενα σαββατοκύριακο γεμάτο παραδόσεις και πολιτισμό

Ανακαλύπτοντας τη μαγεία της Χίου μέσα από την πολυδιάστατη εμπειρία της γιορτής του βουνού.

Λίμνη Βουλιαγμένη: Η απόλυτη "κρυφή" εμπειρία του αθηναϊκού καλοκαιριού

Ενσαρκώνοντας τέλεια τον ορισμό του lifestyle spot, η λίμνη Βουλιαγμένη είναι ταυτόχρονα και η πιο απαραίτητη "κρυφή" εμπειρία του αθηναϊκού καλοκαιριού.

Δίπλα στον Αρχαιολογικό Χώρο οι "Θησαυροί Κορινθιακής Γης" φέρνουν και φέτος τα τοπικά προιόντα ανάμεσα μας

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Ιουλίου στις 20:00 μ.μ. με την έναρξη να πραγματοποιείται στο αίθριο του Αρχαιολογικού Μουσείου της Αρχαίας Κορίνθου.

Σκιάθος: Παπαδιαμαντική αλλά και κοσμοπολίτισσα

Το νησί με την οργιώδη βλάστηση και τα "ρόδινα ακρογιάλια" μας ξανασυστήνεται.

Το πρώτο Guerlain Spa στην Ελλάδα άνοιξε στο "One&Only Aesthesis"

Το Guerlain Spa στο "One&Only Aesthesis" δεν αποτελεί εξαίρεση και παρέχει αποκλειστικά σχεδιασμένες εξατομικευμένες εμπειρίες, σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον.

Το πρώτο Guerlain Spa στην Ελλάδα άνοιξε στο "One&Only Aesthesis"

Το Guerlain Spa στο "One&Only Aesthesis" δεν αποτελεί εξαίρεση και παρέχει αποκλειστικά σχεδιασμένες εξατομικευμένες εμπειρίες, σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον.