"Spilia Apartments & Suites": Κι όμως υπάρχει και αυτή η Μύκονος!

Επαφή με τη φύση, αυθεντική φιλοξενία σε προσιτές τιμές και tips για να ξεκλειδώσετε τη μποέμικη γοητεία της "άλλης" Μυκόνου σε ένα συγκρότημα που μας θυμίζει πώς χτίστηκε ο μύθος των Κυκλάδων.

Spilia Apartments & Suites Μύκονος

Αρκεί να διαβάσεις τα σχόλια των επισκεπτών για τον Κωνσταντίνο, τον ιδιοκτήτη του συγκροτήματος "Spilia Apartments & Suites" στο Αγράρι της Μυκόνου και την οικογένειά του για να καταλάβεις ότι κάτι από την παλιά γοητεία που έκανε το νησί το αγαπημένο των επισκεπτών απ’ όλο τον κόσμο διασώζεται ακόμη. Σε μια παρθένα τοποθεσία μες στην Κυκλαδίτικη φύση κοντά στη γοητευτική παραλία Αγράρι που ανέκαθεν αγαπούσαν οι εναλλακτικοί φαν του νησιού, το "Spilia Apartments & Suites" προσφέρει μια προσιτή για τα δεδομένα του νησιού, ευχάριστη διαμονή σε άνετα, δροσερά δωμάτια με φιλόξενη ατμόσφαιρα. 

Spilia Apartments & Suites Μύκονος

Το βιολογικό αγρόκτημα με τα ζωάκια που περιβάλλει τα νεόδμητα διαμερίσματα που προσφέρονται και για οικογένειες ή παρέες και τις σουίτες και η χαλαρωτική διάθεση είναι ό,τι πρέπει επιστρέφοντας από τις εξερευνήσεις και τις παραλίες του νησιού, μερικές από τις καλύτερες απέχουν λίγα χιλιόμετρα με το αυτοκίνητο από το "Spilia Apartments & Suites".

Στο μπαρ και το εστιατόριο της παραλίας Αγράρι θα δοκιμάσετε νόστιμα πιάτα που συνδυάζουν την ελληνική κουζίνα με κοσμοπολίτικες πινελιές αλλά και τοπικά προϊόντα, ενώ ο Κωνσταντίνος θα σας δώσει ιδέες για να ανακαλύψετε και την πιο παραδοσιακή, φυσιολατρική πλευρά της Μυκόνου πέρα από τις διάσημες παραλίες και τα κοσμικά στέκια. Είτε είναι η επίσκεψη σε μια φάρμα, μία εκδρομή με σκάφος στη Δήλο ή μια βόλτα με αρχαιολογικό άρωμα, ή απλά το να δανειστείς ένα βιβλίο από τη βιβλιοθήκη και να αφήσεις το Κυκλαδίτικο αεράκι να ανακατέψει τις σελίδες καθώς περνά μέσα από τις καλαμιές και σκορπίζει αρώματα βοτάνων, οι εμπειρίες που μπορείς να ζήσεις με βάση το "Spilia Apartments & Suites" γιορτάζουν την ουσία του ελληνικού καλοκαιριού. Και μας μυούν σε μια Μύκονο μποέμικη, διαφορετική, όπως αυτή που έφερε εδώ τους πρώτους εραστές της.

Spilia Apartments & Suites Μύκονος

Η Μύκονος έγινε διάσημη για τις παραλίες, την διασκέδαση και την φιλοξενία της και τα "Spilia Apartments & Suites" αναδεικνύουν το Mykonian Spirit όπως κατονομάζει τα στοιχεία αυτά ο οικοδεσπότης Κωνσταντίνος Δακτυλίδης.

Παραλία Αγράρι, 6987607070, info@spiliaapartmentsmykonos.com
www.spiliaapartmentsmykonos.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Μία art απόδραση στην Ύδρα

Επισκεφθήκαμε το νησί του Αργοσαρωνικού με αφορμή τα εγκαίνια της νέας έκθεσης του Ιδρύματος ΔΕΣΤΕ με έργα του Τζορτζ Κόντο και βρήκαμε την αφορμή για ένα μίνι πολιτιστικό τουρ (με τα πόδια!).

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟς ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟς
15/07/2024

5η Γιορτή Βουνού και Κτηνοτροφίας Χίου: Ενα σαββατοκύριακο γεμάτο παραδόσεις και πολιτισμό

Ανακαλύπτοντας τη μαγεία της Χίου μέσα από την πολυδιάστατη εμπειρία της γιορτής του βουνού.

Λίμνη Βουλιαγμένη: Η απόλυτη "κρυφή" εμπειρία του αθηναϊκού καλοκαιριού

Ενσαρκώνοντας τέλεια τον ορισμό του lifestyle spot, η λίμνη Βουλιαγμένη είναι ταυτόχρονα και η πιο απαραίτητη "κρυφή" εμπειρία του αθηναϊκού καλοκαιριού.

Δίπλα στον Αρχαιολογικό Χώρο οι "Θησαυροί Κορινθιακής Γης" φέρνουν και φέτος τα τοπικά προιόντα ανάμεσα μας

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Ιουλίου στις 20:00 μ.μ. με την έναρξη να πραγματοποιείται στο αίθριο του Αρχαιολογικού Μουσείου της Αρχαίας Κορίνθου.

Σκιάθος: Παπαδιαμαντική αλλά και κοσμοπολίτισσα

Το νησί με την οργιώδη βλάστηση και τα "ρόδινα ακρογιάλια" μας ξανασυστήνεται.

Το πρώτο Guerlain Spa στην Ελλάδα άνοιξε στο "One&Only Aesthesis"

Το Guerlain Spa στο "One&Only Aesthesis" δεν αποτελεί εξαίρεση και παρέχει αποκλειστικά σχεδιασμένες εξατομικευμένες εμπειρίες, σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον.

Το πρώτο Guerlain Spa στην Ελλάδα άνοιξε στο "One&Only Aesthesis"

Το Guerlain Spa στο "One&Only Aesthesis" δεν αποτελεί εξαίρεση και παρέχει αποκλειστικά σχεδιασμένες εξατομικευμένες εμπειρίες, σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον.