Η Everty απέκτησε δύο ξενοδοχεία πέντε αστέρων στο νησί της Κέας

Το "Ydor Hotel & Spa" και το "Porto Kea Suites Hotel & Spa", τα οποία πλέον ανήκουν στην Everty και είναι υπό τη διαχείριση της Sandglass Hotels & Villas είναι προς το παρόν τα μοναδικά εν λειτουργία ξενοδοχεία πέντε αστέρων στο νησί.

Everty Τζια

Η Everty, κορυφαία διεθνής εταιρεία ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και Real Estate, ανακοινώνει την εξαγορά δύο boutique resort ξενοδοχείων πέντε αστέρων, το "Ydor Hotel & Spa" και το "Porto Kea Suites Hotel & Spa", στο νησί της Κέας στις Κυκλάδες. Μέσω αυτής της στρατηγικής κίνησης, η Everty διευρύνει το χαρτοφυλάκιό της και εδραιώνει τη δέσμευσή της να προσφέρει κορυφαίες εμπειρίες φιλοξενίας σε προνομιακές τοποθεσίες.

Το "Ydor Hotel & Spa" και το "Porto Kea Suites Hotel & Spa", τα οποία πλέον ανήκουν στην Everty και είναι υπό τη διαχείριση της Sandglass Hotels & Villas (ο ξενοδοχειακός βραχίονας της Everty), είναι προς το παρόν τα μοναδικά εν λειτουργία ξενοδοχεία πέντε αστέρων στο διαρκώς αναπτυσσόμενο νησί της Κέας. Η Κέα είναι ιδανική για εύκολες αποδράσεις μέσω συχνών και σύντομων συνδέσεων με το λιμάνι του Λαυρίου, μόλις 30’ από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών. Το νησί διακρίνεται για το χαλαρό του ύφος, την πλούσια ιστορία του, τις πολλές και πανέμορφες αμμώδεις παραλίες του καθώς και τους παραδοσιακούς οικισμούς του. 

Everty Τζιά

Το ολοκαίνουργιο "Ydor Hotel & Spa", σχεδιασμένο για ενήλικες και ζευγάρια, αναμιγνύει το σύγχρονο στυλ με την παραδοσιακή νησιώτικη αρχιτεκτονική. Διαθέτει 24 δωμάτια και σουίτες με εκπληκτική θέα στο Αιγαίο και βρίσκεται στην αρχή του οικισμού Βουρκάρι, δίπλα στη γραφική παραλία Γιαλισκάρι. Οι παροχές της μονάδας περιλαμβάνουν ιδιωτικές πισίνες, spa με θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα, σάουνα, χαμάμ με αίθουσα για θεραπείες, μπαρ, εστιατόριο, αίθουσα συνεδριάσεων και χώρους στάθμευσης.

Το "Porto Kea Hotel Suites & Spa" είναι ένα παραθαλάσσιο resort για οικογένειες στην ανατολική πλευρά της αμμώδους παραλίας της Κορησσίας, και διαθέτει 38 ευρύχωρες σουίτες και δωμάτια, μέσα σε καταπράσινους κήπους. Προσφέρει ποικίλες παροχές, όπως εξωτερική πισίνα, παιδική πισίνα, beach bar, εστιατόριο, spa με ολοκληρωμένες υπηρεσίες, αίθουσα συνεδριάσεων, και χώρους στάθμευσης.

Ο τουρισμός στην Ελλάδα αποτελεί τον πλέον ισχυρό πυλώνα οικονομικής ανάπτυξης της χώρας, και οι δύο εξαγορές της Everty συμβαδίζουν με την ανοδική του πορεία. "Το νέο αυτό ορόσημο αντικατοπτρίζει τη συνεπή στρατηγική μας στην Ελλάδα. Στα τέσσερα πρώτα χρόνια της εταιρείας φτάσαμε τα 100 εκ. ευρώ σε επενδύσεις. Συνεχίζουμε να εξετάζουμε νέες ευκαιρίες, συμπεριλαμβανομένων αναπτυξιακών έργων που θα δημιουργήσουν αξία και θα ενισχύσουν τις τοπικές οικονομίες. Με τις νέες αυτές επενδύσεις, επικυρώνουμε τη δέσμευσή μας να στηρίξουμε την ελληνική οικονομία", δηλώνει ο Νικόλαος Ρούπακας, Country Manager της Everty για την Ελλάδα.  

Τα μελλοντικά σχέδια της Everty περιλαμβάνουν περαιτέρω επέκταση μέσω εξαγορών και αναπτύξεων προνομιακών ακινήτων σε αυστηρά επιλεγμένες τοποθεσίες στην Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Μία art απόδραση στην Ύδρα

Επισκεφθήκαμε το νησί του Αργοσαρωνικού με αφορμή τα εγκαίνια της νέας έκθεσης του Ιδρύματος ΔΕΣΤΕ με έργα του Τζορτζ Κόντο και βρήκαμε την αφορμή για ένα μίνι πολιτιστικό τουρ (με τα πόδια!).

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟς ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟς
15/07/2024

5η Γιορτή Βουνού και Κτηνοτροφίας Χίου: Ενα σαββατοκύριακο γεμάτο παραδόσεις και πολιτισμό

Ανακαλύπτοντας τη μαγεία της Χίου μέσα από την πολυδιάστατη εμπειρία της γιορτής του βουνού.

Λίμνη Βουλιαγμένη: Η απόλυτη "κρυφή" εμπειρία του αθηναϊκού καλοκαιριού

Ενσαρκώνοντας τέλεια τον ορισμό του lifestyle spot, η λίμνη Βουλιαγμένη είναι ταυτόχρονα και η πιο απαραίτητη "κρυφή" εμπειρία του αθηναϊκού καλοκαιριού.

Δίπλα στον Αρχαιολογικό Χώρο οι "Θησαυροί Κορινθιακής Γης" φέρνουν και φέτος τα τοπικά προιόντα ανάμεσα μας

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Ιουλίου στις 20:00 μ.μ. με την έναρξη να πραγματοποιείται στο αίθριο του Αρχαιολογικού Μουσείου της Αρχαίας Κορίνθου.

Σκιάθος: Παπαδιαμαντική αλλά και κοσμοπολίτισσα

Το νησί με την οργιώδη βλάστηση και τα "ρόδινα ακρογιάλια" μας ξανασυστήνεται.

Το πρώτο Guerlain Spa στην Ελλάδα άνοιξε στο "One&Only Aesthesis"

Το Guerlain Spa στο "One&Only Aesthesis" δεν αποτελεί εξαίρεση και παρέχει αποκλειστικά σχεδιασμένες εξατομικευμένες εμπειρίες, σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον.

Το πρώτο Guerlain Spa στην Ελλάδα άνοιξε στο "One&Only Aesthesis"

Το Guerlain Spa στο "One&Only Aesthesis" δεν αποτελεί εξαίρεση και παρέχει αποκλειστικά σχεδιασμένες εξατομικευμένες εμπειρίες, σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον.