Το πολυτελές ξενοδοχείο "Avant Mar" στην Πάρο, μέλος των Leading Hotels of the World, είναι έτοιμο να υποδεχτεί και φέτος, από τις 26 Απριλίου, τους επισκέπτες του σε μια περιοχή που συνδυάζει με απόλυτη ισορροπία τη σύγχρονη φιλοξενία με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική. Τοποθετημένο στην παραλία Πιπέρι της Νάουσας, το "Avant Mar" είναι ένα πεντάστερο ξενοδοχείο που ήδη αποτελεί διεθνή προορισμό, έχοντας μαζί του, μεταξύ άλλων, και το εστιατόριο "Matsuhisa Paros" του chef Nobu Matsuhisa. Το διάσημο εστιατόριο αναμένεται να ανοίξει φέτος στις 7 Ιουνίου.
"Το Avant Mar δεν είναι απλώς ένα ακόμα φανταστικό ξενοδοχείο στις Κυκλάδες, στην Ελλάδα. Το 'Avant Mar' είναι ένα ξενοδοχείο που προσφέρει ασυνήθιστες εμπειρίες και αυθεντικές συνδέσεις με την κοσμοπολίτικη Νάουσα και την Πάρο. Δεν επιβάλλουμε στους επισκέπτες μας τι σημαίνει πολυτέλεια, αντιθέτως τους επιτρέπουμε να το ορίσουν μόνοι τους με τη ζεστή μας φιλοξενία και το εξαιρετικό service μας" δηλώνει η Γενική Διευθύντρια του "Avant Mar", Άννα Ασημακοπούλου.
Γαστρονομικός προορισμός
Πέρα από το "Matsuhisa Paros" που αποτελεί ορόσημο όχι μόνο για το ξενοδοχείο αλλά και για το κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων, το ξενοδοχείο διαθέτει το εστιατόριο "Thymes", που λειτουργεί όλη μέρα, με πιάτα διαθέσιμα από το πρωί μέχρι το βράδυ, δίπλα στην πισίνα. Το μενού περιλαμβάνει νόστιμα εδέσματα, σαλάτες και δροσερά cocktails. Από την άλλη, στο ζαχαροπλαστείο "Figs" του ξενοδοχείου οι επισκέπτες θα γευτούν παραδοσιακά ελληνικά γλυκά, συνοδευόμενα από ελληνικό καφέ.
Wellness spa
Πλήρως εναρμονισμένο με το φυσικό περιβάλλον είναι και το wellness spa του ξενοδοχείου, το οποίο προσφέρει στους επισκέπτες στιγμές ευεξίας και αναζωογόνησης μέσα από θεραπείες, yoga και pilates.
Νέα projects
Στις νέες αφίξεις του ξενοδοχείου ανήκει το Gin and Tonic Bar "The Bridge" το οποίο θα ανοίξει στα τέλη Μαΐου.
Διεθνείς παρουσίες
Οι λάτρεις της ιαπωνικής κουζίνας και οι φαν του Nobu Matsuhisa θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν special dishes με τις διάσημες Nobu style τεχνικές στα τρία Matsuhisa restaurants στην Ελλάδα, σε Αθήνα, Μύκονο και Πάρο. Πιο συγκεκριμένα, ο διακεκριμένος σεφ Nobu Matsuhisa θα βρίσκεται στην Πάρο από τις 10 έως τις 13 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Nobu Food Festival 2024, το οποίο θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στο "Matsuhisa Paros".