Το εστιατόριο – προορισμός στη Μυκάνη του Θέμη Μπέλλου συνεχίζει να χαράζει νέα γευστικά μονοπάτια στη γειτονιά της Καλαμπάκας. Ο λόγος για τον "Πλάτανο", ένα εστιατόριο παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας.
Αυτό το γευστικό φαβορί στη γειτονιά της Καλαμπάκας ανανεώνει το ύφος και τη δημιουργικότητα των άκρως ελληνικών πιάτων του, σερβίροντας ευρηματικές εκδοχές αγαπημένων συνταγών, χωρίς όμως ποτέ να γυρίζει την πλάτη στα περισσότερα από 40 χρόνια παρουσίας του στη γευστική σκηνή της περιοχής.
Έτσι, οι μαμαδίστικες comfort συνταγές που αγαπήσαμε στον "Πλάτανο", περνούν από δημιουργικό φίλτρο που αναδεικνύει ακόμη περισσότερη νοστιμιά σε κάθε μπουκιά, ταιριάζοντας την εκλεκτή πρώτη ύλη με τολμηρές ιδέες και τεχνικές αιχμής. Παράλληλα, τα διαλλεχτά υλικά παραμένουν πρώτο θέμα σε μαστόρικα μαγειρέματα βασισμένα στην εμπειρία δεκαετιών, ενώ για το φετινό πασχαλινό τραπέζι, στο επίκεντρο θα βρεθεί η κρεατοφαγική υπεροχή του "Πλάτανου", με premium κοπές, αλλά και παραδοσιακές λιχουδιές.
Εξάλλου, ψησταριά και σχάρα δεν έχασαν ποτέ τον πρωταγωνιστικό τους ρόλο στη μαγειρική πρόταση του "Πλάτανου", που παραμένει στην καρδιά του ένα μερακλίδικο steakhouse. Έτσι, κεμπάπια, σπαλομπριζόλες, χοιρινές κορτεζίνες και χωριάτικα λουκάνικα θα πλασαριστούν στο επίκεντρο των τραπεζιών του Πάσχα, με porterhouse, ribeyes και tomahawk steaks να περιμένουν όσους θέλουν να κινηθούν σε διεθνές ιδίωμα, στρώνοντας το δρόμο για τα παραδοσιακά σουξέ του Πάσχα, με ατόφια γεύση από Καλαμπάκα.
"Platanos Steakhouse", Μύκανη Καλαμπάκας, 2432082342
www.platanosmykani.gr
FB: Πλατανος, Μυκανη
IG: @platanosmikani