"Yi Hotel Mykonos": Μινιμαλισμός, ιδιαίτερες γεύσεις και all-day διασκέδαση στο νέο boutique ξενοδοχείο της Μυκόνου

Το "ΥΙ", υπό τη διαχείριση της SWOT Hospitality, αποτελεί ιδανικό ορμητήριο για το party scene της Μυκόνου.

Yi Hotel Mykonos

Το "Yi Hotel Mykonos", το ολοκαίνουριο boutique ξενοδοχείο υπό τη διαχείριση της SWOT Hospitality, άνοιξε φέτος τις πόρτες του στην Ελιά. Με μίνιμαλ αισθητική και μεγάλη αγάπη στο "πνεύμα" διασκέδασης του νησιού, το "ΥΙ" αποτελεί ιδανικό ορμητήριο για το party scene της Μυκόνου.

Το "Yi Hotel Mykonos" διαθέτει 41 δωμάτια και σουίτες με ιδιωτική πισίνα και υδρομασάζ. Στο ξενοδοχείο η μυκονιάτικη αρχιτεκτονική παράδοση συναντά το σύγχρονο design. Καμπύλες, ευάεροι χώροι και φυσικά υλικά όπως ξύλο, άχυρο και τερακότα δημιουργούν μια ατμόσφαιρα κομψότητας και ηρεμίας.

Yi Hotel Mykonos

Στο "Yi Hotel Mykonos" συναντάμε τη συλλογή από κανό-έργα τέχνης Αιγύπτιων καλλιτεχνών που κοσμούν κάθε γωνιά του ξενοδοχείου. Με το κάθε έργο να αφηγείται και μια διαφορετική ιστορία, το ξενοδοχείο αποτίει φόρο τιμής στους ισχυρούς πολιτιστικούς και ιστορικούς δεσμούς της Ελλάδας με την Αίγυπτο.

Yi Hotel Mykonos

All-day Διασκέδαση

"Ψυχή" του ξενοδοχείου είναι το Oasis Pool. Design επίπλωση, uplifting μουσική από το resident DJ και signature cocktails & bites συνθέτουν ένα σκηνικό γιορτής της ζωής, από νωρίς το μεσημέρι μέχρι το βράδυ.

Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου έχουν την ευκαιρία να μάθουν πώς να κάνουν beat-matching και mixing και να παίξουν το επιλεγμένο τους playlist, υπό την καθοδήγηση του resident DJ Alejandro. H διασκέδαση συνεχίζεται σε exclusive events και clubs, την πρόσβαση στα οποία φροντίζει η έμπειρη ομάδα Concierge του ξενοδοχείου.  

Yi Hotel Mykonos

Στο "Sibà" γεύση που "σου ταιριάζει"

Μια γαστρονομική εμπειρία περιμένει τους επισκέπτες στο εστιατόριο "Sibà", το οποίο όνομα του προέρχεται από την Μυκονιάτικη διάλεκτο και σημαίνει "σου ταιριάζει". To μενού επιμελήθηκε ο διάσημος σεφ Γιώργος Στυλιανουδάκης, ο οποίος παντρεύει κυκλαδίτικες γεύσεις με κρητικές τεχνικές, σε συνδυασμούς που ενθουσιάζουν. 

Oasis SPA και detox smoothie menu

Για όσους χρειάζονται μια ανάπαυλα από τους έντονους ρυθμούς της Μυκόνου, το "ΥΙ" προσφέρει στο Oasis SPA, ένα καταφύγιο ευεξίας με μοναδικές θεραπείες προσώπου και σώματος. Signature treatment είναι το Hangover delight, η απόλυτη after-party θεραπεία.

Για όσους αναζητούν να ανακτήσουν γρήγορα τις δυνάμεις τους μέχρι την επόμενη εξόρμηση, το "ΥΙ" παρουσιάζει ένα cool & detox smoothie menu, με 12 διαφορετικές επιλογές που απογειώνουν τη γεύση και τη διάθεση.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Ένα απόκοσμο κομμάτι Καππαδοκικής γης στην Κρήτη

Περίπου 35 χλμ. δυτικά των Χανίων, ξεπροβάλλει ένα μνημείο της φύσης, ανάμεσα σε καταπράσινες κοιλάδες. Ένα εξωπραγματικό σύμπλεγμα λοφίσκων, ένα εντυπωσιακό έργο τέχνης της φύσης, που έχει αποτελέσει πεδίο πολλαπλών ερευνών.

ΓΡΑΦΕΙ: ΠΩΛΙΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ
16/05/2024

Ο Όμιλος Mitsis πραγματοποίησε εξαγορά 4* ξενοδοχειακού θερέτρου και υπέγραψε 10ετή συμφωνία διαχείρισης 3* ξενοδοχείου στην Κέρκυρα

Πρόκειται για την τρίτη εξαγορά ξενοδοχείου που έχει ολοκληρώσει ο Όμιλος την τελευταία διετία κατόπιν των εξαγορών δύο μονάδων στην Κρήτη το 2022 και την πέμπτη συμφωνία διαχείρισης ακινήτου τον τελευταίο χρόνο κατόπιν συμφωνιών επέκτασής του στην Κρήτη, Σαντορίνη και Χαλκιδική.

Αυτές είναι οι ωραιότερες διαδρομές με αυτοκίνητο στην Πελοπόννησο για καλοκαιρινά drives

Η καλοκαιρινή Πελοπόννησος είναι όπως και κάθε χρόνο ψηλά στην ατζέντα μας.

Η Everty απέκτησε δύο ξενοδοχεία πέντε αστέρων στο νησί της Κέας

Το "Ydor Hotel & Spa" και το "Porto Kea Suites Hotel & Spa", τα οποία πλέον ανήκουν στην Everty και είναι υπό τη διαχείριση της Sandglass Hotels & Villas είναι προς το παρόν τα μοναδικά εν λειτουργία ξενοδοχεία πέντε αστέρων στο νησί.

Περπατήσαμε στο Μπίλιοβο, το ομορφότερο λιθόκτιστο μονοπάτι της Πελοποννήσου

Λίγο έξω από την Καλαμάτα, στην Έξω Μάνη, στα ριζά του Ταΰγετου, βρίσκεται ένα από τα πιο καλοδιατηρημένα μονοπάτια της Πελοποννήσου με πανοραμική θέα, προσεγγίσιμο κι από τους σχετικά αρχάριους περιπατητές, ακόμη και σε μονοήμερη εκδρομή.

Λέρος: Αναδεικνύονται και συντηρούνται βυζαντινά μνημεία του νησιού

Πρόκειται για την αρχιτεκτονική μελέτη αποκατάστασης και ανάδειξης της Εκκλησίας του Αγίου Πέτρου στον Δρυμώνα, του ζωγραφικού διακόσμου της Εκκλησίας της Αγίας Κιουράς στο Παρθένι και της Εκκλησίας του Αγίου Ζαχαρία, στη Μερικιά.

Drumsheds: Πώς ένα club σ' ένα παλιό ΙΚΕΑ στο Λονδίνο θέλει να αναβιώσει τη νυχτερινή ζωή της αγγλικής πρωτεύουσας

Το φιλόδοξο Drumsheds, το μεγαλύτερο, πλέον, club venue του Ηνωμένου Βασιλείου δανείζεται τη rough αισθητική του ΙΚΕΑ και μετατρέπεται σ’ ένα μουσικό παράδεισο γι’ αυτούς που προτιμούν να ιδρώνουν πάνω στην πίστα, από το να ξεποδαριάζονται στους διαδρόμους του, ψάχνοντας τον πιο βολικό καναπέ.