Σε ένα μοναδικό σημείο, φωλιασμένο στην παραλία Πιπέρι, με ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα και σε απόσταση μόλις 5 λεπτών περιπάτου από το κέντρο της κοσμοπολίτικης Νάουσας, το "Avant Mar" είναι το πεντάστερο ξενοδοχείο που έλειπε από την Πάρο και δεν άργησε να γίνει hot spot, φέρνοντας μαζί του, μεταξύ άλλων, και το φημισμένο εστιατόριο "Matsuhisa" του chef Nobu Matsuhisa.
Φέτος το Πάσχα είναι η ιδανική εποχή για να απολαύσετε το "Avant Mar" και την Πάρο στα καλύτερά της, με τη θάλασσα να μας προκαλεί για τις πρώτες βουτιές, χαλαρές βόλτες στα όμορφα χωριά, όπως η παραδοσιακή Μάρπησσα που γιορτάζει με το μοναδικό έθιμο των "Παραστάσεων", και κοκτέιλ με θέα στο Αιγαίο.
Το ξενοδοχείο "Avant Mar" ανοίγει τις πόρτες του στις 26 Απριλίου, μια εβδομαδα πριν την Μεγάλη Εβδομάδα και για τις ημέρες του Πάσχα έχει σχεδιάσει Αναστάσιμο Μενού για το Μεγάλο Σάββατο (θα σερβίρεται πριν αλλά και μετά την Ανάσταση) και σπέσιαλ πιάτα για την Κυριακή του Πάσχα. Το εστιατόριο "Matsuhisa" μας κλείνει ραντεβού για τις 7 Ιουνίου, δίνοντάς μας έναν ακόμη λόγο να επιστρέψουμε στο νησί με την πρώτη ευκαιρία.
Με το όνομά του να μας δίνει μια αίσθηση για τον πρωτοποριακό σχεδιασμό και την αφαιρετική αισθητική του απλώνεται σε μία έκταση 6,1 στρεμμάτων και 38 δωματίων, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται επτά πολυτελείς σουίτες με ιδιωτική plunge pool. Τόσο η "The Avant Mar Premium Sea View Suite" όσο και τα υπόλοιπα δωμάτια θα σας κερδίσουν με το ξεχωριστό ύφος, με τη χρωματική παλέτα να αγκαλιάζει την άμμο αλλά και τις αποχρώσεις του μπλε και του γαλάζιου, και τις πολυτελείς παροχές τους.
Παράλληλα με τη γαστρονομική εμπειρία με τη fusion υπογραφή του μοναδικού chef Nobu Matsuhisa, τη γευστική πρόταση του "Avant Mar" συμπληρώνει το παραθαλάσσιο all day εστιατόριο "Thymes", όπου ο executive chef του ξενοδοχείο, Γιώργος Σπαγκάκος παρουσιάζει ελληνικά comfort πιάτα σε πειραγμένες εκδοχές που κάνουν αίσθηση, τιμώντας παράλληλα και τα τοπικά προϊόντα και τους παραγωγούς των Κυκλάδων.
Είτε θέλεις να χαλαρώσεις στις στιλάτες ξαπλώστρες και να απολαύσεις τα γαλαζοπράσινα νερά της παραλίας Πιπέρι που εκτείνεται μπροστά από το ξενοδοχείο είτε να απολαύσεις μια θεραπεία ευεξίας, να κάνεις τα πρώτα καλοκαιρινά ψώνια στην ψαγμένη μπουτίκ ή να δοκιμάσεις τα ευρηματικά παραδοσιακά γλυκά στο ζαχαροπλαστείο - έκπληξη, και, φυσικά, να περπατήσεις ως το κέντρο της Νάουσας για να ακολουθήσεις τον Επιτάφιο, και να δώσεις ραντεβού για ποτό και shopping, το "Avant Mar" δίνει στο Πάσχα στην Πάρο το δικό του μοναδικό χρώμα.
Πιπέρι, Νάουσα, Πάρος, www.avantmar.com, Facebook, Instagram