World Travel Awards: Το "Olympian Village" κορυφαίο Family Resort στην Ελλάδα

Το του Ομίλου Aldemar Resorts κέρδισε τον τίτλο Greece's Leading Family Resort 2024 κατακτώντας την κορυφή των οικογενειακών διακοπών.

Greece's Leading Family Resort 2024

Mια πολύ σημαντική διάκριση κατέκτησε το ξενοδοχείο "Olympian Village" του Ομίλου Aldemar Resorts στον κορυφαίο και μακροβιότερο διεθνή θεσμό βραβείων στον Τουρισμό, στα World Travel Awards. Το "Olympian Village" κέρδισε τον τίτλο Greece's Leading Family Resort 2024 κατακτώντας την κορυφή των οικογενειακών διακοπών. 

Η τελετή των 31ων World Travel Awards, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο "Ritz-Carlton" του Βερολίνου, στις 6 Μαρτίου, στο περιθώριο της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού ITB Berlin 2024 και σε αυτή παρευρέθηκαν για να παραλάβουν το βραβείο του "Olympian Village" ο Διευθυντής του ξενοδοχείου, κος Παντελής Γάσπαρης, και η Αναπληρώτρια Διευθύντρια, κα Χριστιάνα Βασιλειάδου.

Greece's Leading Family Resort 2024

Η διάκριση αυτή έρχεται να επισφραγίσει και να αναδείξει διεθνώς το "Olympian Village" ως έναν προορισμό ιδανικό για οικογένειες, χάρη στις εγκαταστάσεις του και τις υπηρεσίες του που σχεδιάζονται για τους γονείς και τα παιδιά.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Aldemar Resorts, κος Αλέξανδρος Αγγελόπουλος δήλωσε για τη βράβευση: "Τα βραβεία είναι μια αφορμή να πούμε ένα ακόμη ευχαριστώ στους πραγματικούς πρωταγωνιστές μιας εγκάρδιας φιλοξενίας. Το προσωπικό και η διεύθυνση του Aldemar Olympian Village συνεχίζει τη συλλογή βραβείων, αλλά και το βιώσιμο και ανθρώπινο μονοπάτι της φιλοξενίας που χάραξε η Aldemar". 

Greece's Leading Family Resort 2024

Τα World Travel Awards 2024 ήταν μια μεγάλη γιορτή για το "Olympian Village", αλλά ακόμα μεγαλύτερη για την Ελλάδα, που έφυγε με πολλαπλές βραβεύσεις, γεγονός που είναι σημαντικό για την εξέλιξη και τον εκσυγχρονισμό του τουριστικού κλάδου που πρωταγωνιστεί στην ελληνική οικονομία. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Μία art απόδραση στην Ύδρα

Επισκεφθήκαμε το νησί του Αργοσαρωνικού με αφορμή τα εγκαίνια της νέας έκθεσης του Ιδρύματος ΔΕΣΤΕ με έργα του Τζορτζ Κόντο και βρήκαμε την αφορμή για ένα μίνι πολιτιστικό τουρ (με τα πόδια!).

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟς ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟς
15/07/2024

5η Γιορτή Βουνού και Κτηνοτροφίας Χίου: Ενα σαββατοκύριακο γεμάτο παραδόσεις και πολιτισμό

Ανακαλύπτοντας τη μαγεία της Χίου μέσα από την πολυδιάστατη εμπειρία της γιορτής του βουνού.

Λίμνη Βουλιαγμένη: Η απόλυτη "κρυφή" εμπειρία του αθηναϊκού καλοκαιριού

Ενσαρκώνοντας τέλεια τον ορισμό του lifestyle spot, η λίμνη Βουλιαγμένη είναι ταυτόχρονα και η πιο απαραίτητη "κρυφή" εμπειρία του αθηναϊκού καλοκαιριού.

Δίπλα στον Αρχαιολογικό Χώρο οι "Θησαυροί Κορινθιακής Γης" φέρνουν και φέτος τα τοπικά προιόντα ανάμεσα μας

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Ιουλίου στις 20:00 μ.μ. με την έναρξη να πραγματοποιείται στο αίθριο του Αρχαιολογικού Μουσείου της Αρχαίας Κορίνθου.

Σκιάθος: Παπαδιαμαντική αλλά και κοσμοπολίτισσα

Το νησί με την οργιώδη βλάστηση και τα "ρόδινα ακρογιάλια" μας ξανασυστήνεται.

Το πρώτο Guerlain Spa στην Ελλάδα άνοιξε στο "One&Only Aesthesis"

Το Guerlain Spa στο "One&Only Aesthesis" δεν αποτελεί εξαίρεση και παρέχει αποκλειστικά σχεδιασμένες εξατομικευμένες εμπειρίες, σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον.

Το πρώτο Guerlain Spa στην Ελλάδα άνοιξε στο "One&Only Aesthesis"

Το Guerlain Spa στο "One&Only Aesthesis" δεν αποτελεί εξαίρεση και παρέχει αποκλειστικά σχεδιασμένες εξατομικευμένες εμπειρίες, σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον.