Φωλιασμένο σε μία από τις πιο όμορφες γωνιές των Χανίων και με θέα στο εντυπωσιακότερο ηλιοβασίλεμα της πόλης, το εστιατόριο του ξενοδοχείου "The Tanneries" (σε ανάμνηση των βυρσοδεψείων που απλώνονταν στην παραθαλάσσια περιοχή) είναι μια συναρπαστική προσθήκη στον γαστρονομικό χάρτη των Χανίων.
Εδώ, με βεράντα πλάι στη θάλασσα, αλλά και ντιζαϊνάτη σάλα που χαζεύει την εντυπωσιακή, state of the art ανοιχτή κουζίνα, ο νεαρός σεφ Νίκος Μυλωνάκης φέρνει στο πιάτο την εμπειρία του από το λονδρέζικο "Pied à terre" (1* Michelin), υπογράφοντας ένα μενού που μεταμορφώνει γνώριμες ελληνικές γεύσεις σε δημιουργικά πιάτα με διεθνή δυναμική (το κουνέλι σε χειροποίητο ραβιόλι με σάλτσα στιφάδο είναι ένα απ’ αυτά που χαράσσονται στη μνήμη), ενώ η εκλεκτική συλλογή κρασιών, παρέα με τις κομψές δημιουργίες της cocktail list, σιγοντάρουν στη δημιουργία μιας μοναδικής γαστρονομικής εμπειρίας, που θα θυμάστε για καιρό.
Βιβιλάκη 19, 2821043300, periplousrestaurant.gr, FB: Periplous Seaside Restaurant, IG: periplousrestaurant