"Kastanea House and bar": Μοντερνιτέ μέσα στο καστανόδασος στο Καρπενήσι

Με έμπνευση από τα σαλέ της βόρειας Ευρώπης, της Αυστρίας και της Βαυαρίας, ο ιδιοκτήτης και φανατικός ταξιδευτής Νίκος Τσιάγκας δημιούργησε ένα καταφύγιο χαλάρωσης με υψηλή αισθητική, που εκτείνεται από το σχεδιασμό μέχρι την εμπειρία φιλοξενίας.

Kastanea House and bar

Ένα όχι συνηθισμένο σαλέ, που συνδυάζει μοντέρνα αισθητική, με την άνεση ενός ξενοδοχείου 5 αστέρων, την ιδιαιτερότητα ενός boutique hotel και τη ζεστασιά ενός cosy ξενώνα. Ο λόγος για το "Kastanea House and bar" στο γραφικό χωριό Άγιος Νικόλαος, σε κοντινή απόσταση από το Καρπενήσι, το οποίο εναρμονίζεται αρμονικά με τη φύση της Ευρυτανίας και το διπλανό δάσος με τις άγριες καστανιές.

Kastanea House and bar

Με έμπνευση από τα σαλέ της βόρειας Ευρώπης, της Αυστρίας και της Βαυαρίας, ο ιδιοκτήτης και φανατικός ταξιδευτής Νίκος Τσιάγκας δημιούργησε ένα καταφύγιο χαλάρωσης με υψηλή αισθητική, που εκτείνεται από το σχεδιασμό μέχρι την εμπειρία φιλοξενίας. Το ευφυές design αντανακλάται σε όλους τους χώρους, από την industrial σάλα, το εκσυγχρονισμένο mountain chic μπαρ με το δεσποτικό τζάκι μέχρι τις 7 σουίτες, διακοσμημένες σε μια αρμονική συνύπαρξη του μοντέρνου στοιχείου με ορισμένες ρουστίκ πινελιές. Κάθε σουίτα διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη kitchenette και τραπεζαρία, king size κρεβάτι με στρώμα Coco-Mat, ενεργειακό τζάκι και απρόσκοπτη θέα στην κορυφογραμμή του Τυμφρηστού. Το πλούσιο και πιστοποιημένο "ελληνικό πρωινό" διανθίζεται και με επιπλέον επιλογές, όπως διαφορετικές εκδοχές με αβγά από τοπικούς παραγωγούς.

Άγιος Νικόλαος, Καρπενήσι, 2237021210, www.kastanea.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Διήμερο στη Νεμέα με οινική αφορμή

Αποχαιρετούμε το καλοκαίρι και καλωσορίζουμε το φθινόπωρο με τις "Μεγάλες μέρες της Νεμέας" που επιστρέφουν για εικοστή χρονιά κι αποτελούν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για απόδραση στη μεγαλύτερη οινοπαραγωγική ζώνη της Ελλάδας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/08/2024

4 άγνωστες παραλίες κοντά στην Αθήνα για να ανακαλύψετε αυτό το Σαββατοκύριακο

Ανακαλύψτε τέσσερις μοναδικές παραλίες κοντά στην Αθήνα για γρήγορες αποδράσεις.

Έρχεται το πρώτο πολυθεματικό φεστιβάλ Κορινθίας

Το φεστιβάλ περιλαμβάνει δράσεις σε εμβληματικές τοποθεσίες, πολιτιστικές εκδηλώσεις, εκθέσεις τοπικών προϊόντων και γευσιγνωσίες, εκδηλώσεις live cooking.

Τάρτου: Φιλιά απ’ τη ρομαντική φοιτητούπολη της Εσθονίας

Aπ' το παλαιότερο πανεπιστήμιο της Εσθονίας στην τέχνη του δρόμου, μετρήσαμε οκτώ λόγους που μάς δελεάζουν ν’ ανακαλύψουμε μία απ’ τις Πολιτιστικές Πρωτεύουσες της Ευρώπης 2024.

Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ "Διαδρομές στη Μάρπησσα"

Για 14η χρονιά είναι έτοιμο να μας υποδεχτεί στην Πάρο το πρωτοποριακό φεστιβάλ της Μάρπησσας.

4 κοντινά νησιά για σύντομες αποδράσεις από την Αθήνα

4 προορισμοί που θα σε κάνουν να ψάξεις για το επόμενο καράβι, καθώς το ταξίδι είναι λιγότερο από δύο ώρες.

Μπανγκόκ: Η ασιατική "Πόλη των Αγγέλων"

Μεγαλοπρεπή μνημεία πολιτισμού, θεόρατοι φουτουριστικοί ουρανοξύστες, πλωτές και υπαίθριες αγορές, θεατράλε γαστρονομικές αλητείες και street food ντελικάτσες με τοπική ούγια χτίζουν τον πληθωρικό μύθο ενός από τους πιο κουλ προορισμούς της νοτιανατολικής Ασίας.