Μία από τις σημαντικότερες εστιατορικές αφίξεις των τελευταίων ετών στη Θεσσαλονίκη, και φάρος της avant garde γαστρονομικής δυναμικής της πόλης, το εστιατόριο των σεφ-ιδιοκτητών Βασίλη Μουρατίδη και Σοφοκλή Μαραγκουδάκη δεν έφερε μόνο μια νέα πρόταση γαστριμαργικής απόλαυσης στο κέντρο, αλλά και ένα cool and casual στέκι για όλες τις ώρες της ημέρας. Από νωρίς το πρωί, με εξαιρετικό καφέ, πρωινό και brunch που φέρει τη φροντίδα κορυφαίων σεφ, κι ύστερα το μεσημέρι, με κομψές lunch προτάσεις, που προτείνουν ανατρεπτικές εκδοχές αγαπημένων πιάτων. Το εστιατόριο, όμως, αποκτά την πλήρη λάμψη του το βράδυ, με την μπάρα να μιξάρει signature cocktails, που υπογράφουν οι Νίκος Μπάκουλης και Βασίλης Κυρίτσης ("The Clumsies"), και με τους πολυβραβευμένους σεφ στην κουζίνα, να συνδυάζουν προχωρημένη δημιουργικότητα και αιχμηρή τεχνική, σε πιάτα που εντυπωσιάζουν με την αναπάντεχη ευρηματικότητα και τη βαθιά νοστιμιά τους. Πιάτα που, διόλου τυχαία άλλωστε, έφεραν στο "Moldee" έναν Χρυσό Σκούφο, από τους πρώτους κιόλας μήνες λειτουργίας του.
Προξένου Κορομηλά & Μητροπολίτου Ιωσήφ 8, Θεσσαλονίκη, 2310286000, www.moldee.gr, FB: Moldee Bar Restaurant, IG: @moldee_bar_restaurant