Η Mideast Travel είναι η Γενική Αντιπρόσωπος της Kuwait Airways στην Ελλάδα

H Kuwait Airways επιστρέφει στην Ελλάδα, μετά από περισσότερα από 20 χρόνια, με σταθερές και συνεχόμενες πτήσεις όλο τον χρόνο, γεφυρώνοντας τους πολιτισμούς της Ελλάδας και όλης της Ανατολής.

KuwaitAirways Επίσημη Υποδοχή της Kuwait Airways στην Αθήνα

Στα 40 χρόνια πορείας της Mideast Travel έρχεται να προστεθεί η ανάθεση ως γενική αντιπρόσωπος στην Ελλάδα της αεροπορικής εταιρίας Kuwait Airways. H Kuwait Airways, μία από τις σημαντικότερες αεροπορικές εταιρείες του Αραβικού Κόλπου, επιστρέφει στην Ελλάδα, μετά από περισσότερα από 20 χρόνια, με σταθερές και συνεχόμενες πτήσεις όλο τον χρόνο, γεφυρώνοντας τους πολιτισμούς της Ελλάδας και όλης της Ανατολής.

Kuwait Airways

Η μακρόχρονη συνεργασία της Mideast Travel με τα ταξιδιωτικά γραφεία του Κουβέιτ, συνέβαλλε τα μέγιστα στην τουριστική οικονομία της Ελλάδας, λειτουργώντας και ως δίαυλος συνεργασίας με την Kuwait Airways. Συνδυάζοντας την τεχνογνωσία και τα δίκτυά τους, σε συνδυασμό με τις παροχές της ταξιδιωτικής αγοράς, οι δύο εταιρείες προσφέρουν στο κοινό και στην ελληνική ταξιδιωτική αγορά ένα ευρύτερο φάσμα επιλογών, καθ' όλη τη διάρκεια ενός ταξιδιού.

Kuwait Airways
Υπογραφή της Συνεργασίας

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε αυτό το ταξίδι με την Kuwait Airways", δήλωσε η κα. Κατερίνα Μούσμπε, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Mideast Travel. "Τον Ιούνιο του 1983, 40 χρόνια πριν, ιδρύθηκε η Mideast Travel και συμπτωματικά στην επέτειο τον 40 χρόνων ανακοινώνουμε αυτή την συνεργασία με τους καλύτερους οιωνούς. Η ένωση των δυνάμεών μας με την Kuwait Airways αποτελεί κοινή δέσμευση για την παροχή εξαιρετικών ταξιδιωτικών εμπειριών, ένα επισφράγισμα της μακράς αυτής πορείας μας. ".

Kuwait Airways

Ως κορυφαίο ταξιδιωτικό γραφείο στην Ελλάδα, η Mideast Travel φημίζεται για την εξαιρετική εξυπηρέτηση, την ποιότητα και τη σημαντική γνώση στις παγκόσμιες ταξιδιωτικές τάσεις. Η συνεργασία με την Kuwait Airways, πρόκειται να θέσει νέα όρια στις ταξιδιωτικές υπηρεσίες, δημιουργώντας νέες ευκαιρίες στην ελληνική ταξιδιωτική αγορά και εξασφαλίζοντας στο κοινό ένα απρόσκοπτο ταξίδι από την αρχή μέχρι το τέλος.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

"Kivotos Santorini" & "Mavro" δίνουν άλλο χρώμα στη Σαντορίνη

Ζήσαμε και απολαύσαμε δύο μέρες σε μια boutique κιβωτό που ξεχωρίζει στο περίφημο Νησί του Ηφαιστείου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
16/07/2024

Κιβωτός Κορογώνα: Ένα πολύπλευρο εγχείρημα ολιστικής σύνδεσης με την φύση που δεν χωράει σε ταμπέλες

Μια ειρηνική, εκπαιδευτική, αειφορική κοινότητα δημιουργίας εν εξελίξει στη νότια Λακωνία.

Skiathos Palace Hotel: Το εμβληματικό ξενοδοχείο με την ομηρική φιλοξενία

Σε μια από τις ωραιότερες παραλίες της Ευρώπης, ορθώνεται αγέρωχο το Skiathos Palace για πάνω από 50 χρόνια.

Navarino Challenge 2024: Αθλητικός Τουρισμός και Ευεξία στην Costa Navarino

Το Navarino Challenge επιστρέφει για 12η χρονιά από τις 18-20 Οκτωβρίου 2024 στην Costa Navarino και την Πύλο, με πάνω από 55 δράσεις για όλες τις ηλικίες. Με το μήνυμα "ο αθλητισμός ενώνει", το event θα προσφέρει μοναδικές εμπειρίες αθλητικού τουρισμού και ευεξίας.

Τουρισμός: η Μύκονος σε πτώση, η Σαντορίνη αντέχει, η Ρόδος απογειώνεται

Η Μύκονος σημειώνει πτώση επιβατικής κίνησης, ενώ η Σαντορίνη σταθεροποιείται και η Ρόδος εκτοξεύεται, καταγράφοντας εντυπωσιακή άνοδο σύμφωνα με τη Fraport.

"Castello Infinity Suites": Ιδανικό μέρος για άνεση και χαλάρωση στο ιστορικό ψαροχώρι της Αγίας Πελαγίας

Το "Castello Infinity Suites" φέρνει ένα νέο επίπεδο κομψότητας και πολυτέλειας, προσφέροντας έναν όμορφο, άνετο και κομψό χώρο όπου φροντίζουν αποκλειστικά τους επισκέπτες.

"YeeOn": Ζούμε το Γύθειο αλλιώς σε ένα ολοκαίνουριο living-well boutique hotel

Το τετράστερο "YeeOn" φέρνει στο κέντρο της πόλης και της εμπειρίας των φιλοξενούμενών του την άνεση, την ευεξία, την ευζωία και τη χαλάρωση.