"Angsana Corfu": Στο "Oribu" και στο "A Lounge" για γαστρονομικά (και όχι μόνο) events

Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, προσκεκλημένους σεφ και mixologists με επικεφαλής τον Executive Chef Τάσο Ανδριώτη, αλλά και ζωντανή μουσική με πιάνο και σύγχρονες ποπ και τζαζ μελωδίες.

Angsana_Corfu

Μια από τις κορυφαίες γευστικές αποδράσεις του καλοκαιριού, το "Oribu", θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των κατοίκων της Κέρκυρας, αλλά και των επισκεπτών του νησιού, μέσα από πολύχρωμες προτάσεις σε φαγητό, ποτό και live events. Το "Oribu", που είναι το μοναδικό ασιατικό εστιατόριο που λειτουργεί στο νησί κατά τη χειμερινή περίοδο, θα λειτουργεί τα βράδια της Παρασκευής και του Σαββάτου από τις 7 μ.μ. έως τις 11 μ.μ., προσφέροντας το ασιατικό μενού, ενώ τις Κυριακές από τη 1 μ.μ. έως τις 5 μ.μ., θα προσφέρεται ένα μενού με γεύσεις της Ελλάδας και της Κέρκυρας. Μετά το κλείσιμο της κουζίνας στις 11 μ.μ., το εστιατόριο και το "A Lounge" συνεχίζουν να υποδέχονται τους επισκέπτες μέχρι τη 1 το βράδυ. 

Angsana Corfu

Επίσης, δύο φορές το μήνα, οι Κυριακές θα γίνονται ακόμη πιο ενδιαφέρουσες με special, γαστρονομικά – και όχι μόνο, events. Με επικεφαλής τον Executive Chef Τάσο Ανδριώτη, οι εκδηλώσεις αυτές θα περιλαμβάνουν προσκεκλημένους σεφ και mixologists που θα ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη δημιουργία ειδικών μενού.

Angsana Corfu

Η πρώτη Noisy Sunday της σεζόν στις 15 Οκτωβρίου έκανε τεράστια επιτυχία με την εμφάνιση του καταξιωμένου σεφ Μιχάλη Ντουνέτα. Το γαστρονομικό ταξίδι συνεχίστηκε στις 22 Οκτωβρίου με ιδιαίτερες παρουσιάσεις από τον Dr. Simon Karythis, Διευθυντή του Περιβαλλοντικού Ιδρύματος Ιονίου, που έριξε φως σε κρίσιμα περιβαλλοντικά ζητήματα της Κέρκυρας. Οι συμμετέχοντες εντρύφησαν στις τοπικές πρωτοβουλίες βιωσιμότητας, συμπεριλαμβανομένου του καινοτόμου προγράμματος "Pick an Alien", το οποίο αναδεικνύει τους κινδύνους για τα τοπικά οικοσυστήματα από ζώα και φυτά που δεν είναι ενδημικά.

Angsana Corfu

Ο Τάσος Ανδριώτης συνόδευσε τον προσκεκλημένο σεφ Αριστοτέλη Μεγουλά, που οργάνωσε ζωντανή επίδειξη μαγειρικής, χρησιμοποιώντας invasive είδη και προωθώντας βιώσιμες πρακτικές. Ο Αριστοτέλης, που γεννήθηκε στο Παρίσι και μεγάλωσε στον Πειραιά, ανακάλυψε το πάθος του για τη μαγειρική στην καρδιά της Ιταλίας. Με γνώμονα την αγάπη του για την Κέρκυρα και το βαθύ σεβασμό για τα τοπικά προϊόντα, η δημιουργική του πλευρά λάμπει στο "Pomo d'Oro Corfu". Με δέσμευση στην εποχικότητα, την τοπικότητα και την sustainable μαγειρική, ο Αριστοτέλης δημιουργεί απόλυτα γευστικές εμπειρίες, κάνοντας κάθε στιγμή γύρω από το τραπέζι μια αξέχαστη ανάμνηση.

Οι νέες προτάσεις του "A Lounge"

Angsana Corfu

Το "A Lounge" όμως δεν είναι μόνο ένα μέρος για το Σαββατοκύριακο. Από Δευτέρα έως Πέμπτη, από τις 11 π.μ. έως τις 8 μ.μ. προσφέρει καφέδες, smoothies, αναψυκτικά και ένα νέο "μενού ευεξίας" με μια σειρά από σνακ, σαλάτες και Buddha & Poke bowls. Αυτό το μενού είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες όσων δίνουν έμφαση στο wellness και τα μέλη του γυμναστηρίου, προωθώντας μια υγιεινή αλλά και τόσο γευστική εμπειρία φαγητού. Τις Παρασκευές και τα Σάββατα, το "A Lounge" μεταμορφώνεται σε ένα ατμοσφαιρικό μπαρ από τις 11 π.μ. έως τις 12:30 π.μ., με funky διάθεση.

Κάθε Παρασκευή, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ζωντανή μουσική με πιάνο και σύγχρονες ποπ και τζαζ μελωδίες, ενώ τα Σάββατα θα υπάρχουν live bands δίνοντας τον δικό τους μουσικό στίγμα. Τις Κυριακές, προσκεκλημένοι DJs δημιουργούν μια μουσική ατμόσφαιρα με ένα mix σύγχρονων ελληνικών και διεθνών επιτυχιών. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Ένα απόκοσμο κομμάτι Καππαδοκικής γης στην Κρήτη

Περίπου 35 χλμ. δυτικά των Χανίων, ξεπροβάλλει ένα μνημείο της φύσης, ανάμεσα σε καταπράσινες κοιλάδες. Ένα εξωπραγματικό σύμπλεγμα λοφίσκων, ένα εντυπωσιακό έργο τέχνης της φύσης, που έχει αποτελέσει πεδίο πολλαπλών ερευνών.

ΓΡΑΦΕΙ: ΠΩΛΙΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ
16/05/2024

Ο Όμιλος Mitsis πραγματοποίησε εξαγορά 4* ξενοδοχειακού θερέτρου και υπέγραψε 10ετή συμφωνία διαχείρισης 3* ξενοδοχείου στην Κέρκυρα

Πρόκειται για την τρίτη εξαγορά ξενοδοχείου που έχει ολοκληρώσει ο Όμιλος την τελευταία διετία κατόπιν των εξαγορών δύο μονάδων στην Κρήτη το 2022 και την πέμπτη συμφωνία διαχείρισης ακινήτου τον τελευταίο χρόνο κατόπιν συμφωνιών επέκτασής του στην Κρήτη, Σαντορίνη και Χαλκιδική.

Αυτές είναι οι ωραιότερες διαδρομές με αυτοκίνητο στην Πελοπόννησο για καλοκαιρινά drives

Η καλοκαιρινή Πελοπόννησος είναι όπως και κάθε χρόνο ψηλά στην ατζέντα μας.

Η Everty απέκτησε δύο ξενοδοχεία πέντε αστέρων στο νησί της Κέας

Το "Ydor Hotel & Spa" και το "Porto Kea Suites Hotel & Spa", τα οποία πλέον ανήκουν στην Everty και είναι υπό τη διαχείριση της Sandglass Hotels & Villas είναι προς το παρόν τα μοναδικά εν λειτουργία ξενοδοχεία πέντε αστέρων στο νησί.

Περπατήσαμε στο Μπίλιοβο, το ομορφότερο λιθόκτιστο μονοπάτι της Πελοποννήσου

Λίγο έξω από την Καλαμάτα, στην Έξω Μάνη, στα ριζά του Ταΰγετου, βρίσκεται ένα από τα πιο καλοδιατηρημένα μονοπάτια της Πελοποννήσου με πανοραμική θέα, προσεγγίσιμο κι από τους σχετικά αρχάριους περιπατητές, ακόμη και σε μονοήμερη εκδρομή.

Λέρος: Αναδεικνύονται και συντηρούνται βυζαντινά μνημεία του νησιού

Πρόκειται για την αρχιτεκτονική μελέτη αποκατάστασης και ανάδειξης της Εκκλησίας του Αγίου Πέτρου στον Δρυμώνα, του ζωγραφικού διακόσμου της Εκκλησίας της Αγίας Κιουράς στο Παρθένι και της Εκκλησίας του Αγίου Ζαχαρία, στη Μερικιά.

Drumsheds: Πώς ένα club σ' ένα παλιό ΙΚΕΑ στο Λονδίνο θέλει να αναβιώσει τη νυχτερινή ζωή της αγγλικής πρωτεύουσας

Το φιλόδοξο Drumsheds, το μεγαλύτερο, πλέον, club venue του Ηνωμένου Βασιλείου δανείζεται τη rough αισθητική του ΙΚΕΑ και μετατρέπεται σ’ ένα μουσικό παράδεισο γι’ αυτούς που προτιμούν να ιδρώνουν πάνω στην πίστα, από το να ξεποδαριάζονται στους διαδρόμους του, ψάχνοντας τον πιο βολικό καναπέ.