"Angsana Corfu": Στο "Oribu" και στο "A Lounge" για γαστρονομικά (και όχι μόνο) events

Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, προσκεκλημένους σεφ και mixologists με επικεφαλής τον Executive Chef Τάσο Ανδριώτη, αλλά και ζωντανή μουσική με πιάνο και σύγχρονες ποπ και τζαζ μελωδίες.

Angsana_Corfu

Μια από τις κορυφαίες γευστικές αποδράσεις του καλοκαιριού, το "Oribu", θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των κατοίκων της Κέρκυρας, αλλά και των επισκεπτών του νησιού, μέσα από πολύχρωμες προτάσεις σε φαγητό, ποτό και live events. Το "Oribu", που είναι το μοναδικό ασιατικό εστιατόριο που λειτουργεί στο νησί κατά τη χειμερινή περίοδο, θα λειτουργεί τα βράδια της Παρασκευής και του Σαββάτου από τις 7 μ.μ. έως τις 11 μ.μ., προσφέροντας το ασιατικό μενού, ενώ τις Κυριακές από τη 1 μ.μ. έως τις 5 μ.μ., θα προσφέρεται ένα μενού με γεύσεις της Ελλάδας και της Κέρκυρας. Μετά το κλείσιμο της κουζίνας στις 11 μ.μ., το εστιατόριο και το "A Lounge" συνεχίζουν να υποδέχονται τους επισκέπτες μέχρι τη 1 το βράδυ. 

Angsana Corfu

Επίσης, δύο φορές το μήνα, οι Κυριακές θα γίνονται ακόμη πιο ενδιαφέρουσες με special, γαστρονομικά – και όχι μόνο, events. Με επικεφαλής τον Executive Chef Τάσο Ανδριώτη, οι εκδηλώσεις αυτές θα περιλαμβάνουν προσκεκλημένους σεφ και mixologists που θα ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη δημιουργία ειδικών μενού.

Angsana Corfu

Η πρώτη Noisy Sunday της σεζόν στις 15 Οκτωβρίου έκανε τεράστια επιτυχία με την εμφάνιση του καταξιωμένου σεφ Μιχάλη Ντουνέτα. Το γαστρονομικό ταξίδι συνεχίστηκε στις 22 Οκτωβρίου με ιδιαίτερες παρουσιάσεις από τον Dr. Simon Karythis, Διευθυντή του Περιβαλλοντικού Ιδρύματος Ιονίου, που έριξε φως σε κρίσιμα περιβαλλοντικά ζητήματα της Κέρκυρας. Οι συμμετέχοντες εντρύφησαν στις τοπικές πρωτοβουλίες βιωσιμότητας, συμπεριλαμβανομένου του καινοτόμου προγράμματος "Pick an Alien", το οποίο αναδεικνύει τους κινδύνους για τα τοπικά οικοσυστήματα από ζώα και φυτά που δεν είναι ενδημικά.

Angsana Corfu

Ο Τάσος Ανδριώτης συνόδευσε τον προσκεκλημένο σεφ Αριστοτέλη Μεγουλά, που οργάνωσε ζωντανή επίδειξη μαγειρικής, χρησιμοποιώντας invasive είδη και προωθώντας βιώσιμες πρακτικές. Ο Αριστοτέλης, που γεννήθηκε στο Παρίσι και μεγάλωσε στον Πειραιά, ανακάλυψε το πάθος του για τη μαγειρική στην καρδιά της Ιταλίας. Με γνώμονα την αγάπη του για την Κέρκυρα και το βαθύ σεβασμό για τα τοπικά προϊόντα, η δημιουργική του πλευρά λάμπει στο "Pomo d'Oro Corfu". Με δέσμευση στην εποχικότητα, την τοπικότητα και την sustainable μαγειρική, ο Αριστοτέλης δημιουργεί απόλυτα γευστικές εμπειρίες, κάνοντας κάθε στιγμή γύρω από το τραπέζι μια αξέχαστη ανάμνηση.

Οι νέες προτάσεις του "A Lounge"

Angsana Corfu

Το "A Lounge" όμως δεν είναι μόνο ένα μέρος για το Σαββατοκύριακο. Από Δευτέρα έως Πέμπτη, από τις 11 π.μ. έως τις 8 μ.μ. προσφέρει καφέδες, smoothies, αναψυκτικά και ένα νέο "μενού ευεξίας" με μια σειρά από σνακ, σαλάτες και Buddha & Poke bowls. Αυτό το μενού είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες όσων δίνουν έμφαση στο wellness και τα μέλη του γυμναστηρίου, προωθώντας μια υγιεινή αλλά και τόσο γευστική εμπειρία φαγητού. Τις Παρασκευές και τα Σάββατα, το "A Lounge" μεταμορφώνεται σε ένα ατμοσφαιρικό μπαρ από τις 11 π.μ. έως τις 12:30 π.μ., με funky διάθεση.

Κάθε Παρασκευή, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ζωντανή μουσική με πιάνο και σύγχρονες ποπ και τζαζ μελωδίες, ενώ τα Σάββατα θα υπάρχουν live bands δίνοντας τον δικό τους μουσικό στίγμα. Τις Κυριακές, προσκεκλημένοι DJs δημιουργούν μια μουσική ατμόσφαιρα με ένα mix σύγχρονων ελληνικών και διεθνών επιτυχιών. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

20 οικονομικοί προορισμοί για ταξίδια το 2025

Από εξωτικές παραλίες μέχρι πολιτιστικούς θησαυρούς, ανακαλύψτε τους 20 οικονομικούς προορισμούς για το 2025 που προσφέρουν εμπειρίες χωρίς να επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό σας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
13/01/2025

Δράμα: Άνοιξε το Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού μετά από πέντε χρόνια

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού στη Δράμα επαναλειτουργεί φέτος, προσφέροντας στους λάτρεις του σκι και του βουνού την ευκαιρία να απολαύσουν το αγαπημένο τους σπορ, μετά από αρκετά χρόνια απουσίας.

Στη γραφική Πολύδροσο για κρασιά ΠΓΕ Παρνασσού και ντόπια τυριά

Ίσως το ξέρεις ως Σουβάλα, ίσως πάλι δεν το γνωρίζεις καθόλου, αφού το όμορφο κεφαλοχώρι ανήκει στην πλέον "αφανή" για τον μαζικό τουρισμό πλευρά του βουνού. Ανακάλυψέ το μαζί με ένα πανέμορφο οινοποιείο-ξενώνα και μη φύγεις χωρίς να γευτείς τα πρόβεια και γίδινα τυριά και γαλακτοκομικά του.

JOMO: Ο νέος τρόπος να ταξιδεύουμε

Η νέα τάση έρχεται να μας θυμίσει ότι μερικές φορές, η πραγματική απόλαυση κρύβεται στην ηρεμία και στην απόφαση να "λείπουμε" από τη συνεχή πίεση των κοινωνικών υποχρεώσεων.

Η Αθηναϊκή Ριβιέρα ανάμεσα στους καλύτερους προορισμούς στην Ευρώπη για το 2025

Από τις γραφικές κοιλάδες της Γερμανίας μέχρι τις άγριες θάλασσες της Αλβανίας και την πολιτιστική αναγέννηση της Αθήνας, οι ειδικοί του Condé Nast Traveler προτείνουν τις πιο ελκυστικές και αναπτυσσόμενες περιοχές για το 2025.

Χειμερινοί προορισμοί στην Ελλάδα: 5 προτάσεις για τον Ιανουάριο

Από χιονισμένα τοπία και γραφικά χωριά μέχρι προορισμούς με πολλές δραστηριότητες στη φύση, ακολουθούν μερικοί πέντε χειμερινοί προορισμοί στην Ελλάδα για τον πρώτο μήνα του χρόνου, που περιλαμβάνονται στον οδηγό μας.

Αναβάθμιση του Χιονοδρομικού Κέντρου Καρπενησίου

Η Υπουργός Τουρισμού, κα Όλγα Κεφαλογιάννη, ενέκρινε την ενίσχυση του επενδυτικού σχεδίου αναβάθμισης του Χιονοδρομικού, ένα έργο που στοχεύει στη βελτίωση των υποδομών και την ενίσχυση του τουρισμού όλες τις εποχές του χρόνου.